Dunenie v Petržalke
Ahojte Petržalčania. Už viac ako mesiac počujeme dunenie v Petržalke, cez deň je to fajn, ale v noci keď všetko stíchne to duní že už ani spať sa nedá, ja by som to ešte ako tak zvládla ale moje deti sú už ohucané, nervózne,majú problém ráno vôbec vstať z postele... Posledné týždne už nepomohlo ani presunutie postele na iné miesto. Duní skoro celá miestnosť 🤨. Ma niekto podobný problém? Môže to robiť nová električka v Petržalke? Bývame pri Markovej.
@anonym_autor Urcite blizsie nez Kaufland. Ten mas podla mna dalej. Skus sa cez den prejst, ci tam nieco take nepocujes.
@beata_k ďakujem za radu, musím to ísť pozrieť
@beata_k áno na Markovej
@anonym_autor u nas tak hucala klimatizacia v obchode. hrozne nieco , monotonny zvuk cely cas 24hod denne ...ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd nemohla som spat s otvorenymi oknami, byvate na terase? nie su tam obchody?
@anonym_autor u nas tak hucala klimatizacia v obchode. hrozne nieco , monotonny zvuk cely cas 24hod denne ...ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd nemohla som spat s otvorenymi oknami, byvate na terase? nie su tam obchody?
@anonym_6a087d áno ale z druhej strany je obchod
@anonym_6a087d áno ale z druhej strany je obchod
@anonym_autor nemaju tam klimu pustenu ci kurenie? ak tam maju vonku a pojdes okolo, budes pocut
@anonym_autor nemaju tam klimu pustenu ci kurenie? ak tam maju vonku a pojdes okolo, budes pocut
@anonym_6a087d je tam niečo počuť ale ako píšem je to úplne na opačnej strane paneláku a na prízemí, ja bývam na 9 poschodí z opačnej strany 😏
@anonym_6a087d je tam niečo počuť ale ako píšem je to úplne na opačnej strane paneláku a na prízemí, ja bývam na 9 poschodí z opačnej strany 😏
@anonym_autor tak niekto zo susedov ma mozno daco pustene

@beata_k toto ma tiež napadlo, len od Markovej to je celkom ďaleko
@anonym_autor Urcite blizsie nez Kaufland. Ten mas podla mna dalej. Skus sa cez den prejst, ci tam nieco take nepocujes.