Existujú reštaurácie v Bratislave alebo Trnave len pre dospelých?
Možno pre niekoho neprípustné alebo kontroverzné na tejto sieti ale existujú reštaurácie v Bratislave alebo Trnave, ktoré sú 18+ ? Myslím tak že majú deti zákaz, no je to obyčajná reštaurácia kde sa najem. Ďakujem
V CR take su. Bola to aj dost velka kauza. Zakladne pravidlo ako sa vyhnúť detom, chodit vecer po 20:00 hod., nikdy nie tam kde je detsky kútik alebo ihrisko vonku, nie tam kde je pizza a idealne ak reštaurácia ani nema detske porcie, lebo je jasne, ze neráta s detmi. Zatial nikdy ziadne deti.
Každá reštika po 20.00 😅 inak do Edo kin aj Soho s dieťaťom chodím. Ale málo lebo je to neposeda 😅
Irin v BA je od 12+, ale je to specificky koncept, potrebna je rezervacia a cenovo vyssie.
Modrá hviezda ma prístup od 8+
ECK v Devine detto od 12+ /obe restiky ale vhodne na nejaku vynimocnu udalost, nie beznu veceru/
@ivka2009 Určite pojdeme pozrieť, ďakujem
@ivka2009 Môžem sa spýtať prečo sú neni vhodné na bežnú večeru?
Pozri stranky danych restauracii a ceny 😀 pochopis
@sisa_s Tak zasa na cene u nás nezáleží 😅
Veď práve vám je jedno ale rodine s deťmi to závaží, takže čím drahšie tým menej rodin s detmi
Len si pisala v uvode, ze chces "obycajnu" restauraciu 😀 menu za 200e uz nie je obycajne 😀
@sisa_s Obyčajnú bolo myslené k tomu 18+, aby to nebolo pochopené zle. Ako si si mohla prečítať, tak chodievame normálne aj do luxusnejších.
Je to taka skor zazitkova gastronomia- robia degustacne, nie klasicke menu. Ale urcite odporucam vyskusat ak na cene nezalezi- stoji to za to🙂
Nepoznam ziadne adult only restiky v Bratislave
ak taku najdes napis. ale v tych drahsicj irin aucafe kogo iasai.... tam som deti este nevidela
@natalka13 no, neviem či nejak priťahujeme tieto rodiny s nevychovanými detmi. V klude sme sa nejedli vždy len v zahraničí.
Ja ti karle nevim, ale nechapem to tie sk deti su tak strasne nevychovane a uskriekane alebo ludia idu medzi ludi a chcu byt ako keby boli v nejakej samotke, bez jedineho sumu a nedaj boh aby niekto nieco povedal o decibel hlasnejsie. Vcera som bola na veceri v jednom z mnohych barov/restauracii/cafeterii co mame v meste. Sadli sme si bolo nejak 20.30 - vcelku skoro na tunajsie pomery, hned vedla bol stol kde vecerali s matkami 3 deti od tych 5-8 rokov, boli sme na terase a deti behali, hrali sa, obcas si sadli ked im doniesli jedlo a nikto z toho nerobil dramu. Nevadilo mi, ze deti sa hraju, ze sa rozpravaju, ze obcas dobehli aj zalovat s krikom. Konecne sa dalo zit, prijemne pofukoval vanok a vsetci sme si uzivali trochu normalnejsej teploty na ulici. Odchadzali sme okolo 23 a tie deti tam este stale boli a terasa bola plna a aj casnicka zvladala obsluhovat bez hysakov
@prasiatko30 Tak niekto keď si platí za večeru viac ako 200€, ten kľud ozaj chce. Do reštaurácie si chodíme oddýchnuť a nie počúvať vreskot nevychovaných detí. Keď idem von chcem nejakú kultúru, preto nechodíme hocikam.
@prasiatko30 ja si fakt nepredstavujem pod romantickou večerou niekde fakt v drahej restike alebo stretnutím pracovným, že mi budu vykrikat deti za chrbtom alebo sa tam naháňať a hucat.
