icon

Fedinova ulica v Petržalke - nočná párty

jackie_1992
4. júl 2021

cavte baby, s manželom sme trosku dost nešťastní. Dnes v noci, aj včera, nam tu robia nejake indivíduá party a my nevieme odkial to ide.. Nie je tu niekto kto byva v barakoch okolie fedinovej 10 pri škôlke? Polícia nic nerieši. A ja som tehu a potrebujem sa vyspať a manžel robi desiatky a je uplne grogy.

Snad sa niekto ozve. Dik 🙂

deti95060810
4. júl 2021

napíš do skupiny BA

zuzanka.zuzu
4. júl 2021

ako že polícia nič nerieši? zavolám, nahlásim a informujem, že ráno sa budem dotazovať ako prípad riešili. ak neriešili alebo nedostatočne riešili, tak sťažnosť. druhý krát len čo by počuli moje meno, už by sadali do auta riešiť...

alexandraalexandrova
4. júl 2021

a volali ste na tu policiu ktora akoze nic neriesi? Ved oni musia prist a riesit ak im zavolate. Tiez som uz volala kvoli party a hluku, do 5 minut tam boli a urobili poriadky..ci cakate ze pridu policajti len tak sami?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
de_zi
5. júl 2021

My bývame v bytovke pri parku plus cez cestu je bar takže tu nonstop zažívame hlučných ľudí a hlasnú hudbu. (To som ešte nezarátala susedov - party vo dvore každý víkend) 😅
Keď ale o tretej nad ránom rómovia vyhrávajú na gitaru (alebo podobne) voláme policajtov a vždy prídu, musia. Nechodia sami od seba... no, už nech sa sťahujeme odtialľto. 🙃

martina_an
5. júl 2021

No ja som tam byvala a obcas sa tam na ihrisku objavili hlucne partie alebo dake individua a vzdy niekto zavolal policiu,dosla a vyriesilo sa to.fakt vzdy

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@alexandraalexandrova hej hej volali sme. Mali nejaky iny výjazd, potom prisli po polhodine, prešli autom okolo a odišli. Ani len nevystupili z auta. Manžel nakoniec o polnoci vyšiel von zisťovať, ci to išlo z nasho baraku, ale party bola v niektorom inom. Pruser u nas je, ze sa tu všetko hrozne ozýva. Vlaky, obchvat, vsetko a clovek nema sancu zistit odkial to ide. Sídlisko...

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@martina_an Ano, to je fakt. Aj my sme volali viackrát, tam kde je škôlka. Mozno tym, ze včera sme nevedeli z kadiaľ to ide, tak polícii sa bud nechcelo to zisťovať, alebo neviem... Proste len prešli autom okolo a odišli. Avsak, uz dufam, ze tuto noc sa vyspime normálne.

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@de_zi ach! No to si ani neviem predstaviť. 😃 Hroza. Ako, ja chapem, ked je ohlásený koncert alebo party. Ale ked niekto si arogantne urobí v byte taky randal a ma na háku, ze tu žijú rodiny s deťmi napr., bábätka, tehotné, stari ludia a ze budia ostatných... Je to strašne sebecké a arogantne. Tak dufam, ze aj vam sa pošťastí najst nieco lepsie na bývanie 🙂 aj my sa snažíme odsťahovať, aj ked fedinka sama o sebe je perfis.

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@taskataska jednoznačne. 😉

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@alexandraalexandrova volali sme jasne. Mali iny výjazd, potom prišli ale len prešli autom a nic.

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@deti95060810 dakujem 🙂 som hľadala a nenasla. Ale hľadala som ze Petržalka. Tak nabudúce napisem tam. Dik!

makova333
5. júl 2021

@jackie_1992 volala si mestsku ci PZ?

de_zi
5. júl 2021

@jackie_1992 už si staviame domček na dedine, tak len vydržať. Máme takmer mesačné bábätko tak tiež ma ten hluk štve viac ako predtým. Aj vám držím palce. 😉😊

miankass
5. júl 2021

@jackie_1992 tu je presne ta nevýhoda bývania na sídlisku, s tým treba počítať.

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@makova333 volala som 159.

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@miankass jo jo... Snažíme sa aj riesit nove bývanie, len je to hrozne komplikovane 🙄

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@de_zi Jeee tak to mate super! 😎 gratulujem k bábätku. My sme o nieco pozadu. Rodim v októbri a tak nejak riešime vsetko naraz. Aj auto, manžel novu pracu, ja všetko okolo pôrodu, do toho zivnostnicim a este aj nove bývanie 😵😵😵 to je asi vždy tak ze sa toho nakopi naraz vela.

miankass
5. júl 2021

@jackie_1992 tomu verím :( hlavne trpezlivosť

jackie_1992
autor
5. júl 2021

@miankass ďakujeme 😉