icon

Detské ORL v Bratislave - výboe nosných mandlí 3-ročnej

p.j.jacky
21. mar 2023

Mamičky ,kam odporúčate ísť s 3 ročnou v ba na vybratie nosných mandlí ? Ako dlho ste boli hospitalizovaný a aké boli podmienky ako dlho musí byt dieťatko zdravé a koľko ste platili . Ďakujem

titla
21. mar 2023

@p.j.jacky My sme boli teraz v januari s 3 rocnym Centrum Kramre. Na termin sme cakali 3 mesiace (v NUDCH by to bolo 6 mesiacov). Platili sme vyse 600 eur.
Za mna velka suma, nakolko je tento vykon hradeny zo zdravotneho poistenia, vsetky predoperacne vysetrenia robil pediater, 1x sme prisli az v den zakroku. O 7:30 syna prijali, o 10:00 operovali, ani sa poriadne neprebral po zakroku a o 14:00 nas poslali domov. Ked mal o 3 dni horucky, tal mu naordinovali ATB cez telefon, na kontrolu az po tyzdni. Keby mal vaznejsie akutne pooperacne komplikacie mame to riesit v NUDCH, nie u nich... Druha pooperacne kontrola po mesiaci uz bola spoplatnena. Ak druhy krat budem musiet podobny zakrok riesit v sukromnom centre poobzeram sa po inom.

p.j.jacky
autor
21. mar 2023

@titla ďakujem za odpoved a kam by si išla druhý raz ? Lebo toto je na nervy už .

kleopatra114
21. mar 2023

My ideme o mesiac a budeme platiť 40€, 10€ nadstandart a bude to jednodnovka .

andrejka1974
21. mar 2023

@p.j.jacky ja som bola s deťmi vždy normálne na kramaroch deň pred tím vás prijali a na ďalší deň vás pustia domov a nič nás to nestalo

p.j.jacky
autor
22. mar 2023

@kleopatra114 kam idete ktorá nemocnica ?

titla
22. mar 2023

@p.j.jacky Ja som celkovo spokojna so starostlivostou v NUDCH na Kramaroch, ked sa da, idem tam. Avsak chyba im personal a dostat tam termin je vzdy problem. Preto sme sli na operaciu mandle do sukromneho centra. S inou sukromnou klinikou nemam skusenost, ale viem, ze momentalne otvaraju Bory (i ked operacne ORL zakroky vraj robia az od 7 rokov) a aj v Pro-Care myslim robia tieto zakroky.

murielaa
23. mar 2023

@titla prosim ta, aky rezim resp ake obmedzenia su po operacii? Rozmyslam, ze by som nasla nemocnicu aj dalej od BA, len neviem ci moze po operacii cestovat.

titla
23. mar 2023

@murielaa cestovat myslim mozete. Nam kazali ziadna fyzicka namaha, doslova "rezim dochodca a 3 dni pred TV", celkovo tyzden po zakroku ziadne behanie, skakanie a pod. A potom to boli veci a vylucit kysle potraviny (napr. Citrusy), prve dni skor tekuta strava (aby neskrabalo v hrdle), pit repikovy/harmancekovy caj.

radkaklein30
3. okt 2023

@andrejka1974 zaujimalo by ma, ze kam idete. Aj my riesime tento problem.

badynka
2. apr 2024

@kleopatra114 kde ste prosím boli na tej operácii?

kleopatra114
2. apr 2024

@badynka Považská Bystrica nemocnica , ORL dr.Rac

rainee
Autor odpoveď zmazal
rainee
16. máj 2024

ahojte bol niekto na vybere krcnych mandli v boroch? ake su podmienky, kolko sa plati a ako to prebieha?