icon

Dá sa parkovať pri Slovenskom národnom divadle?

mamusa123456789
5. jan 2024

Dá sa parkovať pri divadle alebo je niekde poblíž nejaké normálne parkovisko odkial bez problémov prejdeme peso do divadla a nestratíme sa s dcérou?

Strana
z2
mamusa123456789
autor
5. jan 2024

@h2 skúsime teda tu euroveu, ale mekac obideme, to nám nejako extra nechutí, keby sme mali aj krpatych so sebou, tak to by bola iná reč ale ta najväčšia ma najradšej ako to ona vola čínske špagety,inak je to kung pao s rezancami

mamusa123456789
autor
5. jan 2024

Baby vďaka za rady, snáď trafime a nezabludime

nyusika
5. jan 2024

@mamusa123456789 navigácia v mobile ( waze, Google maps)...keď nemáš v aute navigáciu, ťa uplne bezpečne dovedie až do garáže.

mamusa123456789
autor
5. jan 2024

@nyusika Google maps používam a vždy ma doviedla do cieľa, len vo väčšom meste treba dávať väčší pozor a milión ľudí a áut a do toho sledovať navigáciu 😁, ale tak došla sama s vtedy ešte s dvoma miminami do zoo do Zlína, tak hádam zvládnem aj SND

h2
5. jan 2024

@mamusa123456789 Nezablúdiš určite, v podstate až po Prístavný most ideš po diaľnici a potom už len kúsok. Teraz som si to cvične skúsila dať do navigácie, ale ukazuje to akosi divne, Eurovea je dosť veľká, tak asi preto. V podstate pre teba je najlepšie dostať sa sem (miesto, označené na mape):

nyusika
5. jan 2024

@mamusa123456789 určite to zvládneš.
Zo Žiliny je to úplne jednoduchá cesta, takmer až do konca po diaľnici plus obchvat... čo je v podstate tiež diaľnica.
Posledných cca dva kilometre málo frekventovana cesta, len rovno. Odbočka až do garáže - je to zrozumiteľne označené.

Dôležité je poznačiť si parkovacie miesto - to číslo na stĺpe v rade, kde budeš parkovať.

mamusa123456789
autor
5. jan 2024

@h2 dakujem aj za názornu ukážku 🙂 inak co vidím v diskusiách tvoj nick, tak ty si vždy tak ochotná pomôcť a poradiť a navyše aj dobre a múdre dávaš, to bolo trosku mimo tému, ale mala som potrebu ti to povedať ☺️

mamusa123456789
autor
5. jan 2024

@nyusika ďakujem a nie sú tam náhodou aj rodinné parkovacie miesta? Mam trosku väčšie auto a nakoľko mám deti a auto plne autosedacie, tak rada toto privilégium využívam, lebo na obyčajných miestach sa vždy nejaký pako ku mne tak nalepí, ze mam problém tam ja nastúpiť a nie to ešte dieťa tam strčiť a zapnúť pásy, neraz som liezla do auta cez spolujazdca

mamina7070
5. jan 2024

@mamusa123456789 nerob paniku

prides do eurovea mas podzemne parkovisko chod do zelenej zony pod decathlon vyvezies sa vytahom vyjdes von a oproti tebe je vstup do divadla

ano su tam rodinne miesta ci budu volne uvidis

h2
5. jan 2024

@mamusa123456789 Ďakujem, si zlatá. 😍

madeincssr
5. jan 2024

@h2 na mape je vyznaceny jeden z vjazdov do podzemneho parkoviska Eurovey? Ten pod Primarkom?

h2
5. jan 2024

@madeincssr Áno, ten. Radšej som to sem dala, lebo keď napíšeš do vyhľadávača "Eurovea", alebo "Eurovea parkovisko", tak to ukazuje oveľa ďalej. Toto miesto sa mi zdá byť najvhodnejšie, lebo stačí len vyjsť o poschodie vyššie, vyjsťz budovy pri Decathlone a si de facto pred divadlom.

nyusika
5. jan 2024

@madeincssr z Dostojevského radu je starý vjazd do garáže.

vladik66
27. mar 2025

@h2 Ahoj, prosím ťa, týmto vchodom vojdem do parkoviska v eurovei? Tiež ideme do divadla a predstavenie sa končí až večer o desiatej, rozmýšľame, ako sa späť dostaneme k autu. Ďakujem

Strana
z2