Dá sa zvládnuť nový život v Bratislave?
Myslíte, že sa dá zvládnuť začať novy život v Bratislave? Keď to tam človek vôbec nepozná, ešte nemá ani prácu nič od úplnej nuly začať. Na zaciatku hladat prenájom z hotela a potom ďalej...
Dakujem
@anonym_autor pravdaže, ja som prišla do BA s rodinou, takže bolo treba prácu, skolku, školu, bývanie… prečo hotel? Však si nájdi prácu a potom, keď už budeš vedieť, kedy nastupujes, nájdeš si od toho dátumu podnájom. Do prace neberú zo dňa na den. Dá sa to všetko pekne naplánovať a zladiť.
@anonym_a4df75 za akú dobu si to stihla?
Prečo chceš bývať v hotely a tak si hľadať podnájom?
Veď hľadaj prácu a potom bývanie. Podnájmov je BA dosť
@anonym_autor pravdaže, ja som prišla do BA s rodinou, takže bolo treba prácu, skolku, školu, bývanie… prečo hotel? Však si nájdi prácu a potom, keď už budeš vedieť, kedy nastupujes, nájdeš si od toho dátumu podnájom. Do prace neberú zo dňa na den. Dá sa to všetko pekne naplánovať a zladiť.
@anonym_a4df75 a kde mám byť zatiaľ?
Veď si hľadám prácu a keď ťa niekde príjmu, tak ries prenájom. Čo si myslíš že prídeš do Bratislavy a do týždňa už chodis do práce? Pracovala si vôbec niekedy? Veď keď máš na prenájom hotela, budeš mať aj na prenájom aspoň izby v zdielanom byte.
@anonym_autor ja som sa v Ba narodila potom som sa vydala do iného mesta lenže kôli rodinným problémom sme odišli nakoniec späť do Ba manželom a dvoma deťmi späť tiež sme začínali od nuli najprv sme išli na ubytovňu postupne sme si odkladali z výplaty a nakoniec sme išli do podnájmu je to ťažké ale všetko sa dá hlavne si treba dopredu nájsť prácu aby ste išli tak do Ba že nastupujete do práce to je základ
@anonym_autor ja som sa v Ba narodila potom som sa vydala do iného mesta lenže kôli rodinným problémom sme odišli nakoniec späť do Ba manželom a dvoma deťmi späť tiež sme začínali od nuli najprv sme išli na ubytovňu postupne sme si odkladali z výplaty a nakoniec sme išli do podnájmu je to ťažké ale všetko sa dá hlavne si treba dopredu nájsť prácu aby ste išli tak do Ba že nastupujete do práce to je základ
@kvietok2891 si neviem predstaviť bývať na ubytovni s deťmi. Toaleta pre všetkých na poschodí?
Preco by sa to nedalo zvladnut?Nechapem...
Je tu x zien,ktore odisli do zahranicia,niektore s min.znalostou jazyka a ziju aj pracuju,zalozili rodiny.Ja som tiez zacinal od nuly v zahranici a nie raz.Preco by mala byť Bratislava ina,mi nie jasne.
Najdi pracu,potom najom a ostatne priebezne...
@anonym_a4df75 za akú dobu si to stihla?
@anonym_d78ea7 4 mesiace, najdlhšie trvalo nájsť byt a zorganizovať predaj jedného a kúpu druhého zároveň. Prácu som si našla do dvoch mesiacov.
@anonym_autor tam, kde bývaš teraz…ak bývaš veľmi ďaleko, vezmi si realitku, nech ti niečo nájde. A prácu hľadaj online, prídeš len na pohovor.
Ja som tak začala prišla som do Ba na pohovor na otočku (2 hodiny vlakom sem a 2 hodiny naspäť kvôli jednému pohovoru), akonáhle som mala prácu riešila som ubytovanie. A som tu už 11 rokov 🙂
@anonym_autor
že ..hladat prenájom z hotela...
Ty sem ani nechod.
@anonym_autor
že ..hladat prenájom z hotela...
Ty sem ani nechod.
@anonym_a7e668 Za ubytovanie v hoteli v BA sa platí dosť veľa, najprv si treba nájsť prácu, potom v jej okolí prenajať byt a v dohodnutý deň nastúpiť.
radsej chod do zahranicia ked uz sa chces premiestnit niekam inam