Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@roomaa Ano, mozes mat aj take zdravotne problemy, ktore si realne vyzaduju caste navstevy a kontroly u lekara. Bolo obdobie, kedy som to takto mala tiez a nie je to nic prijemne, ale tak zdravie je prvorade. Ja uz som spominala teda, ze chodim k Millymu a tu ani to cakanie na vysetrenie nie je take kriticke, takze som to nebrala az tak zle, ze tam proste musim chodit ako na klavir. 🙂
A viete, koľko žien takto podceňuje aj to ženské zdravie? To by ste neverili 😉 Človek by si myslel, že v dnešnej dobe takéto dôležité veci zanedbáva. Mne je z toho až zle, ako to niekto dokáže odignorovať a myslieť si, že sa to vyrieši samé.
@roomaa presne tak, mne sa tiez obcas zda az neuveritelne, kolko ludi to podcenuje, a potom sa divia, preco je problem, ked uz je fakt neskoro. ja sa radsej aj dvakrat objednam a skontrolujem, nez aby som riskovala, ze nieco prehliadnem. a suhlasim, velmi vela zalezi aj na tom, akeho mas lekara... ak niekto reaguje az ked je problem velky, tak ani najvacsiu snahu sama nezachranis.

@dada_99 Veľa ľudí je takých, ale tak to je aj lenivosťou by som povedala 🙂