Hľadá sa čierne mačiatko so zdravotnými problémami
Ahoj, skúsim aj tu. Možno niekto bude vedieť.
Pred cca 2 týždňami zmizol cca 5 mesačný kocúrik z arealu rozprávkového lesa v Nezbude (pri Strečne).
Neušiel, ale podľa ďalších návštevníkov si ho zobrala nejaká rodina z tohto areálu, kde sa bežne pohyboval s majiteľkou, asi si mysleli, že je potulný a chceli mu dať domov🥺♥️, ale on má majiteľov ktorí ho intenzivne hľadajú.
Najmä kvôli jeho zdravotným ťažkostiam by som bola rada, ak by niekto vedel o niekom, komu pribudlo čierne väčšie mačiatko, kontaktujte ma prosím.
Je celý čierny, chudá a dlhá postava a VEĽMI kontaktný a hravý. A dôležité, nieje to úplne zdravý kocúr, je na liekoch, pretože má problémy s očami a dýchacími cestami, ďalší jeho typicky znak je že často kycha, za čo môžu jeho zdr. problémy. Prítomný môže byť aj hnis v očiach. Denne sa mu čistia oči a podáva sa antibiotická masť 3x, na večer dostáva striekačku na bolesť , ktorú mu spôsobuje zapal oči. ‼️V čase keď zmizol, ešte nebol doliečený a pokiaľ sa to poriadne nevylieči, môže prísť podľa veterinára o zrak😭💔
Viem, že tu sa primárne riešia mamičky, rady… atď, ale ak by náhodou niekto niečo vedel, budem rada za info.
Ďakujem.
Pardon, ale sa nedivte, ze vam zoberu kocura, ktory sa potuluje dakde po areali. Tiez by som si asi myslela, ze je chudacik bez majitelov.
Hlavne, ak bol chudy a mali pocit, ze mu nikto nedava zrat.
Pardon, ale sa nedivte, ze vam zoberu kocura, ktory sa potuluje dakde po areali. Tiez by som si asi myslela, ze je chudacik bez majitelov.
Hlavne, ak bol chudy a mali pocit, ze mu nikto nedava zrat.
@anonym_820d57 pardon, ale pracujem a nosím ho so sebou do toho areálu mojej práce denne. Vždy je nablízku, tento moment, kedy ho zobrali som proste nezachytila. Ma aj obojok, bezpečnostný, často sa mu odopína lebo sa vždy nikde zachytí. Je chudý lebo ma takú postavu po rodičoch, ale nerozumiem načo reagujete, ak nemáte pomôcť?? Vždy sa niekto taký nájde a nikdy to ničomu nepomôže, nikdy
@anonym_820d57 pardon, ale pracujem a nosím ho so sebou do toho areálu mojej práce denne. Vždy je nablízku, tento moment, kedy ho zobrali som proste nezachytila. Ma aj obojok, bezpečnostný, často sa mu odopína lebo sa vždy nikde zachytí. Je chudý lebo ma takú postavu po rodičoch, ale nerozumiem načo reagujete, ak nemáte pomôcť?? Vždy sa niekto taký nájde a nikdy to ničomu nepomôže, nikdy
@faelyn ak mal cip:
Nahlásenie čipu ako strateného/ukradnutého v registri (CRHZ): Požiadajte svojho veterinára, aby v Centrálnom registri hospodárskych zvierat (alebo v súkromných databázach ako Register mikročipov) označil čip vašej mačky ako „ukradnutý/stratený“. Ak akýkoľvek veterinár neskôr vyhľadá toto číslo v systéme, okamžite uvidí upozornenie.
Pozeraj aj inzeraty, skupiny, mozno ak je chory sa ho budu chciet zbavit.
Drzim palce

Ach, držím palce, nech vám kocúrika čím skôr vrátia.