Do koľko km od BA bývate? Neviete o pozemku na predaj??
Ahojte, žienky, ktoré bývate pri Bratislave. Aké dediny vôbec NE/odporúčate? Budeme mať prácu v Bratislave, plánujeme mať aj rodinku, berieme do úvahy teda všetky tieto atribúty.
Našli sme jeden pozemok, je však od BA vzdialený 40km a to nám už príde dosť veľa. Ale ktovie...?
No a rovno keď píšem.... - neviete o nejakom stavebnom pozemku s IS pri Bratislave na predaj? Za ešte rozumnú cenu. Veľkosť od 600m2 do 900m2. 🙂
@belllinka ja som napísala ako to funguje u nás áno nosím dieťa na 8 do školy každý deň aj mimo pandémie takže to poznám. Po diaľnici cesta Šamorín - biskupice naozaj trvá max 15 min aj keď je pandémia aj keď nie je pandémia jazdím tade každý boží deň pon-pia od prvého dňa keď ju otvorili. Jasne po starej ceste to bolo do aleluja keď som 30km išla aj 2-3hod. Ja nikoho nepresviecam o svojej pravde len píšem ako to mam ja... Áno máme byt v BA v centre mesta ale napriek tomu sme na dedine lebo NAM to takto vyhovuje. Autorka nech robí ako uzná za vhodne... Pekný deň prajem 💛💛💛
@belllinka dnes ráno som to stopovala od momentu keď som za Šamorínom vyšla na diaľnicu pokým som z nej nevyšla v biskupiciach presne 8 min, po križovatku pri kauflande +4min, do centra na Račko cca +15min. Na diaľnicu som zišla o 7:02 ráno cizev špičke... Bežne mi to trvá +-10 min rovnako pon - pia v rovnakom čase....
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či náhodou niekto nepredáva alebo nevie o niekom kto chce predať 3i byt v Senci s balkónom max do 145 000eur .. najlepšie zrekonštruovaný a zariadený. všetky inzertné portály máme pozreté a žiadne nové ponuky, resp. skoro nič :(
Ďakujem

@sisa_s na momentalne Ba ceny patria zial k "lacnejsim" novostavbam. Za tolko uz idu tiez domy v okoli Ba. Zalezi kde presne to autorka chce a aky maju budget. Urcite by som sa nespoliehala na ten novy obchvat.