Centrum Kramáre - výber mandlí
Ahojte maminky chcela som sa opýtať, či niektorá nedávno neriešila u dieťatka výber mandlí súkromne v Centrum Kramáre. Koľko to cca vyšlo a ako dlho ste čakali na termín? Ďakujem za odpovede.
Ahojte. Tak my sme tam dnes znova boli. Doktor bol taky ze oka ved preliecili sme to, tak mozeme operovat. Ale potom ju pocuval aj anesteziolog a ten povedal ze radsej nie, tak nam to zasa posunuli na 8.12. Snad sa dovtedy vyzdravieme.
@luckama ahoj, skusala si ine mesto? Znama isla do Liptovskeho Mikulasa, ona tam ale mala rodicov, tak bola u nich potom aj so synom. Mozno Trnava? Ta je celkom blizko.
@scorpionflower1 Ideme do BB este na jednu konzultaciu a uvidime co nam tam povedia…
@luckama ako ste dopadli?mate termín na operáciu?
@alzbetkacicka Zajtra ideme nakoniec do Centrum Kramare za tych 750€,tak dam aj sem potom vediet ako sme tam dopadli…
@luckama dajte vedieť ďakujem
@alzbetkacicka my sme tam boli v novembri na tej drahšej a všetko prebehlo v poriadku ...aj rýchly návrat do škôlky...
My sme tiez absolvovali 8.12. 2023 vyber mandle v centrum kramare koblaciou. (drahsia metod) a teda bola som velmi spokojna. mala bola na tom tak, ze asi prvu hodinu mrncala lebo bola hladnaa mala taky ako keby laryngitidovy kaslik ale to bolo z tej intubacie. Potom uz akoby jej ani nic nerobili. Za cely cas nemala ani neplotku ani ju nic nebolelo ked sme sa jej pytali, Ani ziadny liecik od bolesti sme jej nemuseli dat. Inhalovali sme kazdy den yabro a bola rychlo fit. Hned po operacii mohla cokolvek jest. Takze za mna ak vam to rozpocet dovoluje, urcite by som kazdemu odporucila ist do tej drahsej metody v CK.
@sinnovea1 Ano, vyberali nám len nosnú - malá má 4,5 r. Má cca 16 kíl. Doktor váhu nijak neriešil. To skôr anesteziolog. Prečítal si ten dotaznik,ktory sme vypisali a potom prisiel popočuval vsetky deticky, popytal sa na zdravotný stav a vrámci toho aj na váhu. Veľmi milý mladý pán anesteziológ to bol. (Všetky 3 dievčatka čo sme tam v ten deň boli tak mali cca 4-5 rokov a normalna vaha primeraná vzrastu)
No tak my sme mali operaciu v pondelok, sme den po ale zatial ziadna slava, po operacii bol cely den spavy mrnkavy vecer ho to bolelo ale dali sme nurofen a zaspal, dnes cez den som si myslela, ze uz dobre papal nesťažoval sa ale teraz vecer uz plac, ze ho to boli, ani analgetika nezabrali a to davam ozaj kazde 4h, som zvedava aky bude zajtra ale zatial neviem som na pochybach ci sa ta koblacia oplatila ked ho tak vidim…a podla toho co tu pisu ine maminy co boli tiez touto metodou tak to mali ovela lepsie ako my sa zda..
@sinnovea1 my sme operáciu odložili zatiaľ,aerius a nasonex môjmu pomohlo,ma nosne aj krčné stupen 2,to sa bežne neoperuje,nebýva často chorý,ale asi preto ze berie kolostrum,keď ho nebral mal zeleny soplik kazdy druhý tyzden zo škôlky .vo feb ideme na kontrolu k nášmu orl a uvidíme co povie ci treba operovať,syn ma už len obcasne spankove apnoe,nie z chrapania,lebo nechrape,ale tým ze dýchal asi 9 mesiacov len ústami, tak si zvyka dýchať nosom teraz a pozabudne sa niekedy,takže v noci keď prejde z dychania nosom na dýchanie ústami,tak ma tu pauzu ale kratšiu,potom sa nadchne q spi dalej,rozmýšľam ze mu kúpim vankus s pamäťovej peny.
Váš už bol na orl?choďte niekam inam na vyšetrenie nie na centrum kramare,tam choďte až keď vás odporučí orl na operáciu,lebo centrum kramare vám navrhne hneď operáciu.
@evar16 Aj aj, a tiez si myslim, ze ho tie krcne bolia a aj ked uz vie rozpravat nevie to este tak špecifikovať kde ho to boli…v pondelok ho operovali a dnes je uz ako tak aj ked vecer a v noci stale plac, ze ho to boli, nasadili sme atb od vcera lebo mal aj teplotu 38 tak dufam to pomoze …
@sinnovea1ano ale uz by som asi druhýkrát nesla koblaciou maximálne u krcnych, aj my to bolo divne, ze dr v BB mi povedal,ze shaver je setrnejsia metóda a v BA naopak ze koblacia, no po nasej osobnej skusenosti a po tom co som si precitala na IG na profile orl_nejen_pro_deti od dr Soplikova ma v hightlightoch nosne mandle ale pise tam aj o Krcnych by som uz do toho asi nesla… odpocutam si naozaj precitat jej vysvetlenie preco nie velmi dobre vysvetlené …

Toto mi inak napisali z mediklinik keby niekomu pomohlo, takze nieco zjavne aj preplaca poistovna..urcite sa pojdem na to aj pytat do dovery