Dá sa nájsť prenájom v Bratislave bez práce?
Myslíte, že sa dá nájsť podnájom v Bratislave bez práce? Alebo sú majitelia prísny a nieje šanca.
Rezervu mám. Asi nejdem hľadať byt bez peňazí. Len keď neviem hneď ukázať pracovnú zmluvu či je to problém alebo sa dá dohodnúť.
Ano zvycajne su prisni lebo chcu aby im ludia aj za najom platili. Zvycajne to nie su dobrocinne org, ale ludia co do niecoho investovali a ocakavaju zisk. Nie aby platili niekomu aby mohol byvat u nich
@anonym_b4a974
Zabávas sa?
@anonym_b4a974
Zabávas sa?
@anonym_autor zabávaš sa asi ty. Nikto normálny neprenajme svoj byt nezamestnanému človeku, pretože nemá istotu, že bude platiť. Ja prenajímam byt len človeku s dokázateľným príjmom, tvoja finančná rezerva je síce pekná vec, ale dokedy ti vydrží? Možno budem mať potom problémy sa ťa zbaviť a dostať ťa z bytu a to teda ani náhodou nepotrebujem
Nikomu nie si povinny ukazat pracovnu zmluvu, ale vyrazne ti klesaju sance ziskat takto prenajom, pre majitela si rizikovy ako buduci neplatic. Co je tvoj plan ? Najprv sa prestahovat a potom hladat pracu ? Preco na to nejdes opacne a nechodis na pohovory z miesta sucasneho bydliska ?
@anonym_autor prenajimatela zaujima, ci mas peniaze. Pracovnu zmluvu si vyrobis hned na pockanie a zamestnavatel nebude kde komu vesat na nos,ci tam robis alebo nie...
@anonym_autor Ahoj, kedysi davnejsie sa to dalo aj takto ako pises, avsak teraz je to prisnejsie. Je fajn,ze mas nasetrene peniaze, ale na kolko najmov? Ako vies,ze dokym budes mat peniaze si pracu realne najdes? Ci mas v plane vziat ozaj akukolvek pracu? Kamoska co takto prenajima maly byt len dokonca, tak ma podmienku, aby ten clovek bol pracujuci, plus depozit vo vyske najmu okrem najomneho. Dnes je to uz ozaj tazke najst takto ako pises. Skus pozriet nejake skupiny na FB ohladom najmu. Len vies, v tomto smere si pre prenajimatela rizikova, ci ostanes dlhodobo, ci budes platit dlhodobo, ci si pracu vobec zozenies. Ty to vidis inak ako tí co prenajimaju.
A ako zistia či pracuješ alebo nie? Mala som byt v prenajme a bola som ešte bez prace a nikto zo neriešil. Mala som na depozit aj na platenie nájomného a potom som si našla prácu. Prenajímateľa som neinformovala o mojej situácii pri prenajme bytu. Išla som do toho s tým, že mám na to mu platiť.
Aj keď som bola v prenájme, nikdy nikto odo mňa nepýtal PZ, ani či som zamestnaná. Rovnako ani mi keď prenajímame, to neriešime. Nájomca zloží depozit, zaplatí dopredu za mesiac.
@anonym_autor určite sa dá...moj syn išiel do BA bez roboty, a podnájom našiel hneď...krásny byt a celkom slušná cena...az po troch mesiacoch si našiel robotu
Nikdy sme pri prenajme od nikoho pracovnu zmluvu nepozadovali. A ani nikto od nas, ked sme boli zo zaciatku v podnajme.

Ano zvycajne su prisni lebo chcu aby im ludia aj za najom platili. Zvycajne to nie su dobrocinne org, ale ludia co do niecoho investovali a ocakavaju zisk. Nie aby platili niekomu aby mohol byvat u nich