icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

Strana
z17
roomaa
15. dec 2025

@dada_99 Veľa ľudí je takých, ale tak to je aj lenivosťou by som povedala 🙂

pelian
16. dec 2025

@roomaa Pohodlnost, strach zo zmeny, no tych dovodov moze byt pokojne viac. Aj ked si ja osobne teda myslim, ze nie je sa coho obavat.

patka_673
18. dec 2025

@pelian a to ta akoze ako ovplyvni, ked zmenis lekara? ved to nie je zase neviem ake tazke spravit takyto krok. nie je to clovek, s ktorym sa stretavas 5x za mesiac, takze tomu absolutne nerozumiem...

prabinka
18. dec 2025

@patka_673 Čo ty vieš, sú ľudia, ktorí chodia k doktorovi častejšie, než sme zvyknutí 😀

stanik_67
7. jan 2026

@prabinka lenze takito ludia to maju zrejme v hlave inac nastavene a poprepajane ako bezni, zdravi ludia 😀 samozrejme tam nepocitam ludi, ktori maju nejake zdravotne problemy, ale poznala som jednu pani, ktora chodila k doktorom stale. so vsetkym.

roomaa
8. jan 2026

@stanik_67 To by som netvrdila 😉 Nie každý je hypochonder.

pelian
14. jan 2026

@roomaa Ano, mozes mat aj take zdravotne problemy, ktore si realne vyzaduju caste navstevy a kontroly u lekara. Bolo obdobie, kedy som to takto mala tiez a nie je to nic prijemne, ale tak zdravie je prvorade. Ja uz som spominala teda, ze chodim k Millymu a tu ani to cakanie na vysetrenie nie je take kriticke, takze som to nebrala az tak zle, ze tam proste musim chodit ako na klavir. 🙂

patka_673
20. jan 2026

@pelian aj mne vyhovuje. a co sa tyka tych zdravotnych problemov, uz to nemavas?

prabinka
21. jan 2026

@pelian A to si ako riešila v práci? 🙈

pelian
22. jan 2026

@prabinka No ako sa len dalo....Paragrafy, dovolenky, odchadzala som z prace skor, potom som zase bola dlhsie, nadrabala som si, brala som si HO, ked sa dalo, proste kadejako som to musela pozliepat...

stanik_67
22. jan 2026

@pelian tak to chvalabohu, ze sa ti to dalo vyriesit, lebo veru kazdy takuto moznost nema. a teda hlavne ked su nejake problemy, ze tam musis chodit castejsie, ako je bezne. vsetci zamestnavatelia proste nie su taki tolerantni. 👍

patka_673
29. jan 2026

@stanik_67 to je pravda a hlavne ked pracujes v takej praci, kde ti jeden paragraf pokazi celu vyplatu...

prabinka
30. jan 2026

@patka_673 Zdravie je na prvom mieste. A robotu by som fakt neriešila v takom prípade.

roomaa
5. feb 2026

A viete, koľko žien takto podceňuje aj to ženské zdravie? To by ste neverili 😉 Človek by si myslel, že v dnešnej dobe takéto dôležité veci zanedbáva. Mne je z toho až zle, ako to niekto dokáže odignorovať a myslieť si, že sa to vyrieši samé.

stanik_67
11. feb 2026

@roomaa ono sa to aj vyriesi same, ked potom nastane daky vazny problem. potom ako rychlo nabehnu do ambulancie.

liesik
11. feb 2026

@stanik_67 No, lenže vtedy už môže byť reálne aj neskoro...

patka_673
12. feb 2026

@liesik nikdy nevies. radsej prist neskoro ako nikdy. ale chapem, ako to myslis. niekedy sa da "choroba" podchytit este vcas, aj ked si myslis, ze uz sa s tym mozno neda vela robit. medicina niekedy dokaze zazraky.

prabinka
12. feb 2026

@patka_673 Veľa spraví, keď máš lekára, ktorý sa k tomu postaví zodpovede. Sú doktori, ktorí aj pri náznakoch problému vedia mať zatvorené oči.

roomaa
18. feb 2026

@prabinka Tak to veľa šťastia pri takom obdorníkovi 😀 To je ozaj radosť odovzdať sa do rúk niekomu takému. Ja viem, že nie každý doktor je ideálny, ale toto je podľa mňa tak trochu extrém🙂 Zanedbanie starostlivosti.

stanik_67
Včera o 11:03

@roomaa presne tak, mne sa tiez obcas zda az neuveritelne, kolko ludi to podcenuje, a potom sa divia, preco je problem, ked uz je fakt neskoro. ja sa radsej aj dvakrat objednam a skontrolujem, nez aby som riskovala, ze nieco prehliadnem. a suhlasim, velmi vela zalezi aj na tom, akeho mas lekara... ak niekto reaguje az ked je problem velky, tak ani najvacsiu snahu sama nezachranis.

Strana
z17