Kde zoženiem krabice na sťahovanie zadarmo?
Ahojtee, sťahujeme sa a potrebovali by sme krabice. Áno, dajú sa kúpiť, ale nechcem do toho hnova investovať, už sme to raz kupovali a aj vyhodili. Viem že sa dajú zohnať zo supermarketu alebo pod. Nemáte prosím nejaké konkrétne tipy? Bratislava.
@prettywoman1212 z Pampers veľkých balení sú tiež super. Častokrát keď napíšeš v nejakej FB skupine vášho mesta, že zhanas, tak napíšu ľudia čo vyhadzujú práve veľké krabice z elektroniky alebo tých veľkých balení pampersiek a podobne. 🙂
Kedy budes potrebovat? My budeme stahovat v marci, tak v aprili by som vedela posunut nejake.
Ja keď som zhanala, zbehla som do maliarskych potrieb. Tam mal pán pevné a daroval mi. Skús si obehat taketo predajne. Alebo pri Obi by som navštívila ich smetiak na papier.
Potraviny, lekaren, obchody...
Bananove su super.
V nemocnici vyhadzujeme kvanta dobrych krabic.
@prettywoman1212 mám na vyhodenie 10 a asi aj viac pevných krabíc. Majú po bokoch okrúhle otvory, bo sú z cibuľovín ale inak sú pevné. Som z okolia Nitry ak by si si vedela prísť.
Ja som si vypytal v kauflande. Clovek co ma na starosti ovocie, zeleninu ...povedal ze ktory den je akcia na banany, a teda ze bude vela volnych krabic, odlozi
Boli sme si vypytat v pepcu a bille, nebol problem dat nam, kolko sme chceli
Na FB je skupina, obal nie je odpad, inak mám aj ja ak je to ešte aktuálne
@silviakup áno je. odkiaľ ste?
@prettywoman1212 lokalita Tr Rac mýto
Spytaj sa v drogerii z plienok su super krabice.
Ahojte prosím Vás nemáte niekto zbytočné banánové krabice na darovanie?

@prettywoman1212 nazbierali sme z bananov, asi 30 ks,nestalo nas to nic.Su pevne,sluzbu spravili a potom sme ich odviezli do zberu....