icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

stanik_67
14. dec 2023

@cajchana ano, chodim. a bola som tam tento tyzden, ordinuje normalne. vsak to si vies pozriet aj na stranke, tam ma zakazdym uvedene, ked sa schyluje unho k nejakej dovolenke. nenecha pacientky len tak v nevedomosti.

bozzie
18. dec 2023

@stanik_67 My sme sa k nemu s muzom objednali na spermiogram, takze istotne ordinuje 🙂

pelian
20. dec 2023

@bozzie Ejha, a kedy idete? To takto pred Vianocami? 😇 Tak to je najkrajsi darcek jednoznacne, ked vam oznami, ze je vsetko v poriadku, no nie? 🙂 Ale on to robi kvalitne a poriadne, takze dobre, ze ste sa obratili prave nanho.

nikoll29
4. jan 2024

@bozzie Super, aj nam sa s muzom vdaka nemu podarilo konecne otehotniet 🙂 Bol to beh na dlhu trat, boj, trapenie. Ale nakoniec sa vsetko podarilo. ❤

standusina
9. jan 2024

@nikoll29 Tak to sa skutocne kazdemu paru nepodari 🙂 Super, gratulujem🙂 Ono ked mas k dispozicii odbornika, ktory je navyse aj ochotny, tak nie je o com. Aj ked samozrejme, to nezalezi len na nom, ale je to polovica uspechu.

dada_99
19. jan 2024

my sme sice tento problem nemali, takze nam v tomto smere pomahat nemusel, ale tak nemozem povedat nic zle, nesla by som inam 🙂 nemam to za potreby.

kendova_anna
24. jan 2024

Vacsinou s tymi gynekologmi problem nebyva, aspon ja osobne som mala na nich asi take stastie alebo ja neviem 😀 Ved najdolezitejsie podla mna je aj tak to, aby nezanedbaval nejake vysetrenia. Zdravie na prvom mieste.

beata_ra
26. jan 2024

@kendova_anna No ale ver mi, že kazdy jeden lekar to takto vobec neberie. 😉

patka_673
29. jan 2024

@beata_ra tak v takom pripade by som sa asi radsej poobzerala po inom doktorovi 😀 nemyslis?

baska_nice
6. feb 2024

@patka_673 toto bol inak pred rokmi moj pripad. moj predchadzajuci gynekolog neriesil ani ked som mala myom, len mi to prvy raz ako ho nasiel oznamil a potom uz nic, ani slovo zo tri roky. podla mna to je vec, ktora by sa rozhodne mala sledovat. aj ked to nemusi byt nebezpecne, ale moze byt.

22patricia22
8. feb 2024

@baska_nice Myóm nie je nejako nebezpečný, ale tak istotne by sa mal sledovať v každom prípade, to je jasná vec.

alica_matejka
14. feb 2024

@22patricia22 moze byt. tiez som ho mala a dost som sa obavala a hlavne potom, ked som zistila, ze som tehotna. clovek fakt nevie, co sa moze stat, co vsetko moze ovplyvnit takato vec vovnutri.

opuska
5. mar 2024

@alica_matejka nie, skutocne to nie je nic vazne. a navyse pri kazdej jednej preventivnej kontrole gynekolog vidi, ci je vacsi, ci mensi alebo stale rovnaky. netreba sa zbytocne zase bat a stresovat. to nie je cysta, aj ked ani ta nemusi byt uplne zakazdym nebezpecna. 🙂

roomaa
6. mar 2024

@opuska Mala som cystu, takže viem, o čom hovoríš. 🙂 A vlastne ani som nevedela, že ju mám.

verca888
8. mar 2024

@roomaa Ale prisli ti na to na gynekologii, ano? Nemala si bolesti predpokladam, ked tak pises 🙂 To je asi ten lepsi pripad.

grankosko
11. mar 2024

@verca888 Nemyslím si, že by to pri vyšetrení nejaký lekár nebol schopný vidieť. 🙂 Na každom sone pri preventívnej prehliadke by to bolo proste ukázalo na tej obrazovke 🙂 A kto na preventívky nechodí, tak ten má smolu, no. Ale je ozaj hlúposť rozhodnúť sa ísť k ženskému až keď je zle a keď niečo bolí.

