icon

Brigáda pre chlapa v Bratislave

2. dec 2025

Inšpirovala som sa témou, kde 26 ročný chalan potrebuje vrátiť 790 eur. Radili ste mu tam nájsť si brigádu.
Existuje brigáda v ba, kde by chlap prišiel len občas, keď bude mať čas (napr pracujúci alebo študent) a dobre si zarobí? Kľudne fyzicky náročná práca.
Môj nemá plný úväzok a keď nepracuje, nudí sa doma a samozrejme peniaze by sa mu zišli.

Ďakujem za tipy

domkakvet
2. dec 2025

@anonym_autor nie som z BA, ale myslim, ze tak isto ako aj vsade inde, tak by si mohol ist privyrobit do nejakeho obchodu napriklad do Tesca, dalej upratovanie izieb na hotely, do vyroby.

anonym_b6767f
2. dec 2025

Aj do vyroby by sa dalo,ze by si ako brigadnik rozvrhol hodiny,tak ako ma cas.Mala som kolegynu,a ked ju potrebovali prisla,bola na rp.

martinmmartin
2. dec 2025

zasielkove sluzby , pred vianocami. Triedenie balikov a vykladanie kamionov v depach

anonym_2842e3
3. dec 2025

@anonym_autor wolt, bolt, uber

dadis
3. dec 2025

Tiez viem, ze ikea ponuka 1/2 uvazok - od 5h rano, kazdy den, dokladat tovar. Mna by to zabilo, ale vraj dost ludi, co to robia, potom normalne pokracuju v beznej praci. Ale teda to nesplna tvoje kriteria - ist tam, len ked sa nudis - to potom ten bolt, wolt atd

autor
3. dec 2025
@martinmmartin

zasielkove sluzby , pred vianocami. Triedenie balikov a vykladanie kamionov v depach

@martinmmartin toto aj mne napadlo, len neviem, kde hľadať. Niekedy sa chodili vykladať vagóny, ale neviem, či to funguje ešte. Strýko tak chodil.

zuzike123
3. dec 2025

Facebook ma niekolko stranok na brigady. Tiez sme tam z firmy dali par inzeratov a ludia sa hlasili.

autor
3. dec 2025
@zuzike123

Facebook ma niekolko stranok na brigady. Tiez sme tam z firmy dali par inzeratov a ludia sa hlasili.

@zuzike123 nevieš aké napr.? Poznám len susedska obziva

zuzike123
Včera o 17:15
@anonym_autor

@zuzike123 nevieš aké napr.? Poznám len susedska obziva

@anonym_autor staci zadat na fb "brigady" a vyhodi ti kopec stranok