Je možné obmedziť návštevy v pôrodnici?
Ahojte,
Je možné v BA v pôrodnici Bory alebo na Antolskej vybaviť, aby za mnou nepúšťali žiadne návštevy okrem manžela?
Ďakujem.
@sunny9 inak zas na druhú stranu...ja som bola rada,že ma prišli pozrieť do nemocnice ako by sa mali trepať domov....v nemocnici som nemusela nič, len sa rozprávať....
A musíš im povedať že si rodila?😀 a o 5 dni napíšeš správu že toho a toho dňa sa narodilo bábätko a že si sa zle citila
po pôrode a že píšeš všetkým ľudom až teraz.
@henikap123 Ak sa mi to podarí utajiť, že kedy presne pôjdem rodiť, tak budem rada. Potom by som to mohla tak oznámiť, že pošleme správu. Snáď to vyjde😃🍀
@sunny9 Dobrý deň. Krátko som pracovala na oddelení a mali sme zvonček. Vždy sma sa pýtali ku koho ide dotyčný. Ak oznámite sestričke alebo vrchnej, že neželáte si návštevu okrem manžela tak určite to budú rešpektovať 🙂
@slecnazkosic Ďakujem pekne za zdieľanie Vašej skúsenosti.🙏🍀
@sunny9 To sme iba také staromódne ..ehmm 🤔🤔 . .ja som veru čakala návštevy, pri oboch netrpezlivo 😍 či som mala dvadsať či tridsať rovnako.
A rovnako to mali aj moje spoluizbové kolegyne..každá sme chceli mať návštevu aj rodičov aj súrodencov ..ja som sa chcela podeliť zo všetkými o to najväčšie šťastie hned 🥰
Moja mama chodila každý deň. Aj muž so synom .
Boli aj svokrovci,sestra aj kamošky.A to bolo najviaaac 🙏❤
@cukroska Som rada,že máte dobré vzťahy z každej strany rodiny a že vám to bolo príjemné,keď vás prišli pozrieť. Ja som si myslela,že to budem inak cítiť keď budem tehotná, ale bohužiaľ až také dobré vzťahy nemáme, teraz počas tehotenstva vo mne vytvárajú neskutočné tlaky, ja len chcem chrániť seba a aj dieťatko, potrebujeme pokoj a kľud, taktiež by mi bolo nepríjemné, že by ma videli v tej najzraniteľnejšej chvíli môjho života. Každá máme iné pocity a právo na to, aby sa rešpektovalo to, ako to cítime. ❤️
@sunny9 a ty sa čoho vlastne bojíš? Co myslíš ze budeš po pôrode v nejakom hroznom stave? Ja to nechápem. Píšeš o pôrode ako o nejakej hrôzostrašnej udalosti. Neboj sa, budeš v pohode. Ináč aj ja som čakala návštevy, tešila som sa na nich. Aspoň potom neprišli po návrate z nemocnice. 🤭
@bielasovicka Pôrodu sa nebojím, teším sa na to a ani nepíšem, že by to malo byť niečo hrôzostrašné, len intímne. O tomto tento príspevok nie je.😊
@sunny9 inak domysli čo bude potom, ako odmietneš návštevu v nemocnici, resp.sestra povie "pacientka si neželá návštevy". Telefón ti bude cinkať, sms, prečo si ich neželáš atď...no nechcela by som také trápnosti riešiť. Lepšie je narovinu a asertívne povedať dopredu, že návštevy až doma. Alebo znesieš 15min návštevu. Inak sama uvidíš, aký intímny zážitok budeš mať, keď ti bude každú chvíľu niekto na izbu chodiť.. podľa mňa trochu preháňaš a zbytočne si možno vyrobíš doma dusno. Máš na to právo, to áno. Ale za mňa je to prehnané. Ja svokru dvakrát nemusím, ale viem, že miluje vnúčatá a oni išli po polhodine domov. Šťastní, že bábo videli.
@ina2405 Už som tu písala, že som som to diskutovala narovinu viackrát, že návštevy chcem prijať doma, moja svokra ma nerešpektuje, neviete čo všetko som si prežila, tak ma nesúďte. Ja nechápem, tento príspevok je o tom ze či existuje možnosť, aby som nemusela prijať návštevu na oddelení šestonedelia v nemocniciach, odpoveď môže byť áno alebo nie, prečo riešite moje osobné rozhodnutie? Čo vám to nejako zmení život? Prosím, nesnažte sa ma presvedčiť na niečo, čo vyhovovalo vám, mne to nemusí, pochopte to prosím. Ďakujem za porozumenie.

@fairyy distingovane si to vyriešila 😂🙈 umieram ale keď už sa nedá treba toto... ako sa asi tvárili 🤔 to by som chcela vidieť 😂😂