icon

Internát v Bratislave

tina5959
21. aug 2021

Vie mi niekto povedať, či sa na VŠ internat bežne nosi z domu aj paplon, nakolko v inštrukciach je návleky, paplon. Ako niest autobusom,vlakom paplon sa mi nezdá. A čo je ešte dobré si tam vziať. Ďakujem.

Strana
z2
mogaa
22. aug 2021

@tina5959 ono paplony a myslím že aj periny tam bude mať erárne, ale zase nečakaj že sú nejako extra vyčistené či vydezinfikované....takže prežiť prežije aj v tom, ale samozrejme nevieš kto v tom spal pred ním a nejakú nemocničnú dezinfekciu nečakaj😉ja som teda bývala aj na stredoškolskom internáte aj v BA na "manželákoch" a nenosilo sa vtedy nič, to bolo ale cez 20rokov naspäť

janka_266
22. aug 2021

@tina5959 aký intrak? Sú tam Paplony, ale veľa ľudí si berie vlastne, dokonca Vám dajú aj návliečky, keď nechcete z domu 😃nemusíte brat, keď tak kúpite v ikey, ak bude treba 😃

kikus7
22. aug 2021

@mimka1402 Ja som bola na bunke. Večne zapchatá sprcha od vlasov a tie baby, ktoré boli z opačnej strany, to moc nečistili. Ani doma nežijem v humuse a vysávam, upratujem. O balkóne nehovorím. Holuby tam osierali a nemohli by sme potom vojsť von. Museli sme si to umyť, aby sme niečo nechytili, aj vtáky kadečo prinesú... A tie koberčeky, obrusy na stoloch, farebné deky sme si dávali preto, aby sme mali pekné prostredie. Ja mám napríklad rada farby a nie také pochmúrne prostredie. Našťastie, aj kamošky boli rovnaké typy a poznali sme sa skôr. 😃

loginexistuje
22. aug 2021

ak mas v pokynoch paplona obliecky tak ich zober asi nedavaju tie pokyny len tak pre nic za nic alebo kup v ikea dettto plachty 2 ks na vymenu podusku savo do sprchy cistace veci a uvidis co este bude treba ak tak kupis v ikea uteraky si vziat to je hadam samozrejme plus aj potom veci kuchynske pohare nozik pribor tanier a pod

janka_266
22. aug 2021

Hlavne ja by som tam teraz veľa veci nekupovala, možno ich o týždeň pošlú domov, škoda peňazí 😃 keď tak nech si mladý dokúpi neskôr, čo bude potrebovať, lebo zas zbytočne veľa veci aj na varenie, aby ste mu nekúpili, keď tam nebude nikdy variť, a tiež je otázne, či bude chodiť domov každý týždeň, alebo len na Vianoce a veľkú noc 😃

0adka0
22. aug 2021

Ja by som mu určite na prvý týždeň nedávala veľa vecí, pretože bude sám potom musieť sťahovať veci dolu, pretože rodičov na internáty cez covid nepúšťajú a budete ho čakať vonku alebo vo vstupnej hale, a niesť sám matrace nie je ktovie čo. Takisto neodporúčam koberce, pretože u nás na izbe papuče u spolubývajúcich nefungovali a po koberci mi behali v zablatených teniskách a takisto ich návštevy, takže nakoniec som ho vyhodila do koša. Odporúčam šľapky do sprchy, wifi router (budú mať len dieru v stene na jeden internetový kábel pre celú izbu), vešiaky na oblečenie.

tina5959
autor
22. aug 2021

@0adka0 ďakujem. Ďakujem všetkym za vaše príspevky, rady.

veronikanikaika
11. jan 2022

@hama_ba strojarska strana je takmer cela prerobena, uz len jeden blok sa tento rok prerobi a je komplet.
Na chemickej strane je len 1blok prerobeny.

veronikanikaika
11. jan 2022

@tina5959 Mlada garda je jeden z naj intrakov 🙂

tina5959
autor
11. jan 2022
Strana
z2