veronika_e
13. mar 2024

@grankosko Ano, aj mne takto pan doktor Milly zachranil maternicu. 👍

erikamamo
14. mar 2024

@veronika_e to vazne az takto vazne si to mala? tak to klobuk dole pred nim 🙏 nastastie som este nemala takyto problem. ale fakt ti to nezavidim. dobre, ze si v poriadku a vsetko dobre dopadlo nakoniec. ❤

williamska1
14. mar 2024

@veronika_e on sa vyzná v takýchto veciach. ja sa takisto nebojím, že by sa niečo podcenilo pri vyšetrení 🙂

stanik_67
19. mar 2024

@williamska1 akoze mozno ma niekto zlu skusenost, ze by sa nieco pri vysetreni podcenilo a vznikol by z toho daky problem, ja si musim taktiez zaklopat, ze sa mi toto jakziv nestalo, zalezi asi aj na tom, akeho lekara si clovek vyberie. 😉

prabinka
27. mar 2024

@stanik_67 Tak dopredu nevieš povedať, že aký bude a aký bude mať prístup 🙂

pelian
28. mar 2024

@prabinka Dopredu sice nie, ale vies co, mne staci jedno "sedenie" ci vysetrenie a hned viem, co je dany doktor zac a co od neho mozem ocakavat 😀 Akoze co sa pristupu tyka a takej tej spolahlivosti vseobecne. To proste vidis hned ako sa o teba ako o pacientku zaujima na zaciatku. A ine to nebude ani o rok, ani o pat rokov.

nikoll29
4. apr 2024

@pelian A co spravis, ak zistis, ze ti "nesedi"? 😀 Asi nie je uplne namieste neustale striedat gynekologov. Takto mozes hladat aj donekonecna.

standusina
5. apr 2024

@nikoll29 Nevidim dovod, preco by si nemohla 😉 To je cisto len na tebe, ked mas potrebu, tak kludne aj kazdeho polroka. Ved predsa potrebujes mat niekoho schopneho, nie je to len cisto o tych preventivnych prehliadkach 🙏
Ked sa pritrafi nejaky zdravotny problem, tak vacsinou vtedy sa ukaze, kto je aky odbornik a kto si vie ako poradit.

dada_99
9. apr 2024

@standusina je to skutocne tak, ale niektore zeny to proste nechaju plynut, aby to jednoducho riesit nemuseli. 🙂

kendova_anna
11. apr 2024

@dada_99 Ale akoze ja sa priznam, ze tiez som striedala gynekologov jedna radost pred tym, nez som nasla Millyho. Vobec mi nevyhovovali ci uz pristupom, platilo sa u niektorych prilis vela, to tiez som nebola nadsena, no niekedy proste trva, kym najdes, co hladas, ale to je uplne normalne.

beata_ra
11. apr 2024

@kendova_anna To je pravda, normalne sa niekedy clovek az za hlavu chyta, za co si pytaju ti lekari peniaze. Platis si zdravotku a aj tak to proste nestaci.

patka_673
17. apr 2024

@beata_ra tiez som takto odisla od jedneho gynekologa, lebo sa tam platilo uplne za vsetko a povedala som si, ze stacilo. preco ja mam platit za nieco, ked inde si za to lekar nepyta nic?

baska_nice
17. apr 2024

@patka_673 a to kam si chodila predtym? a to za kazdu navstevu, ci? velakrat si si tam takto musela zaplatit?

22patricia22
17. apr 2024

@baska_nice Áno, tiež som sa s takýmto niečím už stretla, že pri každej návšteve si musela uhrádzať nejakú sumu. Akože nebolo to veľa, ale aj tak to bolo hrozne odveci, neviem si predstaviť, že by sa toto mne dialo pravidelne. A dobre si spravila, že si šla inam. Popravde sa aj dosť divím, že taký gynekológ má aj nejaké stále pacientky.