Lekár bez objednania v Bratislave
Ahojte prosim prejavila sa mi alergia (opuch a zacervenanie) da sa ist k nejakemu lekarovi ktory by ma zobral aj dnes na pockanie? niekde na kramaroch alebo niekde? viem ze to tak fungovalo pred par rokmi že stačilo prist a cakat ale teraz nemam tusenie ako to funguje. Dakujem moc za rady
@loginexistuje no ten žial nemam :/
tak potom jedine ako samoplatca platis vysetrenie aj plnu cenu liekov
Myslis alergolog? Ak si doteraz u ziadneho nebola, tak tam potrebujes vymenny listok a uz nejake odbery porobene. To nefunguje tak, ze prides, da ti lieky a odides. Musi urobit vysetrenia. Najskor chod odvodnemu a ten uz vie, co dalej, prip. Ti vie predpisat docasne lieky na potlacenie alergie.
Treba k obvodnému, mna alergologicka objednala na vyšetrenie aj tak až keď odznela reakcia, obvodná poslala na urgent, tam dali infúziu
Aký opuch?tváre, prstov, nosa?
Ak más len opuch nosa, nádchu kúp si v lekárni niečo na alergiu, lebo dostať sa v zime rýchlo k alergologovi je nemožné veď teraz sa robia testy, odbery
Ak je to urgent tak urgentný príjem nemocnica
inak lieky na alergiu sa daju kupit aj bez predpisu ako riesienie kym sa dostanes knlekarovi ak ti opuchaju pery a krk tak treba pohotovost
tak som teda nakoniec isla na pohotovost a dali mi lieky 🙂 dakujem vsetkym za rady

a mas vymenny listok odd vseobecneho ? takto bez objednania ta nevezmu ale skus pozriet za poplatok by si mohla dostat rychlejsie termin