icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

roomaa
24. jan 2025

Nám inak dali ešte nejaké tipy navyše, ako zlepšiť kvalitu spermií 😀
Doktor spomínal hlavne zdravý životný štýl – stravu bohatú na vitamíny, dostatok pohybu a čo je dosť dôležité - vyhýbať sa stresu, fajčeniu či alkoholu. Tiež odporúčali sledovať teplotu – napríklad nenosiť príliš tesné oblečenie alebo obmedziť saunu.

22patricia22
30. jan 2025

@roomaa Wau 🙏 Teší ma, že sa ani v zdravotníctve neboja tých nových technológií 🙏 Ale niekde ma to aj celkom štve, popravde.

roomaa
4. feb 2025

@22patricia22 Kde napríklad?

22patricia22
5. feb 2025

@roomaa No trebárs u mojej obvodnej doktorky. To, že sa nedá objednať online, ale musíš si prísť zobrať lístok dobre že nie o 5 hodine ráno. A aj to si už možno nejaká siedma-ôsma. Proste choré na hlavu tento systém. Sto rokov za opicami.

co_co
7. feb 2025

@22patricia22 Objednavanie sa online je mega vec 🙏 A setri cas aj nervy jednoznacne.

roomaa
10. feb 2025

@co_co Presne tak, ja sa tiež už len takto objednávam. Konkrétne teda tu https://gynekolog-milly.sk/objednavanie-online/ Žiadne telefonáty, proste nič, len rýchlo a jednoducho online. Všade by to takto už malo fungovať.

wikiwiki
10. feb 2025

@roomaa a tam sa moze ktokolvek objednat?

beata_ra
17. feb 2025

@wikiwiki Pokial viem, tak ten objednavaci system sluzi len pre tych, ktori su u pana doktora evidovani 🙂 To by ozaj asi nebolo fer. Treba si zavolat, evidovat sa, pokial sa da a potom sa mozes zvesela objednavat.

wikiwiki
18. feb 2025

@beata_ra No veď áno, ja iba tak, kamarátke som poradila, nech ide sem tiež. Ja tu evidovaná som, ale priznám sa, že som takéto objednávanie ešte nevyužila ani raz.

co_co
19. feb 2025

@wikiwiki Tak to je chyba, som si ista, ze ak by si to takto urobila raz, uz by si sa inak neobjednavala 😀 A co volavas ci chodis osobne? Oboje je pre mna maximalne vycerpavajuce 😀

roomaa
20. feb 2025

@co_co Pokiaľ sa dovoláš hneď, tak v tom nie je absolútne žiadny problém, inak áno 😀

wikiwiki
21. feb 2025

@roomaa Nemala som problém s dovolaním sa zatiaľ ani raz 😉 Ale to bude možno aj tým, že sú tam dve sestričky 😀

beata_ra
25. feb 2025

@wikiwiki Istotne to vela spravi, viac sa stihne, su lahsie zastihnutelni a celkovo je to velka vyhoda. Ja tiez nemam problem volat, s nimi sa da, lebo su ozaj mile a zakazdym mam termin taky, ze nie velmi dlho cakam a dalsia vec - ked mam nejaky problem, velakrat pridem aj na druhy den a vybavim sa bez akychkolvek problemov. A ked uz si raz objednana, tak necakas v cakarni dve hodiny, ale proste ides na cas.

co_co
26. feb 2025

@beata_ra No to cakanie vie byt pekny hnus niekedy. Ale tak su situacie, kedy to ani lekar nedokaze ovplyvnit, zalezi aj ake pacientky v ten den chodia, s akymi problemami a tak. Niektore sa aj dost rady vykeciavaju, tak som si povedala, ze si radsej beudem bravat knihu zakazdym, ked idem na vysetrenie a realne tam aj dost precitam 😂

wikiwiki
26. feb 2025

@co_co Tak toto ja našťastie nepoznám. 🙏

co_co
28. feb 2025

@wikiwiki Co? Cakanie u lekara si este nezazila?

wikiwiki
5. mar 2025

@co_co Netvrdím, že u lekára všeobecne, to je jasné, to sa načakal asi každý z nás. Ale čo sa týka gynekológa a vyšetrení tu, tak nemôžem povedať ani jediné zlé slovo 🙏 Našťastie tu vôbec nečakávam.

