icon

Ktorá košická mestská časť je najlacnejšia na prenájom?

23. aug 2026

Ktorá mestská časť v Kosiciach je najlacnejšia čo sa týka podnájmu?

billy_jean
23. aug 2026

@anonym_autor Šaca

beata_k
23. aug 2026

@anonym_autor Zapad.
To najlacnejsie som prehliadla. Tak ten zapad beriem spat

eeffka
23. aug 2026

Saca ale tam nechces byvat.

biba_18
23. aug 2026

neviem či sú medzi sídliskami nejaké veľké rozdiely. najdrahšia je terasa a mesto - ale zvyšok asi rovnako…

patrike
23. aug 2026

Ak ides cisto podla ceny, priprav sa na dovody, kvoli ktorym je cena nizsia :
- dlhe cestovanie do centra (koniec Jazera napriklad)
- problemove obyvatelstvo v okoli (Saca, casti Terasy a KVP blizko Lunika 9)
- hluk z dopravy
- stary, neprerobeny byt alebo prerobeny na oko (malovka, lacne podlahy, ale elektrika v zivot ohrozujucom stave)
V konecnom dosledku to vyrazne lacnejsie nebude.

patrike
23. aug 2026

Este aby som nezabudol, ak mas auto, moze byt problem s parkovacimi zonami a rezidentskym parkovanim. Niektore casti su v zone, ine nie, dalsie o tom uvazuju. Nepredstavuj si to tak, ze prides so starou oktavkou dizel kdesi z Bretky a tu ta bude cakat volne miesto kazdy vecer.

anonym_cc73ca
23. aug 2026

Najlavnejsie jednoznacne Lunik IX.

226lenka
23. aug 2026

Ťahanovce

anonym_03cdf9
Včera o 07:10
@patrike

Ak ides cisto podla ceny, priprav sa na dovody, kvoli ktorym je cena nizsia :
- dlhe cestovanie do centra (koniec Jazera napriklad)
- problemove obyvatelstvo v okoli (Saca, casti Terasy a KVP blizko Lunika 9)
- hluk z dopravy
- stary, neprerobeny byt alebo prerobeny na oko (malovka, lacne podlahy, ale elektrika v zivot ohrozujucom stave)
V konecnom dosledku to vyrazne lacnejsie nebude.

@patrike to problemove nie je obyvatelstvo sidliska, ale ti co tam chodia z osad alebo LIX a ti su vsade, uplne vsade, mam pocit, ze teraz ich je najviac na Hlavnej, ze uz aj na sidliska kaslu

jeennyv
Dnes o 08:38

Vsetko co je daleko od centra….cize furca, tahanovce, nad jazerom…saca…ale tam fakt byvat nechces…samozrejme, ak neberieme do uvahy novostavby a nejak luxusne prerobene

biba_18
Dnes o 08:46
@jeennyv

Vsetko co je daleko od centra….cize furca, tahanovce, nad jazerom…saca…ale tam fakt byvat nechces…samozrejme, ak neberieme do uvahy novostavby a nejak luxusne prerobene

@jeennyv kde nechceš bývať? hádam iba v šaci ... lebo je to tak divne napísané ...

jeennyv
Dnes o 10:13
@biba_18

@jeennyv kde nechceš bývať? hádam iba v šaci ... lebo je to tak divne napísané ...

@biba_18 ….saca…bodky nechapeme sacu som oddelila…ale ja by som ani v ostatnych osobne nebyvala, ja byvam v centre vsade peso na dosah

anonym_362e37
Dnes o 14:16
@anonym_cc73ca

Najlavnejsie jednoznacne Lunik IX.

@anonym_cc73ca tam niekto reálne prenajíma byty? Nemyslím...