Byt Pentagón
Ahojte, prosim vas, dava banka slsp uver na kupu bytu aj na Stavbarskej ul??? Niekde som citala ze nie... pritom sa to ram cisti od asocialov, atd... Dakujem za odpovede 🙂 pekny den
Rataj tiez s tym, ze do Pentagonu vela spolocnosti ani nezavaza "do bytu" - napr. nabytok, elektronika atp....pochopitelne nemozu riskovat zdravie svojich zamestnancov
@veronikanikaika Ahoj, neviem, či je to pre Teba ešte aktuálne, ale pozerala som si odpovede a asi nik Ti ju v podstate nedal, moja odpoveď znie ANO- mne dala SLSP cca pred rokom uver na byt na stavbárskej, úplne bez akýchkoľvek problémov, ale kupovala som to ako investičný byt, nebývam tam, ani by som určite nešla, pravda je, že sa to tam čistí a aj plánuje sa čistiť viac, ale zas tak skoro to tam príjemná lokalita nebude. Nie je však pravda, že tie byty sú nepredajné, už odkedy som to kúpila tak sa cena zvýšila, ľudia to tam berú ako údené predovšetkým ako dobrú investíciu do budúcnosti.
@lejla18 a kupila si byt priamo v pentagone alebo inde na stavbarskej?
@zuzuliennka1 priamo v pentagone
@lejla18 ahoj, dakujem za tvoju odpoved 🙂 Tak super ze slsp dava aj na Stavbarsku ul, videla som niektore byty a su pekne prerobene... 🙂
@lejla18 a ak mozem vediet, za kolko si ho kupila?

@kopytko03 hmmm ale poskytuju 😉 to ze poznas jeden ci dva kde nie, nic neznamena 😉