Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@kulumulu123 No záleží ozaj ako kde a koľko má lekár pacientiek 🙏 Ja vôbec nezvyknem čakávať dlho ani keď prídem neohlásene, takže to takto všade ozaj nefunguje, za čo som vďačná. 😀
@nikoll29 Ja cakam asi vsade dlho. Ale ku gynekologovi chodim ozaj len raz rocne, to som vybavena do piatich minut, chodim k Millymu. no a zakazdym sa vybavim neskutocne rychlo, to len pozeram, ked nejaka vyjde odtial po 20 minutach, ze co tam tak dlho robila. 😀
@standusina Tak to ti popravde dost zavidim, lebo ja tam viem stravit aj pol dna, a to si nerobim srandu. 😀 Pol knihy tam zvyknem normalne precitat. 😂
@beata_ra Ano, tak to realne aj byva, ale tak niekedy, ked pride vela zien, ktore nie su objednane, tak sa to jednoducho ovplyvnit neda a nic s tym nespravi ani gynekolog. Neposle ich predsa domov. A to, ze ty si sa tam nejaku chvilu pockas, nikoho nezaujima 😀 Chces sa vybavit? Chces. Tak si to proste odsedis a hotovo.
@uskrnica ale tak ked mas nejaky problem, tak si myslim, ze ta asi zoberu vsade bez zbytocneho cakania.
a so mnou ked bolo fakt zle, ze som potrebovala surne prist, tak som si len zavolala (niekedy ani to), prisla som a isla som dnu pekne prednostne. vsetko je to len o ludoch, ochote lekara.
@baska_nice Veď práve. Mne už sa stalo, že som išla len tak bez ohlásenia, ale tak mala som svoje dôvody, samozrejme, potrebovala som ísť na vyšetrenie jednoducho. Ale žiaľ, nič sa nekonalo, bola dovolenka 😀 Krásne som sa prehnala, moja smola. Odvtedy si už stále pozerám na stránke, či tam doktor je alebo nie. 😀 Každý sa učí na vlastných chybách, je to tak 😀
@22patricia22 No to vobec by som uz bez nakuknutia na stranku nikam nesla. 😀 Len skoda, ze to takto nemaju vyriesene uplne vsetci lekari.
@opuska Tak ja si klopem. Stalo sa mi podobne asi raz v zivote a aj to ma gyn dal velmi rychlo do poriadku, co tak pocuvam aj od inych zien, tak mam dost stastie, ze to mam takto. Moja mamina tym trpi fakt ze od svojich teenagerskych cias, tak ozaj mozem byt rada, ze to nie je asi uplne dedicne. 🙏
Vies co, ja uz som zistila, ze to nemusis mat ani v rodine a staci jedno kupanie v bazene, ktory nie je uplne dobre vycisteny alebo prave naopak, ze dbaju na tu cistotu az prilis 😀 Proste vela chloru napriklad. To tiez nerobi dobrotu.
@grankosko Nuž, v takom prípade nepomôže už asi nič, len riadny gynekológ s riadnou liečbou. Taký, čo sa na to nevykašle a riadne ťa prelieči.
@eliaska101 A nenastaví ti každý jeden lekár rovnakú liečbu? Na to sú nejaké predpisy, kedy sa čo má dávať, nie? Keď máš nejakú mykózu alebo niečo podobné, tak je tam myslím presný postup ako sa to má liečiť, konkrétne lieky, ktoré treba užívať, prípadne si vkladať.
@lujziana44 Nie, nie je to tak. Preto sa aj radia medzi lepsich a horsich, kazdy to riesi a lieci inak, po svojom. Niektori su este sto rokov za opicami a o novodobej liecbe nemaju ani potuchy.
@verca888 ved prave preto si treba vyhladavat takych lekarov, ktori maju aj tu ambulanciu uz moderne vybavenu, ja uz som bola aj u takeho lekara, v ktoreho ambulancii to vyzeralo ako kedysi davno 😀 ziadna zmena, ziadny pokrok, moderne technologie, proste nic, naco. tito lekari maju potom ale aj take nazory, co je teda dost smutne.
@opuska S tým súhlasím, väčšinou sú to teda lekári, ktorí majú okolo 60tky. 😀
netvrdim, ze takito doktori nemozu byt dobri alebo odbornici, ale ono to uz skutocne vela spravi, su proste stara skola, raz darmo. uz sa mi zoparkrat stalo, ze takyto postarsi pan doktor riesil zdrav. problem pre mna nepochopitelnym sposobom. ale teda nielen pre mna, ale aj pre ineho lekara 😀
@erikamamo To sú tvrdohlavci, ktorí nemajú radi zmeny, lebo sú zvyknutí na nejaké štandardy ešte z 90. rokov 😅
@lujziana44 Ani starsi lekari nemusia byt zli, to sa ozaj netyka len vsetkych, hovori sa, ze cim dlhsia prax, tym lepsie. Vynimka ale potvrdzuje pravidlo. 😂 Ak by vsak mal nazory ako z doby kamennej, tak by som rozhodne presla inam.
@verca888 jasné, na čo zostať u takého doktora. 🙂 akože vek v tomto prípade ozaj nehrá žiadnu rolu, názory a praktiky však áno.
@williamska1 Ahoj, ty si pisala, ze chodis k mudr. Millymu, vraj sa uz ale nenachadza v tej ambulancii, kde bol, nevies o tom nieco?

@andula09 preventivka nie je akutny problem... Takze ano chapem na preventivku sa treba objednat na akutne problemy ktore nepockaju sa neobjednava ale moze sa stat ze ak nejde prave o zivot tak si pisedis v cakarni mozno dost dlho..