icon

Hľadá sa domov pre mačiatko v Bratislave!

25. jún 2024

Ahojte, zháňam majitela pre kolegyninho kocúrika, lebo zle skončí 😔 neviete prosím o niekom?? BA a okolie.
Foto prilozim

Hľadá sa domov pre mačiatko v Bratislave!
kvieta
25. jún 2024

Čo to znamená, že zle skončí?

Opýtaj sa v tejto skupine
https://www.modrykonik.sk/group/6052/

mmirka02
25. jún 2024

Ja by som skôr hľadala na FB . Tam sú rôzne skupiny

autor
25. jún 2024

@kvieta
@mmirka02 ahojte, FB skúšam už týždne, no maciatok je veľa. Kolegyňu ani radšej nekomentujem..skúsim ešte tu na MK dikes

pepek11
25. jún 2024

@kvieta Vezmite si ho dočasne Vy a zároveň mu hľadajte nový domov. Najskôr oslovte príbuzných, známych, proste ľudí, o ktorých si myslíte, že by si mačiatko adoptovali a dobre sa oň postarali.

pepek11
25. jún 2024

@kvieta ach, pardon, chcel som odpovedať autorke/autorovi príspevku

autor
26. jún 2024

@pepek11 my nemôžme, máme malé dieťa v byte . Muž mi toto naozaj nedovolí.

pepek11
26. jún 2024

Skúste sa s ním v kľude porozprávať.

naneta258
26. jún 2024

Pridajte ho aj na bazos

dominikamacakova
26. jún 2024

Mačka môže ísť k dieťaťu, to je len výhovorka, že ty nemôžeš.

kvieta
26. jún 2024

Prosím, neodsudzujte ju, nie každý môže mať zvieratko, niektorí partneri naozaj môžu byť striktne proti. O tom tento príspevok nie je. Autorka má záujem nájsť rodinu pre toto mača. Aj to chcelo veľkú dávku empatie a súcitu. Nebyť z Východu, asi by som si ho vzala v takej situácii do dočasnej starostlivosti.

Koník stratil čaro. Niekedy sa tu človek naozaj dočkal rady a spolupatričnosti, sem-tam sa našli jedinci, ktorí to takto negatívne okomentovali, dnes je to nanešťastie opačne. Mám pocit, že koník je útočiskom pre zakomplexované a frustrované matky, ktoré si nevedia dať rady vo vlastnom živote a veľmi rady skritizujú konanie - nekonanie iných.
Admin nefunguje, morálka upadá. Škoda, také to tu bolo niekedy fajn.

eskop
26. jún 2024

@kvieta presne🫤

autor
26. jún 2024

@dominikamacakova no vy ste tu všetci múdri .... V júli ideme na 2 týždne preč, kam dame malé mačiatko? Zasa niekomu na krk?
@pepek11

Ano ako píše
@kvieta snažím sa pomôcť, lebo mačiatko malo byť utopené pôvodne. Konanie znamej radšej nekomentujem, každopádne, dnes sa mi ozval potenciálny záujemca tak držte palce, vyzerá to nádejne 🙂

kvieta
27. jún 2024

Skvelé, je úžasné, že si to mača nenechala zahynúť. Držím palce, aby sa to dotiahlo. ❤👏👏👏

pusinka_1
27. jún 2024

Ako nakoniec?