Černosi v Bratislave
Ahoj, troška divná téma no chcem sa podeliť. Poslednú dobu si všímam černochov ak nejakého stretnem a všetci sa správajú strašne divne 😅 Ja len že či niekto toto tiež si všimol. Raz som šla električkou a sadla som si až som si všimla černocha ako sedí kúsok ďalej ale mne oproti. Zapozerala som sa a proste on mal taky ten účes čo nosia oni a kukala som na neho zamyslena, proste premýšľala nad blbostou (😂že e ako mu to tam drzi) on si to všimol a vystupovali sme rovnako, keď si všimol, že tiež vystupujem šiel za mnou a prihovoril sa nerozumela som nič no toľko ľudí išlo vtedy že už tam potom pri mne nebol. Teraz cez leto jak bolo voľno zo školy som chodila robit do obchodu s oblečením, bol jeden černoch a prisaham bohu keď som mu vravela o záruke a kedy môže reklamovať, v hlave som lovila anglické slovíčka, on si tam začal chytat rozkrok prisaham bohu 😳 Akože už tam boli za mnou raz aj ze slovenka s černochom rozprávala so mnou slovensky s ním anglicky a teraz som cumela ja na nich 😅 Proste mi príde ako keby oni brali ženu ako nejaký terč alebo ako to povedať, proste ako keby boli rovnaký a chcem sa spýtať ci niekto ma tiež takúto skúsenosť 🤔 Inak, minuly týždeň som po dlhšej dobe stretla na ulici jedného, kukala som nan a spomenula si na tých čo som videla a on potom jak prešiel oproti mne niečo mi vravel ale neotočila som sa. Strašne divne toto je nie? Akože možno to bolo cele náhoda, ale strašne mám pocit ako keby nemali nejaký rešpekt
@karolinakr černosi v Europe, to už nie je nič nezvyčajné. Ale opačne to nie je až tak bežné.
@karolinakr Je ti jasne, ze asi tretina obyvatelov Afriky su belosi, vsak?
Mne sa to isté v Bratislave stava, ale s východniarmi úplne pravidelne. Cudne sa správajú, majú čudné reči, čudne pozerajú, majú hlúpe názory, často sú opití, zazerajú a nič sa im tu nepáči, všetko komentujú a furt frflú. Tiež sa pri nich čudne cítim. Takže uplne ťa chápem.🙄🙄🤔😛

A to chcete povedat, ze ked beloška pride do Afriky, nikto na nu nečumi? Si prečitajte Timea Keresztenyova Bez dcery som neodišla, boli s kamoškou atrakciou..A sama to priznava, všafe, kde došli..A čo sa prihovarania černochov tyka, v Londyne som zažila uplne bežne, ale hlavne, že ste jednomyselne z autorky spravili blazna