icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

liesik
13. mar 2026

@stanik_67 No to je najhoršie, keď nemáš takú tú dôveru😕... Veď ku komu ju máš mať, keď nie k niekomu, komu zveríš do rúk svoje zdravie 🙈🙉

patka_673
17. mar 2026

@liesik akoze ja chapem, ze najprv nevies, aky ten doktor bude, ale ono staci mozno jedno-dve vysetrenia a zistis. a hned vies, ci unho zostanes alebo budes hladat nieco ine, lepsie.

beata_ra
17. mar 2026

@patka_673 mala si aj taku skusenost, kedy si okamzite vedela, ze nezostanes?

roomaa
18. mar 2026

@beata_ra Ja som žiaľ mala. Ale tak nie vždy natrafíš hneď na prvý pokus na skvelého lekára, s tým nespravíš nič. 😉

patka_673
18. mar 2026

@beata_ra ano mala. podla mna je to fakt o tom, ako s tebou komunikuje. kludne moze byt odbornik, ale ked sa citis blbo alebo ze sa nemozes nic opytat, tak to proste nejde. ja som nakoniec menila a bol to najlepsi krok, lebo teraz mam doktora, kde sa fakt citim v pohode a nemam stres tam ist.

liesik
19. mar 2026

@patka_673 No potom aj vyšetrenia odkladáš a to nie je dobré...

prabinka
19. mar 2026

@liesik Tak ja aj keby som mala neviem akých zlých lekárov, svoje zdravie by som kvôli tomu takýmto spôsobom neohrozila.

beata_ra
23. mar 2026

@roomaa no to je pravda, to si asi nevyberies, teda aspon na zaciatku nie 🙂
@prabinka no zalezi, ake ma clovek priority, kazdy sa ale takto na to nepozera. niekomu je jedno.

patka_673
23. mar 2026

inak toto s tym odkladanim je podla mna strasne caste, len sa o tom malo hovori… vela ludi to tak ma, ze ked nema dobry pocit z lekara, tak si ten termin proste posuva, co najviac sa da. ja som si tak posuvala jazdy v autoskole 😂😂😂 ten instruktor bol totiz moja nocna mora. 😀 nie je to riesenie, ale vtedy mi to dost pomahalo psychicky 😂

liesik
23. mar 2026

@patka_673 Ale napr. ja som si všimla, že dosť robí aj to prostredie. Niekde prídeš a už škaredá čakáreň, nepríjemná sestrička, celé to pôsobí tak zle, že máš chuť sa otočiť 😅 A inde je to úplne v pohode, aj keď čakáš dlhšie.

uskrnica
26. mar 2026

@patka_673 Pobavila si ma s tou autoskolou 😀 😀 Ale je to take logicke, ze hladas sposoby, ako sa vyhnut pre teba neprijemnej situacii.

prabinka
26. mar 2026

@liesik Tak aby v dnešnej dobe nemal doktor aspoň akotak vyzerajúcu čakáreň... 😉

beata_ra
26. mar 2026

@uskrnica ja som sa velakrat musela psychicky pripravovat pred navstevou lekara, ale nakoniec to vobec nebolo take zle, ako som ocakavala... 😀 casto sa clovek boji veci, ktorych sa realne vobec bat nemusi.

uskrnica
7. apr 2026

@beata_ra Ano, ja si tiez casto vytvaram v hlave neprijemne scenare 😀 Ale tak zase potom ta ta realita prijemne prekvapi a je dobre, nie? 😂

patka_673
7. apr 2026

@uskrnica ano, mozog ta chce pripravit na najhorsie a potom si povies, ze si sa bala proste zbytocne. su lekari a LEKARI. niekam chodim s radostou alebo teda s neutralnymi pocitmi aspon 😂 a niekam takym sposobom, ze stresujem uz tyzden pred terminom. ale tak to som ja.

prabinka
8. apr 2026

@patka_673 Však si povedz, že je to len chvíľka, navyše je to nutnosť, tak sa od toho odosobni a je. 😉

beata_ra
9. apr 2026

@prabinka ano, chodim raz za rok povacsinou k lekarom, ak sa teda nic nevyskytne, takze u me dobry. 😀

alica_matejka
10. apr 2026

ahojte, chodite ku komu aktualne v BA??

liesik
13. apr 2026

@alica_matejka Ja som u mudr. Millyho. Predtým som bola v starom meste, ale nebola som úplne ok s prístupom, tak som menila. 🙂

alica_matejka
13. apr 2026

@liesik ja som k nemu chodila predtym tiez, teda ked som byvala v ba... potom som sa odstahovala a teraz sa znova vraciam naspat 😂 tak zistujem informacie. tych doktorov je tak strasne vela, ale bud ho mam daleko alebo sa tam platia nezmyselne poplatky alebo neviem co...

uskrnica
20. apr 2026

@alica_matejka No to je pravda, niekde sa platia take sumy, ze dovidenia. A uplne nezmyselne. 🙈

beata_ra
22. apr 2026

@uskrnica kazdy lekar to ma nastavene inac a takisto aj za rozne sluzby sa plati inak.

prabinka
23. apr 2026

@beata_ra
Ja mám skúsenosť, že niekde si vypýtajú poplatok aj za veci, čo inde idú v rámci poisťovne, takže je to dosť neprehľadné. ale zas keď si nájdeš lekára, čo ti sedí prístupom, tak sa ti to potom už nechce veľmi meniť.

liesik
27. apr 2026

Toto je podľa mňa najväčší problém v BA-- nie že by lekári neboli, ale že sa v tom človek vôbec nevie akosi poriadne ani zorientovať 🙉 😅 A teda nevieš, kde sa ako a za čo platí, až kým tam na to vyšetrenie reálne neprídeš.

alica_matejka
27. apr 2026

@liesik no ved preto je idealne, ked ma doktor cennik k nahliadnutiu a vies na nom najst vsetko...

uskrnica
27. apr 2026

@alica_matejka Podla mna to tak ma kazdy lekar, ci?

beata_ra
4. máj 2026

@uskrnica no to ti poviem, ze vobec nie. ved niektori doktori nemaju ani len svoju stranku ci fb. tak kde by si si to pozrela?

prabinka
4. máj 2026

Presne toto ma tiež vie vytočiť 😀 Človek ide k lekárovi a vlastne nevie, koľko peňazí tam nechá. Určite nie, každý nemá cenník verejne dostupný… Ideálne by to tak malo byť, ale realita je taká, že veľa ambulancií funguje ešte po starom – zavoláš, objednáš sa a až na mieste zistíš, čo je hradené a čo už nie...

prabinka
4. máj 2026

Pokiaľ sa dá, tak sa zvyknem pýtať už pri objednávaní, nech to potom aspoň nie je až taký šok... 😀

uskrnica
5. máj 2026

@prabinka Ono je to podla mna aj tym, ze u nas je celkovo v zdravotnictve taky dost chaoticky system a je uplne jedno, ci sa jedna o statneho alebo sukromneho lekara. Malo by sa to normalne zjednotit, aby to fungovalo lepsie a hotovo.