Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@roomaa Wau 🙏 Teší ma, že sa ani v zdravotníctve neboja tých nových technológií 🙏 Ale niekde ma to aj celkom štve, popravde.
@22patricia22 Kde napríklad?
@roomaa No trebárs u mojej obvodnej doktorky. To, že sa nedá objednať online, ale musíš si prísť zobrať lístok dobre že nie o 5 hodine ráno. A aj to si už možno nejaká siedma-ôsma. Proste choré na hlavu tento systém. Sto rokov za opicami.
@22patricia22 Objednavanie sa online je mega vec 🙏 A setri cas aj nervy jednoznacne.
@co_co Presne tak, ja sa tiež už len takto objednávam. Konkrétne teda tu https://gynekolog-milly.sk/objednavanie-online/ Žiadne telefonáty, proste nič, len rýchlo a jednoducho online. Všade by to takto už malo fungovať.
@wikiwiki Istotne to vela spravi, viac sa stihne, su lahsie zastihnutelni a celkovo je to velka vyhoda. Ja tiez nemam problem volat, s nimi sa da, lebo su ozaj mile a zakazdym mam termin taky, ze nie velmi dlho cakam a dalsia vec - ked mam nejaky problem, velakrat pridem aj na druhy den a vybavim sa bez akychkolvek problemov. A ked uz si raz objednana, tak necakas v cakarni dve hodiny, ale proste ides na cas.
@beata_ra No to cakanie vie byt pekny hnus niekedy. Ale tak su situacie, kedy to ani lekar nedokaze ovplyvnit, zalezi aj ake pacientky v ten den chodia, s akymi problemami a tak. Niektore sa aj dost rady vykeciavaju, tak som si povedala, ze si radsej beudem bravat knihu zakazdym, ked idem na vysetrenie a realne tam aj dost precitam 😂
@beata_ra Za mňa takisto. Či už idem na preventívnu prehliadku alebo sa objednávam na vyšetrenie s nejakým problémom, tak u Millyho som vybavená zakaždým rýchlo. Predtým, čo som bola u gynekológa, tak som to takto nemala, to si pamätám, že to tam bolo vždy na dlho, no neviem si predstaviť, že by som toto riešila ešte aj teraz.
@beata_ra To je fakt masaker. fakt na nervy, rovno si tam stan môžeš rozložiť😂. A ešte keď tam všetci chrchlú, to si rovno odídeš s nejakým bonusom navyše. 😅 A úplne najlepšie je, keď si objednaná na určitý čas, ale aj tak čakáš, lebo „pani pred vami prišla skôr, tak sme ju zobrali“ alebo „doktor sa zdržal“. 🙃
A inak s tým paragrafom – tiež neviem, ako to funguje na poobednú. Logicky by to asi malo platiť, ale asi záleží aj od zamestnávateľa, lebo viem, že niektorí to strašne riešia a robia s tým caviky.
Inak, baby, chodite poctivo na preventivky?
@opuska Chodím raz ročne, ale úprimne, keby ma na to aplikácia neupozorní, tak by som na to asi zabudla. 😂 Lebo však keby si mám ešte aj toto pamätať, tak už mám hlavu ako melón 😀 Ale tak vždy si poviem, že aspoň nie som ten typ, čo to úplne odignoruje. Viem, že aj také ženy sú.
Mam to zaznacene vzdy v kalendari. Netvrdim, ze sa tam nejak extremne tesim, ale ani mi to zase neprekaza. Som rada, ze viem, co sa s mojim telom deje/nedeje 😀 Ja si aj poviem, ze radsej raz rocne ako nieco riesit neskoro. A hlavne teraz, ked clovek pocuje vselijake pribehy, tak uz ani nie je o com.
@wikiwiki Presne, toto ma vie tak naštvať, keď niekto berie prevenciu tak ľahostajne. Veď to nie je len o tehotenstve, ale aj o tom, či je všetko v poriadku, či sa netvoria cysty, myómy, neviem čo všetko. Fakt by sa každá mala prinajmenšom zamyslieť, či jej to za to stojí flákať to.

Nám inak dali ešte nejaké tipy navyše, ako zlepšiť kvalitu spermií 😀
Doktor spomínal hlavne zdravý životný štýl – stravu bohatú na vitamíny, dostatok pohybu a čo je dosť dôležité - vyhýbať sa stresu, fajčeniu či alkoholu. Tiež odporúčali sledovať teplotu – napríklad nenosiť príliš tesné oblečenie alebo obmedziť saunu.