Kde kúpiť lacné spoločenské šaty v Bratislave?
Ahojte,poradte prosím obchod kde sa dajú kúpiť pekne spoločenské šaty na svadbu, ale za primeranú cenu,nie drahé ..budem hosť na svadbe a nechcem na jeden den utratiť za šaty,ktore budem mať len raz na sebe,kopec peňazí …v Ba a okoli 🙂 Ďakujem 🙂
Ja som kupovala na miadress.sk a maju teraz aj 20% zľavu
Kup si saty, ktore budu univerzalnejsie a vyuzijes ich aj inokedy, ja uz som kupovala vselikde: chantal, orsay, gate, minule som pozerala aj u cinana
Keď sú zľavy vieš kúpiť dobre aj v peek & cloppenburg
@babushkaem cez internet nechem kupovať,keďže mám takú 💩 postavu,že by mi nemuseli sedieť,preto sa pýtam na predajňu
Do 100 eur kupis v pohode v peek&cloppenburg, v predaj I v auparku maju asi najvacsi vyber zlacnenych vecernych siat na druhom poschodi, aj drahe znacky, hned vela je Zara, obcas maju spolocenske aj tam, ale peek je lepsi co sa tyka vyberu
@lucia0211 nerozmýšľala si nad požičovňou? Oblecies a vrátiš za poplatok. Kamoška či kolegyňa nemá nič, čo by ti sadlo? My si tak s kamoškami a susedkami pozicavame.
@lucia0211 na Obchodnej skús pozrieť. Ešte stále sú tam tie turecké obchody. Inak v Hainburgu je jeden butik s mega krásnymi soločenskými šatami.

definuj, co je pre teba prijatelna cena