icon

Ktorá mestská časť Bratislavy je najlacnejšia na podnájom?

22. aug 2026

Ktorá mestská časť v Bratislave je najlacnejšia čo sa týka podnájmu? Ja som rozmýšľala nad Petržalkou.

Strana
z2
anonym_a765b4
22. aug 2026
@motylik2559

@anonym_a765b4 Utocna a za co? Za to,ze som povedala,ze su miesta kde je horsie ako napr. v Hrone? Len za to,ze som si dovolila napisat,ze inde su tiez asociali a dileri? Ja som zo zaciatkov pisala slusne, pokym ste ma nezacali bezdovodne urazat...Ja som nic zle nenapisala ak si to precitas v zaciatkoch. Napisala som svoj nazor a ten moze povedat hocikto. Tak to je dobre,ze sa citis bezpecne, ked ides do Galerie, ale asi si nepostrehla cca pred tromi tyzdnami aka mela bola pred vchodom, co policia nahanala fetacku co utiekla do Danubie a odtial zas do Galerie, kde ju chytili lebo chcela niekoho dobodat. Asi si nezazila doternych bezdakov pred Galeriou co tam sedia a lezia na lavickach v lepsom pripade a v horsom otravuju beznych ludi a boli na to uz vela krat staznosti od ludi a vela krat tam zasahovala aj policia...Takze fajn,ze sa citis bezpecne a prajem ti to aj do buducna🙂

@motylik2559 áno sú aj inde a ja nemám rada Vrakuňu 😃 a mám rada Petržalku a cítim sa tam dobre aj v noci. Vo Vrakuňi sú skratka lacnejšie nájmy. Nevedela som, že toto je diskusia o mestkých častiach a našich zážitkoch. Ospravedlňujem sa ti a posielam virtuálnu tabletku na ukľudnenie a lepší spánok ✨️💊

muchotrafka298
22. aug 2026

Fetaci, zlodeji a dealeri sa momentalne najviac v ramci BA pohybuju v okoli Niv, hlavne v stvrti zvanej "500 bytov". Najlacnejsie byvanie vzdy bolo na konci Race, na Pantoch, tam lisky davaju dobru noc. Su tam nejake bytovky, tam vela ludi byva v prenajatych bytoch. Podunajske Biskupice a Vrakuna tiez nie su drahe, co sa tyka byvania v prenajme.

motylik2559
22. aug 2026
@anonym_a765b4

@motylik2559 áno sú aj inde a ja nemám rada Vrakuňu 😃 a mám rada Petržalku a cítim sa tam dobre aj v noci. Vo Vrakuňi sú skratka lacnejšie nájmy. Nevedela som, že toto je diskusia o mestkých častiach a našich zážitkoch. Ospravedlňujem sa ti a posielam virtuálnu tabletku na ukľudnenie a lepší spánok ✨️💊

@anonym_a765b4 Tabletku si daj ty mozno ti pomoze, lebo keby si citala s porozumenim moje uplne prve komenty skor ako si zacala bezdovodne urazat, tak zistis,ze som pisala ako kde je a kde je to aj drahsie. No ale kedze nevies citat, tak sa vrat na ZŠ. Este raz, ja som tu nepisala nic zle pokial ste nezacali rypat. Pisala som zo zaciatkov dost komentov slusne, kym si si nepotrebovala zlepsit den rypanim a urazanim. Tak snad si splnila svoju dennu kvotu a uz budes kludnejsia🙂

lucik194
22. aug 2026

najlacnejsie Vrakuna, Podunajské Biskupice, DNV, Vlcie hrdlo

najviac moznosti a ponuk najdes v Petrzalke a v Ruzinove

zuzike123
22. aug 2026

Devinska Nova Ves, Rendez.

anonym_e1e919
22. aug 2026
@anonym_9f78d7

@motylik2559 sadni večer do 70tky či 65 a myslím že budeš mat iný názor

@anonym_9f78d7 Ja som raz išla 70 v sobotu poobede z Biskupíc z nemocnice na Nivy a mala som dosť čo to tam nastúpilo. Našťastie 90% vystúpilo na Slovnafte, ale aj tak som sa necitíla príjemne v tom buse.

