icon

Kde zoženiem krabice na sťahovanie zadarmo?

prettywoman1212
19. feb 2025

Ahojtee, sťahujeme sa a potrebovali by sme krabice. Áno, dajú sa kúpiť, ale nechcem do toho hnova investovať, už sme to raz kupovali a aj vyhodili. Viem že sa dajú zohnať zo supermarketu alebo pod. Nemáte prosím nejaké konkrétne tipy? Bratislava.

tundra
19. feb 2025

@prettywoman1212 nazbierali sme z bananov, asi 30 ks,nestalo nas to nic.Su pevne,sluzbu spravili a potom sme ich odviezli do zberu....

lenkakravcova
19. feb 2025

@prettywoman1212 z Pampers veľkých balení sú tiež super. Častokrát keď napíšeš v nejakej FB skupine vášho mesta, že zhanas, tak napíšu ľudia čo vyhadzujú práve veľké krabice z elektroniky alebo tých veľkých balení pampersiek a podobne. 🙂

anjelok
19. feb 2025

Kedy budes potrebovat? My budeme stahovat v marci, tak v aprili by som vedela posunut nejake.

bororka
19. feb 2025

Ja keď som zhanala, zbehla som do maliarskych potrieb. Tam mal pán pevné a daroval mi. Skús si obehat taketo predajne. Alebo pri Obi by som navštívila ich smetiak na papier.

stanulienkat
19. feb 2025

Potraviny, lekaren, obchody...

beata_k
Autor odpoveď zmazal
natalka13
19. feb 2025

Bananove su super.

janinah
19. feb 2025

V nemocnici vyhadzujeme kvanta dobrych krabic.

callisia
19. feb 2025

@prettywoman1212 mám na vyhodenie 10 a asi aj viac pevných krabíc. Majú po bokoch okrúhle otvory, bo sú z cibuľovín ale inak sú pevné. Som z okolia Nitry ak by si si vedela prísť.

romino
19. feb 2025

Ja som si vypytal v kauflande. Clovek co ma na starosti ovocie, zeleninu ...povedal ze ktory den je akcia na banany, a teda ze bude vela volnych krabic, odlozi

deedol
19. feb 2025

Boli sme si vypytat v pepcu a bille, nebol problem dat nam, kolko sme chceli

silviakup
10. mar 2025

Na FB je skupina, obal nie je odpad, inak mám aj ja ak je to ešte aktuálne

prettywoman1212
autor
10. mar 2025

@silviakup áno je. odkiaľ ste?

silviakup
10. mar 2025

@prettywoman1212 lokalita Tr Rac mýto

saxana000
10. mar 2025

Spytaj sa v drogerii z plienok su super krabice.

kikus117
21. apr 2025

Ahojte prosím Vás nemáte niekto zbytočné banánové krabice na darovanie?