Deti nepatria všade aj keď sa to dnešným matkám veľmi zle pocuva. Je milión podnikov pre rodiny s deťmi preco nie pár pre ľudí čo si priplatia za atmosféru v kľude a tichu
@lakebabe vo vsetkch mestach - teda pokial nerozpravame o malych dedinkach, mesteckach - mas miesta kde sa da vyrazit na romanticku veceru a bez pritomnosti rodin. A nemyslim si, ze sk by s tymto prave malo problem. V restauracii kde ti ponuknu jedlo za 200€/osoba naozaj nebude problem s vrieskajucimi detmi, lebo ta cenova relacia ich dost preriedi. Zijem v spolocnosti kde je velka tolerancia voci participacii deti v spolocenskom zivote a napr cez prazdniny, a hlavne letne su deti, az do neskorej noci, vsade a aj tak najdeme restiky, do ktorych rodiny s detmi obycajne nejdu /nemusia byt ani 200€/osoba/ takze nemyslim si, zeby to na sk bol taky problem
@prasiatko30 ale je, posledné roky je úplne jedno kam ideš a o koľkej mam pocit ze matky potrebujú ťahať so sebou unavené deti do restik aj o deviatej večer. Všeobecne je problém nájsť aj restiku vhodnú na pracovný obed, okrem pár hotelových kde chodíme. Keď sa ti zadari aj v tých lepších stretneš rodiny s deťmi. Nie je na tom nič zlé chcieť dve tri miesta kde by bol legálne vstup 16+
@prasiatko30 Predsav si že ano, je tu ten problém. Na večere či obedy do vyšších reštaurácii chodíme pravidelne aj 5x za týždeň, no deti tam nájdeš a najdeš ich tam dosť.
@lakebabe 😂😂😂neviem naozaj ma moc deti v restike netankuju. Skor ma vyrusuje ked je zle odhlucneny lokal a aj dva stoly dokazu vyprodukovat taky hluk ako keby som bola niekde na party. Co ma vzdy udivuje na sk, ze je v restikach prilis ticho a ludia pfidu chytro zhltnu jedlo a rychlo prec. Cize naozaj sa ti moze zdat, ze aj normalny hovor deto ti lezie na nervy lebo narusa tu kostolnu atmosferu
@prasiatko30 mňa deti vyrusuju nie vždy, ale sú príležitostí kedy chcem mať tichu atmosféru pri večeri alebo obede a bez deti. Nemám proti deťom nič ale aj dovolenku preferujem v adult only sieťach a chvalabohu z roka na rok ich je viac a viac . Komu to nevadí jasne nech večeria kde chce, ale mala by byť možnosť výberu
@natalka13 chodila som s detmi aj do restauracii, kt. nebol detsky kutik, ani detske porcie ani detske stolicky. Ale teda ja som vzdy vyzadovala od deti, aby sa v restauracii spravali slusne, nesli sme do restiky ked boli deti unavene. Objednala som dospelacku porciu a niekto z nas rodicov to dojedol.
Ano, viem, ze su wellnessy, kde maju cast adult only alebo 14+. Ale restauracie ze nemozu byt adult only. Bola som nedavno v UFO a prekvapil ma prebalovaci pult na wcku. Pomyslela som si, ze kto by tam uz isiel s malym dietatom. Bola sobota 19:00 vecer a ziadne deti tam vtedy neboli (par nastrocnych ano, ale tak oni sa uz vedia spravat a neplacu v restikach 😅)
@prasiatko30 to by si musela zazit. Ja tiez nemam problem s detmi- vychovanymi. Boli sme na sk, deti jacali, plietli sa casnikom popod nohy, takmer kazda restika detsky kutik, odkial deti vybehovali a vbehovali. Obsluha bola sice mila, ale bolo vidno, ze im to vadi pri praci. Deti pri stolovani trieskali o taniere, jedno dieta rozhadzovalo jedlo - okej, raz, dva krat a na treti krat akurat tak pozera na nas a nie ze "janko, tu mas este, nic si nejedol"🙄🙄🙄ako toto som az na jeden krat v zahranici nezazila. A hlavne, rodicia ani bu, ani mu, lebo maju deti a to je restauracia s detskym kutikom, teda deti mozu robit, co chcu.....😬😬😬😬

Za mňa je to OK, nech sú, aspoň do normálnych nebudú chodiť nabručení ľudia. Mne sa naopak páčilo stolovanie v Taliansku, večera o desiatej, deti žiadna večierka, kričali všetci od 2r detí po dospelých, chaos a každý sa dobre bavil 😄