anonym_a765b4
22. aug 2026
@motylik2559

@anonym_a765b4 Tabletku si daj ty mozno ti pomoze, lebo keby si citala s porozumenim moje uplne prve komenty skor ako si zacala bezdovodne urazat, tak zistis,ze som pisala ako kde je a kde je to aj drahsie. No ale kedze nevies citat, tak sa vrat na ZŠ. Este raz, ja som tu nepisala nic zle pokial ste nezacali rypat. Pisala som zo zaciatkov dost komentov slusne, kym si si nepotrebovala zlepsit den rypanim a urazanim. Tak snad si splnila svoju dennu kvotu a uz budes kludnejsia🙂

@motylik2559 kde som rýpala a urážala? Veď si rozčúlená pre môj názor na Vrakuňu a to nie je celkom normálne. Ja tam žijem a viem, čo vidím a zažívam denne. Rozčulovanie ti neprospieva, buď kľudná a dopraj si skratka relax 💖

motylik2559
22. aug 2026
@anonym_a765b4

@motylik2559 kde som rýpala a urážala? Veď si rozčúlená pre môj názor na Vrakuňu a to nie je celkom normálne. Ja tam žijem a viem, čo vidím a zažívam denne. Rozčulovanie ti neprospieva, buď kľudná a dopraj si skratka relax 💖

@anonym_a765b4 Ja sa nerozculujem, ja som napisala normalne svoj nazor, ze inde je to aj horsie ako tam. Nic viac a nic menej. A ked nevies, kde si zacala rypat, tak sa k tomu vrat. Mozno ti to cez pismenka pride,ze sa rozculujem , no opak je pravdou, lebo kebyze si vedla mna nazivo, tak by si videla,ze som v uplnej pohode. Mna MK rozhodit nevie, su ine veci, pre ktore by clovek kludny nebol, ale toto rozhodne k tomu nepatri. To,ze mne sa paci aj mestska cast Vrakuna, ci Biskupice je moj nazor, aj ked tam nebyvam, ale chodim tak relat.casto. A to, ze su zial aj horsie casti v BA bud len rada. Podla mna sa to vo Vrakuni ovela zlepsilo poslednych niekolko rokov oproti tomu co to kedysi byvalo🙂 Od malinka som tam chodievala, byvala mi tam aj babka kym zial nezomrela, doteraz mi tam byvaju bratranci vo Vrakuni, ujo a teta v Biskupiciach a mam tam aj kamosov a citim sa tam dobre. Ale rodena som petrzalcanka a tu aj zijem cely zivot a tiez som velmi spokojna. Ano je to tak,ze pri obchod.centrach ci u vas alebo aj u nas to nie je bez asocialov, taktiez v centre mesta Nivy ci stare Tesco...Ale okrem toho aj tvoja aj moja lokalita je podla mna super🙂 Pekny vecer

anonym_a765b4
22. aug 2026
@motylik2559

@anonym_a765b4 Ja sa nerozculujem, ja som napisala normalne svoj nazor, ze inde je to aj horsie ako tam. Nic viac a nic menej. A ked nevies, kde si zacala rypat, tak sa k tomu vrat. Mozno ti to cez pismenka pride,ze sa rozculujem , no opak je pravdou, lebo kebyze si vedla mna nazivo, tak by si videla,ze som v uplnej pohode. Mna MK rozhodit nevie, su ine veci, pre ktore by clovek kludny nebol, ale toto rozhodne k tomu nepatri. To,ze mne sa paci aj mestska cast Vrakuna, ci Biskupice je moj nazor, aj ked tam nebyvam, ale chodim tak relat.casto. A to, ze su zial aj horsie casti v BA bud len rada. Podla mna sa to vo Vrakuni ovela zlepsilo poslednych niekolko rokov oproti tomu co to kedysi byvalo🙂 Od malinka som tam chodievala, byvala mi tam aj babka kym zial nezomrela, doteraz mi tam byvaju bratranci vo Vrakuni, ujo a teta v Biskupiciach a mam tam aj kamosov a citim sa tam dobre. Ale rodena som petrzalcanka a tu aj zijem cely zivot a tiez som velmi spokojna. Ano je to tak,ze pri obchod.centrach ci u vas alebo aj u nas to nie je bez asocialov, taktiez v centre mesta Nivy ci stare Tesco...Ale okrem toho aj tvoja aj moja lokalita je podla mna super🙂 Pekny vecer