beata_ra
6. mar 2025

@wikiwiki Tak gynekolog je aj u mna asi jediny doktor, kde sa rychlo vybavim. Vsetko ostatne strach a hroza. To ked mam poobednu, tak ani nestihnem prist velakrat do prace 😕 A to je akoze dost zahul.

roomaa
7. mar 2025

@beata_ra A čo si vtedy vezmeš dovolenku? Paragraf platí aj na poobednú? Toto neviem.

wikiwiki
10. mar 2025

@beata_ra Za mňa takisto. Či už idem na preventívnu prehliadku alebo sa objednávam na vyšetrenie s nejakým problémom, tak u Millyho som vybavená zakaždým rýchlo. Predtým, čo som bola u gynekológa, tak som to takto nemala, to si pamätám, že to tam bolo vždy na dlho, no neviem si predstaviť, že by som toto riešila ešte aj teraz.

beata_ra
11. mar 2025

@wikiwiki Ja ked som raz sla na kozne, tak som tam sedela pat hodin. Pat dlhych hodin na totalne nepohodlnej stolicke s milion ludmi okolo. A aby toho malo nebolo, tak tam vsetci kychali a kaslali. Milujem 🙏

roomaa
12. mar 2025

@beata_ra To je fakt masaker. fakt na nervy, rovno si tam stan môžeš rozložiť😂. A ešte keď tam všetci chrchlú, to si rovno odídeš s nejakým bonusom navyše. 😅 A úplne najlepšie je, keď si objednaná na určitý čas, ale aj tak čakáš, lebo „pani pred vami prišla skôr, tak sme ju zobrali“ alebo „doktor sa zdržal“. 🙃
A inak s tým paragrafom – tiež neviem, ako to funguje na poobednú. Logicky by to asi malo platiť, ale asi záleží aj od zamestnávateľa, lebo viem, že niektorí to strašne riešia a robia s tým caviky.

co_co
25. mar 2025

@roomaa Chori ludia maju zostat doma, resp. prelozit si vysetrenie ci prehliadku 🙄 Skoda, ze to takto velmi vela ludi nerobi.

opuska
25. mar 2025

Inak, baby, chodite poctivo na preventivky?

roomaa
25. mar 2025

@opuska To má byť akože kontrolná otázka? 😀 Samozrejme, každý rok. To by mi ani svedomie nedovolilo tam proste neísť. Bála by som sa sama o seba.

wikiwiki
26. mar 2025

@opuska Chodím raz ročne, ale úprimne, keby ma na to aplikácia neupozorní, tak by som na to asi zabudla. 😂 Lebo však keby si mám ešte aj toto pamätať, tak už mám hlavu ako melón 😀 Ale tak vždy si poviem, že aspoň nie som ten typ, čo to úplne odignoruje. Viem, že aj také ženy sú.

beata_ra
26. mar 2025

Mam to zaznacene vzdy v kalendari. Netvrdim, ze sa tam nejak extremne tesim, ale ani mi to zase neprekaza. Som rada, ze viem, co sa s mojim telom deje/nedeje 😀 Ja si aj poviem, ze radsej raz rocne ako nieco riesit neskoro. A hlavne teraz, ked clovek pocuje vselijake pribehy, tak uz ani nie je o com.

opuska
31. mar 2025

@beata_ra no ja sa pytam preto, lebo mam svagrinu, ktora to dost flaka a jej argument je taky, ze vsak deti este nechcu, tak tam chodit nemusi. 🙉

wikiwiki
2. apr 2025

@opuska
No tak to je dosť odveci argument.🙈 Veď preventívka nie je len o tom, či chceš deti alebo nie… To je o celkovom zdraví. Keby sa niečo dialo a zistili to neskoro, tak by si asi hovorila inak.

roomaa
4. apr 2025

@wikiwiki Presne, toto ma vie tak naštvať, keď niekto berie prevenciu tak ľahostajne. Veď to nie je len o tehotenstve, ale aj o tom, či je všetko v poriadku, či sa netvoria cysty, myómy, neviem čo všetko. Fakt by sa každá mala prinajmenšom zamyslieť, či jej to za to stojí flákať to.