Fedinova ulica v Petržalke - nočná párty
cavte baby, s manželom sme trosku dost nešťastní. Dnes v noci, aj včera, nam tu robia nejake indivíduá party a my nevieme odkial to ide.. Nie je tu niekto kto byva v barakoch okolie fedinovej 10 pri škôlke? Polícia nic nerieši. A ja som tehu a potrebujem sa vyspať a manžel robi desiatky a je uplne grogy.
Snad sa niekto ozve. Dik 🙂
ako že polícia nič nerieši? zavolám, nahlásim a informujem, že ráno sa budem dotazovať ako prípad riešili. ak neriešili alebo nedostatočne riešili, tak sťažnosť. druhý krát len čo by počuli moje meno, už by sadali do auta riešiť...
a volali ste na tu policiu ktora akoze nic neriesi? Ved oni musia prist a riesit ak im zavolate. Tiez som uz volala kvoli party a hluku, do 5 minut tam boli a urobili poriadky..ci cakate ze pridu policajti len tak sami?
My bývame v bytovke pri parku plus cez cestu je bar takže tu nonstop zažívame hlučných ľudí a hlasnú hudbu. (To som ešte nezarátala susedov - party vo dvore každý víkend) 😅
Keď ale o tretej nad ránom rómovia vyhrávajú na gitaru (alebo podobne) voláme policajtov a vždy prídu, musia. Nechodia sami od seba... no, už nech sa sťahujeme odtialľto. 🙃
No ja som tam byvala a obcas sa tam na ihrisku objavili hlucne partie alebo dake individua a vzdy niekto zavolal policiu,dosla a vyriesilo sa to.fakt vzdy
@alexandraalexandrova hej hej volali sme. Mali nejaky iny výjazd, potom prisli po polhodine, prešli autom okolo a odišli. Ani len nevystupili z auta. Manžel nakoniec o polnoci vyšiel von zisťovať, ci to išlo z nasho baraku, ale party bola v niektorom inom. Pruser u nas je, ze sa tu všetko hrozne ozýva. Vlaky, obchvat, vsetko a clovek nema sancu zistit odkial to ide. Sídlisko...
@martina_an Ano, to je fakt. Aj my sme volali viackrát, tam kde je škôlka. Mozno tym, ze včera sme nevedeli z kadiaľ to ide, tak polícii sa bud nechcelo to zisťovať, alebo neviem... Proste len prešli autom okolo a odišli. Avsak, uz dufam, ze tuto noc sa vyspime normálne.
@de_zi ach! No to si ani neviem predstaviť. 😃 Hroza. Ako, ja chapem, ked je ohlásený koncert alebo party. Ale ked niekto si arogantne urobí v byte taky randal a ma na háku, ze tu žijú rodiny s deťmi napr., bábätka, tehotné, stari ludia a ze budia ostatných... Je to strašne sebecké a arogantne. Tak dufam, ze aj vam sa pošťastí najst nieco lepsie na bývanie 🙂 aj my sa snažíme odsťahovať, aj ked fedinka sama o sebe je perfis.
@taskataska jednoznačne. 😉
@alexandraalexandrova volali sme jasne. Mali iny výjazd, potom prišli ale len prešli autom a nic.
@deti95060810 dakujem 🙂 som hľadala a nenasla. Ale hľadala som ze Petržalka. Tak nabudúce napisem tam. Dik!
@jackie_1992 volala si mestsku ci PZ?
@jackie_1992 už si staviame domček na dedine, tak len vydržať. Máme takmer mesačné bábätko tak tiež ma ten hluk štve viac ako predtým. Aj vám držím palce. 😉😊
@jackie_1992 tu je presne ta nevýhoda bývania na sídlisku, s tým treba počítať.
@makova333 volala som 159.
@miankass jo jo... Snažíme sa aj riesit nove bývanie, len je to hrozne komplikovane 🙄
@de_zi Jeee tak to mate super! 😎 gratulujem k bábätku. My sme o nieco pozadu. Rodim v októbri a tak nejak riešime vsetko naraz. Aj auto, manžel novu pracu, ja všetko okolo pôrodu, do toho zivnostnicim a este aj nove bývanie 😵😵😵 to je asi vždy tak ze sa toho nakopi naraz vela.
@jackie_1992 tomu verím :( hlavne trpezlivosť
@miankass ďakujeme 😉

napíš do skupiny BA