@motylik2559 akceptuj skratka aj iné názory. Nikto ťa tu neurážal. Ani jedna. A inak si podarená 💖 normálne si nám CV. Ďakujeme a pekný večer aj tebe

motylik2559
22. aug 2026
@anonym_e1e919

@anonym_9f78d7 Ja som raz išla 70 v sobotu poobede z Biskupíc z nemocnice na Nivy a mala som dosť čo to tam nastúpilo. Našťastie 90% vystúpilo na Slovnafte, ale aj tak som sa necitíla príjemne v tom buse.

@anonym_e1e919 takíto "apači" prevazne vystupia v slovnafte, lebo vo vlcom hrdle je ozaj zial zberba co tam zije. Jedna znama sa odtial odstahovala po 2 rokoch inam, pretoze sa tam pristahovalo do vlcieho hrdla strasne vela neprisposobivych. Tam ich je asi najviac. Ale takích beznych bezdakov, asocialov a kadeco taketo je vsade. Ved ako som aj pisala, ked som sla v buse u nas v Petrzke tak 4 bezdaci a tak zasmradili cely bus...to mas hocikde. Alebo aj ked som sla v eline do centra, tak detto. Vsade sa nakdu nejakí. A co som citala asi pred 2mesiacmi, tak vraj rapidne narastol pocet takíchto ludi celkovo v celej BA, bohuzial😐

anonym_c2df77
22. aug 2026
@motylik2559

@anonym_a765b4 Utocna a za co? Za to,ze som povedala,ze su miesta kde je horsie ako napr. v Hrone? Len za to,ze som si dovolila napisat,ze inde su tiez asociali a dileri? Ja som zo zaciatkov pisala slusne, pokym ste ma nezacali bezdovodne urazat...Ja som nic zle nenapisala ak si to precitas v zaciatkoch. Napisala som svoj nazor a ten moze povedat hocikto. Tak to je dobre,ze sa citis bezpecne, ked ides do Galerie, ale asi si nepostrehla cca pred tromi tyzdnami aka mela bola pred vchodom, co policia nahanala fetacku co utiekla do Danubie a odtial zas do Galerie, kde ju chytili lebo chcela niekoho dobodat. Asi si nezazila doternych bezdakov pred Galeriou co tam sedia a lezia na lavickach v lepsom pripade a v horsom otravuju beznych ludi a boli na to uz vela krat staznosti od ludi a vela krat tam zasahovala aj policia...Takze fajn,ze sa citis bezpecne a prajem ti to aj do buducna🙂

@motylik2559 Neda sa Vrakuna porovnat ani s Petrzalkou (mozno tak Kopcianskou) ani Dubravkou (mozno tak severnmou castou, kde su ubytovne)..Cely zivot zijem v Bratislave a je to bohuzial tak, darmo sa rozculujes..

motylik2559
22. aug 2026
@anonym_a765b4

@motylik2559 akceptuj skratka aj iné názory. Nikto ťa tu neurážal. Ani jedna. A inak si podarená 💖 normálne si nám CV. Ďakujeme a pekný večer aj tebe

