icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

Strana
z16
eliaska101
13. okt 2025

Dokedy má dovolenku prosím, nevieš?
@wikiwiki

eliaska101
13. okt 2025

@evita11223 Ja čo som pozerala, googlila (bola som zvedavá, zaujímalo ma to), či to reálne funguje aj niekde inde, tak nič iné mi nenašlo. Ale môžem sa mýliť 🙂

beata_ra
17. okt 2025

@eliaska101 ano, tiez som pozerala a naslo mi len u toho mojho, tak to je asi aj dobre znamenie by som povedala 😀
dovolenku ma to aj na stranke. ci stranku nezvyknes pozeravat? do dnes ma dovolenku, od pondelka by uz mal ordinovat normalne. 😉

eliaska101
17. okt 2025

@beata_ra Priznám sa, že mi to nikdy nenapadne 🙂 Ale asi by som mala začať😂

roomaa
22. okt 2025

No fakt nie je nič lepšie ako to, že lekári majú na stránke aktualizované informácie. 🙏 Keby to chcela praktizovať aj moja obvodná 😀 Tam sa neviem nikdy dovolať a už som sa osobne toľkokrát prehnala, že to ani zrátať neviem 😀

evita11223
22. okt 2025

@roomaa mas na mysli info, co sa aktualnej dovolenky tyka? na to ale lekar nemusi mat webovu stranku, ci? to si vies zistit na internete.

roomaa
23. okt 2025

@evita11223 Označila si mňa, ale ja som sa na nič nepýtala 😀 Vieš čo, ale niektorí doktori to takto majú a iní zase nie, nie je to pravidlo. Buď sa ideš presvedčiť osobne (Čo sa teda mne už viackrát nevyplatilo 😀 ) alebo si zavoláš a nedovoláš sa 😀

beata_ra
4. nov 2025

@roomaa ja si musim klopat, ale zatial som sa dovolala vzdy 😀

eliaska101
5. nov 2025

Ono asi záleží aj od počtu pacientov, no nie? Ak má daný doktor toho počas dňa fakt že veľa a má tam len jednu sestričku, čo väčšinou takto býva, tak je to občas náročnejšie, ja osobne neviem, aké to je pracovať v tejto oblasti, takže nebudem nič hovoriť 🙂 Možno niekde schválne nedvíhajú a tvária sa vyťažene...Ťažko povedať 😀

wikiwiki
6. nov 2025

@eliaska101 Áno, mala som doktorku, ktorá si pila so sestričkou v ambulancii kávičku a zámerne neotvárala dvere....Sú fakt kadejaké prípady 🙈

evita11223
7. nov 2025

ja mam tiez pocit, ze vela zalezi od toho, kolko maju v ambulancii ludi a ako su zorganizovani. ked je tam len jedna sestricka, tak musi robit vsetko naraz – brat krv, vybavovat papiere, dvihat telefony, zapisovat... potom sa necudujem, ze to proste nestiha. ja by som bola najradsej, keby mal kazdy lekar dve sestricky, jedna by sa venovala pacientom priamo a druha by riesila administrativu a telefony. hned by to inak vyzeralo, ludia by sa dovolali, nebola by taka nervozita. lenze viem, ze peniaze na to asi nie su, tak sa to potom taha vsetko na tych par ludi, co tam robia.

roomaa
10. nov 2025

Netreba hádzať všetkých doktorov a sestričky do jedného vreca. Kamarátka robí sestru a vraví, že niekedy sa nestihne ani napiť, nieto ešte obed😅 Ale jasné, nájdu sa aj také, čo si to uľahčujú, alebo sa im už nechce, to je asi ako kde.

beata_ra
12. nov 2025

@roomaa ked su dve sestricky, tak je to podla mna istotne lepsie. 😉 toto viem z vlastnej skusenosti.

dada_99
13. nov 2025

@beata_ra presne tak, takto to je aj u Millyho a za mna je to super 🙏 a este lepsie, ked su mile a ochotne, to je proste najviac.

