icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

Strana
z21
evita11223
9. júl 2026

ano, je to ako pri vsetkom, kazde telo na zmeny reaguje inak. aj na vek..niekto nema nic, mne bolo toho nadelene celkom dost 😅

standusina
9. júl 2026

@evita11223 Tak to ma mrzi. Ale vela zenam sa to zase aj podarilo nejak zmiernit ❤

dada_99
13. júl 2026

@standusina tak potom je to super, ak sa to takto da vyriesit. ale ani ta hormonalna liecba asi nebude uplne pre kazdu zenu, vsak? ci sa mylim? tam sa myslim musi robit rad testov, aby sa prislo na to, ci je vhodny adept a moze liecbu podstupit... mala som kamaratku, co sa na to dala a zmenilo jej to zivot, takze ja osobne si myslim, ze to ma velky zmysel.

evita11223
13. júl 2026

@dada_99 to urcite ano 🙏 ja si to tiez neviem vynachvalit.

paulinoocka
13. júl 2026

@evita11223 Pomohlo? Ako konkrétne?

zlomika
13. júl 2026

@evita11223 a kam chodis?ku komu? ked som sa informovala, takmer nikde tuto liecbu nerobia, resp. u byvalej gynekologicky mi nevedela ani poradit, kam ist, na koho sa obratit v ramci BA.

evita11223
13. júl 2026

@zlomika k millymu...ved prave, ani moja gyn to nerobila, tak som hladala inde, prestupovala som 🙈

dada_99
17. júl 2026

@evita11223 to je podla mna presne ten pripad, ked sa oplati hladat aj druhy nazor. nie kazdy gynekolog sa venuje menopauze alebo hormonalnej liecbe vo vacsom rozsahu, takze je fajn najst niekoho, kto sa na to specializuje... 🙂

dada_99
17. júl 2026

a hlavne by som sa nebala ani prestupit, ak ma clovek pocit, ze sa jeho problemy len odbijaju. ked ta tie priznaky obmedzuju v beznom zivote, tak podla mna stoji za to hladat riesenie. samozrejme, hormonalna liecba nie je vhodna pre kazdu zenu a vzdy sa posudzuje individualne, ale prave preto je dolezite mat lekara, ktory sa tomu venuje fakt ochotne a naplno a vie poradit, ci je to vhodna cesta alebo nie....

evita11223
21. júl 2026

@paulinoocka pomohlo mi to vo viacerych smeroch...naladovost, navaly tepla napriklad, no bolo toho viac, fakt som sa citila dost zle celkovo.

baska_nice
21. júl 2026

myslim si, ze toto vela zien zaujima, lebo ked sa clovek dlho neciti dobre a potom ani prve tyzdne nevidi rozdiel, lahko to vzda. Pritom prave pri hormonalnej liecbe asi treba pocitat s tym, ze telo potrebuje nejaky cas, aby sa na zmeny adaptovalo. 🙂🙏

baska_nice
21. júl 2026

@evita11223 a ako dlho trvalo, kym si na sebe zacala citit nejake prve zlepsenie? lebo predpokladam, ze to asi nebolo zo dna na den.

evita11223
22. júl 2026

@baska_nice u mna to urcite nebolo zo dna na den...prve zlepsenia som si zacala uvedomovat postupne, ani neviem presne povedat kedy, skor som si jedneho dna uvedomila, ze tie navaly uz nie su take caste a ze sa celkovo citim lepsie. ❤

evita11223
22. júl 2026

pri vela liecbach treba jednoducho vydrzat a dat telu cas.. samozrejme, ak je vsetko pod dohladom lekara a clovek chodi na kontroly, tak sa podla mna netreba zlaknut, ze zmena nepride hned. 🙂

dada_99
Včera o 09:52

@evita11223 a to ako casto sa chodi na take kontroly?

stanik_67
Včera o 10:06

@dada_99 myslim, ze to zavisi hlavne od konkretnej zeny, typu liecby a toho, ako sa citi. na zaciatku byvaju kontroly asi castejsie, aby lekar videl, ci vsetko funguje tak, ako ma a ci netreba nieco upravit. potom ked je vsetko nastavene a stabilne, uz to byva podla dohody. urcite je ale dobre tie kontroly nevynechavat, aj ked sa clovek citi dobre.

stanik_67
Včera o 10:08

ale teda prva kontrola bola u mna po mesiaci, lebo nejaky cas trva, kym si telo zvykne, adaptuje sa.. a ked je vsetko OK, tak uz nasledne staci chodit len raz za rok. samozrejme, ze ak su nejake komplikacie, mozes aj skor.

Strana
z21