@anonym_a765b4 Ale ja akceptujem🙂 len nie je dobre, ak ludia kvoli jednemu miestu napisu nepekne globalne, pritom ta lokalita moze mat kopec inych peknych aj pokojnych miest, ale zospati na celkove hodnotenie akoby len to jedno miesto. Alebo mozno uz ked napisem to nepekne miesto, tak napisem aj to co je tam pekne povedzme. Ved nezhovaduj si sama svoje sidlisko len tym, kde sa necitis prijemne, kvoli jednemu miestu. Napr. mne sa paci aj hned vedla Vrakune co su Medzijarky (ano viem ze spravne Medzi jarkami, ale tak to volame od malicka). Mate tam aj parciky, lesopark kusok, cyklohradza popri malom Dunaji....🙂 Jedno zle miesto nech ti nezospati cely pohlad na okolie. Cize ja som sa nerozculovala, ale snazila som sa skor povedat toto. Nemam dovod sa rozculovat🙂 Dakujem🍀

motylik2559
22. aug 2026
@anonym_c2df77

@motylik2559 Neda sa Vrakuna porovnat ani s Petrzalkou (mozno tak Kopcianskou) ani Dubravkou (mozno tak severnmou castou, kde su ubytovne)..Cely zivot zijem v Bratislave a je to bohuzial tak, darmo sa rozculujes..

@anonym_c2df77 Ano neda, kedze Vrakuna je niekolkonasobne mensie sidlisko ako Petrzalka a zije v nom aj menej ludi. Ja sa nerozculujem, to mas odkial?🙂 Mna ludia na MK rozhodit nevedia. Su podstatnejsie a dolezitejsie veci v zivote kvoli comu by clovek kludny nebol. Pekny vecer🙂🍀

anonym_1778d8
22. aug 2026
@anonym_c2df77

@anonym_c2df77 Nedá sa veru porovnávať ani zložením obyvateľstva ( bez urážky píšem ), ani kvalitou ovzdušia a vody. Treba brať do úvahy škodliviny ktoré do ovzdušia vypúšťa Slovnaft a presakujú aj do vody.
Pamätám, že istý čas tam ľudia nemohli jesť ani plodiny dopestované vo svojích záhradách kvôli množstvu škodlivým, ktoré boli namerané.

anonym_e1e919
23. aug 2026
@motylik2559

@anonym_e1e919 takíto "apači" prevazne vystupia v slovnafte, lebo vo vlcom hrdle je ozaj zial zberba co tam zije. Jedna znama sa odtial odstahovala po 2 rokoch inam, pretoze sa tam pristahovalo do vlcieho hrdla strasne vela neprisposobivych. Tam ich je asi najviac. Ale takích beznych bezdakov, asocialov a kadeco taketo je vsade. Ved ako som aj pisala, ked som sla v buse u nas v Petrzke tak 4 bezdaci a tak zasmradili cely bus...to mas hocikde. Alebo aj ked som sla v eline do centra, tak detto. Vsade sa nakdu nejakí. A co som citala asi pred 2mesiacmi, tak vraj rapidne narastol pocet takíchto ludi celkovo v celej BA, bohuzial😐

@motylik2559 Jasné, ja síce v BA nebývam ale som tam veľmi často. A tiež som videla čudá judá aj na Nivách aj pri Tescu v Petržalke, aj vo Vranuku pri Hrone. Len tá jazda tou 70 bola teda zážitok a pri tom Podunajské sú pekné, len proste tieto čudá tomu robia zlé meno. Neviem si predstaviť ísť večer tým autobusom ako žena. A vlastne stačí vystúpiť na Hlavnej a tam je to tiež samá "celebritná a vyberavá" spoločnosť. Ja som z mesta kúsok od BA a v poslednej dobe na našom sídlisku, čo nikdy predtým nebývalo, je to tu samý bezďák a feťák. 🤔

motylik2559
23. aug 2026
@anonym_e1e919

@motylik2559 Jasné, ja síce v BA nebývam ale som tam veľmi často. A tiež som videla čudá judá aj na Nivách aj pri Tescu v Petržalke, aj vo Vranuku pri Hrone. Len tá jazda tou 70 bola teda zážitok a pri tom Podunajské sú pekné, len proste tieto čudá tomu robia zlé meno. Neviem si predstaviť ísť večer tým autobusom ako žena. A vlastne stačí vystúpiť na Hlavnej a tam je to tiež samá "celebritná a vyberavá" spoločnosť. Ja som z mesta kúsok od BA a v poslednej dobe na našom sídlisku, čo nikdy predtým nebývalo, je to tu samý bezďák a feťák. 🤔

