Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@nikoll29 Tak to sa skutocne kazdemu paru nepodari 🙂 Super, gratulujem🙂 Ono ked mas k dispozicii odbornika, ktory je navyse aj ochotny, tak nie je o com. Aj ked samozrejme, to nezalezi len na nom, ale je to polovica uspechu.
my sme sice tento problem nemali, takze nam v tomto smere pomahat nemusel, ale tak nemozem povedat nic zle, nesla by som inam 🙂 nemam to za potreby.
Vacsinou s tymi gynekologmi problem nebyva, aspon ja osobne som mala na nich asi take stastie alebo ja neviem 😀 Ved najdolezitejsie podla mna je aj tak to, aby nezanedbaval nejake vysetrenia. Zdravie na prvom mieste.
@kendova_anna No ale ver mi, že kazdy jeden lekar to takto vobec neberie. 😉
@patka_673 toto bol inak pred rokmi moj pripad. moj predchadzajuci gynekolog neriesil ani ked som mala myom, len mi to prvy raz ako ho nasiel oznamil a potom uz nic, ani slovo zo tri roky. podla mna to je vec, ktora by sa rozhodne mala sledovat. aj ked to nemusi byt nebezpecne, ale moze byt.
@baska_nice Myóm nie je nejako nebezpečný, ale tak istotne by sa mal sledovať v každom prípade, to je jasná vec.
@22patricia22 moze byt. tiez som ho mala a dost som sa obavala a hlavne potom, ked som zistila, ze som tehotna. clovek fakt nevie, co sa moze stat, co vsetko moze ovplyvnit takato vec vovnutri.
@alica_matejka nie, skutocne to nie je nic vazne. a navyse pri kazdej jednej preventivnej kontrole gynekolog vidi, ci je vacsi, ci mensi alebo stale rovnaky. netreba sa zbytocne zase bat a stresovat. to nie je cysta, aj ked ani ta nemusi byt uplne zakazdym nebezpecna. 🙂
@verca888 Nemyslím si, že by to pri vyšetrení nejaký lekár nebol schopný vidieť. 🙂 Na každom sone pri preventívnej prehliadke by to bolo proste ukázalo na tej obrazovke 🙂 A kto na preventívky nechodí, tak ten má smolu, no. Ale je ozaj hlúposť rozhodnúť sa ísť k ženskému až keď je zle a keď niečo bolí.
@grankosko Ano, aj mne takto pan doktor Milly zachranil maternicu. 👍
@veronika_e to vazne az takto vazne si to mala? tak to klobuk dole pred nim 🙏 nastastie som este nemala takyto problem. ale fakt ti to nezavidim. dobre, ze si v poriadku a vsetko dobre dopadlo nakoniec. ❤
@veronika_e on sa vyzná v takýchto veciach. ja sa takisto nebojím, že by sa niečo podcenilo pri vyšetrení 🙂
@williamska1 akoze mozno ma niekto zlu skusenost, ze by sa nieco pri vysetreni podcenilo a vznikol by z toho daky problem, ja si musim taktiez zaklopat, ze sa mi toto jakziv nestalo, zalezi asi aj na tom, akeho lekara si clovek vyberie. 😉
@prabinka Dopredu sice nie, ale vies co, mne staci jedno "sedenie" ci vysetrenie a hned viem, co je dany doktor zac a co od neho mozem ocakavat 😀 Akoze co sa pristupu tyka a takej tej spolahlivosti vseobecne. To proste vidis hned ako sa o teba ako o pacientku zaujima na zaciatku. A ine to nebude ani o rok, ani o pat rokov.
@nikoll29 Nevidim dovod, preco by si nemohla 😉 To je cisto len na tebe, ked mas potrebu, tak kludne aj kazdeho polroka. Ved predsa potrebujes mat niekoho schopneho, nie je to len cisto o tych preventivnych prehliadkach 🙏
Ked sa pritrafi nejaky zdravotny problem, tak vacsinou vtedy sa ukaze, kto je aky odbornik a kto si vie ako poradit.
@standusina je to skutocne tak, ale niektore zeny to proste nechaju plynut, aby to jednoducho riesit nemuseli. 🙂
@dada_99 Ale akoze ja sa priznam, ze tiez som striedala gynekologov jedna radost pred tym, nez som nasla Millyho. Vobec mi nevyhovovali ci uz pristupom, platilo sa u niektorych prilis vela, to tiez som nebola nadsena, no niekedy proste trva, kym najdes, co hladas, ale to je uplne normalne.
@kendova_anna To je pravda, normalne sa niekedy clovek az za hlavu chyta, za co si pytaju ti lekari peniaze. Platis si zdravotku a aj tak to proste nestaci.
@patka_673 a to kam si chodila predtym? a to za kazdu navstevu, ci? velakrat si si tam takto musela zaplatit?
@baska_nice Áno, tiež som sa s takýmto niečím už stretla, že pri každej návšteve si musela uhrádzať nejakú sumu. Akože nebolo to veľa, ale aj tak to bolo hrozne odveci, neviem si predstaviť, že by sa toto mne dialo pravidelne. A dobre si spravila, že si šla inam. Popravde sa aj dosť divím, že taký gynekológ má aj nejaké stále pacientky.

@cajchana ano, chodim. a bola som tam tento tyzden, ordinuje normalne. vsak to si vies pozriet aj na stranke, tam ma zakazdym uvedene, ked sa schyluje unho k nejakej dovolenke. nenecha pacientky len tak v nevedomosti.