eliaska101
18. nov 2025

Presne, dve sestričky robia zázraky... Jedna sa stará o papierovačky a telefóny a druhá o pacientky, a všetko ide ako po masle. Naozaj by som to odporúčala každému lekárovi 😉 Ale niekedy sa stane, že aj keď je personál, človek narazí na deň, keď sú všetci preťažení… a potom človek chápe, že nie je to vždy o tom, že by sa im nechcelo. Také dni asi zažije každý a v akomkoľvek odvetví. 🙂

wikiwiki
19. nov 2025

@eliaska101 Česť výnimkám 😉 Ale takýchto doktorov je fakt že málinko. Ochotných, milých, ústretových, ku ktorým sa reálne človek aj teší.

evita11223
20. nov 2025

@wikiwiki no ja tiez takych doktorov vela nemam 😂

roomaa
20. nov 2025

Ako si nájdete, tak máte 😀 Ja by som zbytočne netrpela u takého doktora, kde mi niečo prekáža, načo.

patka_673
24. nov 2025

takto. niekde som aj nasilu, ale len z toho dovodu, ze mi to vyhovuje, co sa dialky tyka. ja viem, ze to je take, ze by si vela zien povedalo, ze radsej bude dochadzat a bude u doktora, u ktoreho je spokojna...ale ono to proste niekedy fakt nejde 🙈 clovek s autom to ma urcite jednoduchsie, takto sa da kludne aj dalej dochadzat...

dada_99
26. nov 2025

presne tak, niekedy proste ide o praktickost a nie o dokonalho doktora 😀 ale ked su mili a ochotni, tak tie kilometre autom uz ani nevnimas, clovek odchadza spokojny a s dobrym pocitom. a tie dni, ked su vsetci pretazeni… no hej, to je uplne normalne, aj u najlepsich, treba to brat s nadhladom 🙂

wikiwiki
26. nov 2025

@dada_99 Ja už som k lekárovi cestovala aj dve hodiny a stálo to za to 😉

prabinka
26. nov 2025

Ako často môžete meniť lekára? Už ste sa s tým niekedy stretli, že ste boli nútení to spraviť viackrát?

evita11223
3. dec 2025

@prabinka jasne, ze ano. ale teda neviem, ci sa neda len raz za polroka zmenit.

roomaa
8. dec 2025

Ja som lekára menila už trikrát a nikto z toho nerobil drámu 🙂 Keď ti niekde nesedí prístup alebo máš pocit, že ťa len odbijú, tak prečo sa trápiť, že. Je to predsa niekto, komu do rúk dávaš svoje zdravie, a to teda rozhodne nie je maličkosť. 😉

roomaa
8. dec 2025

A čo sa týka toho, ako často sa to môže – ja som to riešila raz aj po pár mesiacoch a prešlo to úplne v pohode. Reálne to riešia len poisťovne a tie to majú nastavené skôr technicky, nie že by im vadilo, že niekto mení lekára príliš často. Takže ak ti niekde nevyhovuje, kľudne choď ďalej, život je príliš krátky na to, aby si sedela v čakárni vystresovaná 😂

patka_673
11. dec 2025

my zeny potrebujeme aj u lekara trocha ludskosti, nie sme ako chlapi, tym je to srdecne jedno 😉

patka_673
11. dec 2025

@roomaa ano, tiez si myslim, ze to funguje takto raz za polroka by sa to malo dat.

prabinka
Včera o 10:16

@patka_673 A tak to si myslím, že už by sa reálne dalo 🙂 Nemyslím gynekológa, tam som spokojná. Len ste to tu riešili, tak som mala potrebu sa spýtať 🙂

evita11223
Včera o 10:59

@prabinka no poistovne to maju tak nastavene kvoli administrative 😉 a teda aby si z toho ludia nerobili holubnik a neprechadzali od jedneho doktora k druhemu kazdy mesiac. vsak rozumne.

dada_99
Včera o 12:00

keby sme sa vsetky drzali jedneho doktora len kvoli tomu, ze sa to tak vacsinou berie, ked uz chodis k jednemu, tak by si tam mala zostat a nemenit. no takymto stylom by sme sa nikdy ani k normalnej starostlivosti nedostali. 😅 ja viem, ze vela ludi takto realne funguje, vidim to aj na mojej mame napriklad.

Strana
z16