@anonym_e1e919 Ano, ved aj pisali,ze zial rapidne narastol pocet takích ludi. Sama to vnimam a to tu zijem od narodenia. Kedysi ich tolko nebyvalo ako teraz.

anonym_e1e919
23. aug 2026
@motylik2559

@anonym_e1e919 Ano, ved aj pisali,ze zial rapidne narastol pocet takích ludi. Sama to vnimam a to tu zijem od narodenia. Kedysi ich tolko nebyvalo ako teraz.

@motylik2559 Presne aj u nás tak. Ešte ako decko si pamätám pár bezdomovcov na námesti na lavičke sedelo a teraz ich je tu plno

luccija
23. aug 2026

@anonym_autor Dolné hony, Vrakuňa, Devínska, Dlhé diely

anonym_9f78d7
23. aug 2026
@luccija

@anonym_autor Dolné hony, Vrakuňa, Devínska, Dlhé diely

@luccija dlhé diely lacné veru nie sú.

anonym_a765b4
23. aug 2026
@anonym_e1e919

@anonym_e1e919 ja som dostala v 70tke od fetáčky po búdke 😄 tĺkla ma mobilom po hlave a šriabala po rukách. Vystúpila pri Bille, ale aj ja, ona a polícia ktorá to nechala tak. Potom som doma asi 20 minút plakala.

anonym_9f78d7
23. aug 2026
@anonym_e1e919

@anonym_e1e919 jazda v 70tke je jednofucho zážitok 😆😆 tam človek zažije vážne diagnózy

anonym_e1e919
23. aug 2026
@anonym_a765b4

@anonym_e1e919 ja som dostala v 70tke od fetáčky po búdke 😄 tĺkla ma mobilom po hlave a šriabala po rukách. Vystúpila pri Bille, ale aj ja, ona a polícia ktorá to nechala tak. Potom som doma asi 20 minút plakala.

@anonym_a765b4 Fúha, otrasný zážitok. Ako aj ja som mala dosť, keď nastúpili a začali hovoriť o tom, či majú dávku alebo kde ju zoženú. Našťastie v Slovnafte 90% vystúpilo, ale aj tak to bol zážitok a neviem si predstaviť skoro ráno alebo večer 70 cestovať. Asi by som peši chodila, ako týmto busom.

anonym_e1e919
23. aug 2026
@anonym_9f78d7

@anonym_e1e919 jazda v 70tke je jednofucho zážitok 😆😆 tam človek zažije vážne diagnózy

@anonym_9f78d7 Presne a tie rozhovory "Máš dávku?" "Nie, ale idem po ňu, poď so mnou" 😅

anonym_9f78d7
23. aug 2026
@anonym_e1e919

@anonym_9f78d7 Presne a tie rozhovory "Máš dávku?" "Nie, ale idem po ňu, poď so mnou" 😅

@anonym_e1e919
@anonym_e1e919 to je ešte v pohode. Majú nejaký ciel cesty a iné ani neriešia. Horšie je keď sa stretnú takí čo si “niečo” dlzia a začnú to tam riešiť. To som si radšej vystúpila ☹️

anonym_e1e919
23. aug 2026
@anonym_9f78d7

@anonym_e1e919
@anonym_e1e919 to je ešte v pohode. Majú nejaký ciel cesty a iné ani neriešia. Horšie je keď sa stretnú takí čo si “niečo” dlzia a začnú to tam riešiť. To som si radšej vystúpila ☹️

