Je Halfprice Eurovea lacný kvôli poškodeniu?
Co je to za obchod? Skusala som si dva pary topanok a oba poskodene. To za to su tie ceny nizsie? Ci som mala len stastie na nepodarky.
Boli sme sa tam raz pozrieť v tom obchode v inom meste....ako sme vošli tak sme aj vyšli. Ako sekač
To je obchod pre socky, ktoré obľubujú kvázi značkové oblečenie. Oblečenie tam vyzerá ako zo sekáča a su tam minimálne 10 ročné modely. Súdny človek by to nechcel ani zadarmo, sedláci si tam chodia kupovať, aby každý videl že majú na znackove handry.
@klarissa25 ani ja som tam nikdy nic nekupila, strasne zastarale veci, alebo nepredajne cisla.
Aha oki, tak potom mi to dava zmysel 😀
@stanulienkat No neviem aká je tvoja definícia socky, ale pre mňa je socka osoba, čo si ani vec za 50 centov z originál sekacu nemôže dovoliť. A v HF majú aj pekné veci napríklad detské. A sedliaci sú pre mňa ľudia ako ty s takýmito nazormi
Súhlasím s názorom, že to pôsobí ako sekáč, kopa rôzneho oblečenia, rôzne veľkosti, samozrejme aj poškodené veci (raz si jedna pani pri pokladni vybavila extra zľavu x% kvôli tomu, že tovar bol poškodený, len to teda musela riešiť s predavačkou) Ale nevidela by som to až tak tragicky - tak ako v sekáčoch, aj tu sa dajú nájsť výhodné kúsky, len sa proste musí človek prehrabať cez milión iných vecí. Mne sa tam podarilo nájsť niekoľko pekných vecí za naozaj nízku cenu, ale fakt väčšina je nenositeľná. V Žiline v Mirage je tiež half price a teda myslím, že tam je ten výber oveľa lepší ako v BA.
@miamaria tak hej..s tou sockou mas pravdu, ale predpokladam, ze tunajsie damy budu vediet, co som tym myslela. Videla som tam naozaj skupiny socialne slabsich obcanov (sorry, je to nanich vidiet) a kupovali lacnejsie tricka, kde bola vidiet hlavne znacka. A pre deti majú pekné veci len niekedy, oveľa krajšie si kúpim v akomkoľvek nákupáku bežnej značky.
Half price je polovicna cena. Preco je asi polovicna?
Je to obchod s veľmi mizerným pomerom kvality a ceny. V sekaci a (raz za uhorský rok) v pepcu, takku či kik nájdeš lepšie veci.
@viestta keby polovicna, ale castokrat ani polovicna nie je 😀
tak potom co sa cudujes kvalite?
@viestta bolo to myslene, ze ta zlava neni ani 50% ale menej. Inak to ze je nieco v zlave neznamena ze je to poskodene alebo nemoderne ci nekvalitne. Len evidentne v halfprice to tak pochopili
vedom si, ze tento retazec ma postavenu obchodnu politiku na tovare, ktory by sa inde uz nepredal. Nepredal z roznych dovodov. Keby bol inde bez problemov predajny, neskonci u nich.
@stanulienkat No neviem aká je tvoja definícia socky, ale pre mňa je socka osoba, čo si ani vec za 50 centov z originál sekacu nemôže dovoliť. A v HF majú aj pekné veci napríklad detské. A sedliaci sú pre mňa ľudia ako ty s takýmito nazormi
@miamaria Sedliacka chodí do Turecka pre istotu🤣🤟
@anonym_autor nedávno som tam bola a neskutočne predražené veci
V značkovom obchode nájdete lacnejšie

Su to postahovane, nepredane veci z obchodov. Preto tam mozu byt aj poskodene, lebo sa samozrejme nepredali