@anonym_9f78d7 Dokonca asi mesiac dozadu som išla domov vlakom a nejaký feťák tam pýtal od staršieho pána telefón, že si potrebuje zavolať a potom asi 3 dni na to som čítala na nete, že tento feťák napadol nejakú ženu v autobuse a hľadujú ho. Spoznala som ho hneď lebo vyzeral, ako čert z Princeznej ze mlejna 😅 Ja som toto vybavovanie účtov zažila na Nivách alebo na hlavnej stanici.

pribinak
23. aug 2026
@anonym_e1e919

@anonym_9f78d7 Dokonca asi mesiac dozadu som išla domov vlakom a nejaký feťák tam pýtal od staršieho pána telefón, že si potrebuje zavolať a potom asi 3 dni na to som čítala na nete, že tento feťák napadol nejakú ženu v autobuse a hľadujú ho. Spoznala som ho hneď lebo vyzeral, ako čert z Princeznej ze mlejna 😅 Ja som toto vybavovanie účtov zažila na Nivách alebo na hlavnej stanici.

@anonym_e1e919

Toto sa riešilo aj u nás v Dúbravke, že nejaká baba udrela dievčatko v autobuse po hlave, nikto nepomohol, ale našťastie na nete ju ľudia spoznali a rýchlo ju polícia našla

sticker
anonym_ecfa96
23. aug 2026
@anonym_9f78d7

@anonym_e1e919

@anonym_9f78d7 mne sa toto stalo este ked som studovala na vs v Ba ale nevyznam sa tam moc v mhd a navyse je to uz par peknych rokov.Co to bolo za bus ci trolejbus uz ani neviem ale niekde medzi tymi rodinnymi domami ako sa ide na ubytovnu na Bulharsku v ruzinove par mesiacov som tam pobudla kym som v Ba nasla solidny,pekny podnajom.Tak tiez tam pristupila nejaka fetacka banda s nozmi a veru som aj vystupila z busu o niekolko zastavok skor.No ja toto riesit nebudem ak by sa tam daco stalo.Neviem uz aky autobus to bol teda cislo ale uz sa tak zvecerievalo.S niektorymi spojmi je tam chodit fakt riziko a zazitok

zelenykvet
23. aug 2026
@motylik2559

@anonym_1778d8 Do akej skupiny prosim ta?😃 Ja som neni v ziadnej skupine. A tiez uz nie som najmladsia, takze viem o com pisem. Do dnes tam stale chodim, kedze tam mam rodinu a kamosov, co sa tam prestahovali. Ako som napisala, prejdi si denne minimalne casti, ktore som ti napisala a este si povies zlata Vrakuna/Biskupice. Ano pri Hrone je zberba, ale ako pisem je to POROVNATELNE minimalne s miestami, ktore som uz uviedla. Takze to mas total vsade🤷‍♀️

@motylik2559 presne tak, mozno v minulosti bejvavali. No dnes sa prejst po Ruzinove, Trnavke, Starom Meste je zazitok. Ja by som ak tak isla zit do Devina alebo na Ahoj ak by som si slobodne mohla vybrat. Alebo pod Slavin, kde od cias komunistov byvala "smotanka". Vsetko ostatne je viac menej rovnake. Pentagon so svojou klientelou sa prestahoval k 500 bytom, tam su ksichty, ze aj Hron moze zavidiet. Samozrejme, vsade su lokality s blbym osadenstvom a aj uplne pokojne a ciste, tak ako uvadzas.

zelenykvet
23. aug 2026
@motylik2559

@motylik2559 tak, tak. Je to vec ubytovni, resp. byvalych ubytovni. Aj pentagon bol ubytovna Doprastavu a tusim este nejakeho podniku. Uz struktura bytovych jednotiek, alá hotelova izba, garzonka, nic pre rodiny predurcuje skladbu osadenstva, ci sa nechcem niekoho dotknut, aj ked to robim🤣 Dnes tam je stale dost cigosov,ale smazky odisli na Nivy.

anonym_37d472
23. aug 2026

@anonym_autor Akú sumu si ochotná zaplatiť max?

Strana
z2