Maminka na prechádzky - Petržalka
Ahojte,
nenašla som tu aktuálnu diskusiu tak skúsim jednu vytvoriť. Nenašla by sa tu mamina, s ktorou by sme mohli chodiť von s deťmi a kecať o živote? Bývam v Petržalke, mám dve malé deti (2,5 r. a 6 mes.). Mám pocit, že mi odumierajú mozgové bunky a všetky kamošky sú bezdetné a vzdialené. Celý deň je rovnaký, iba plienky, dojčenie, upratovanie, nevyspatosť, veď to poznáte. Stále som v šoku ako sa mi život zmenil. Ak sa nájde spriaznená duša, budem rada. Môžeme nadávať spolu, vždy lepšie ako sama so sebou pred deťmi. 🙂
@misskisa @terezka2233 ako tak o tej 14 budete v jame?
@terezka2233 kde si? My sa uz prechádzame
@las_ka baby..prepacte...my sme nestihli SA naobedovat a sli sme do lidlu... Dufam, ze nabuducee ... Prepacte
@terezka2233 kľudne môžeš dôjsť aj neskor
@las_ka super..stale ste v tej jame? Ako VAs spoznam?
@terezka2233 ešte sme tu, bordový kočík a tmavomodrý kočík. Ale ja už o chvíľu pôjdem domov.
@misskisa jeej tak to neviem, ci sme ta.nevideli...mas kratke blond vlasy? A mala si slnecne? A dievcatko ma taku cierno-cerveno- bielu hracku? My sme isli do vchodu ... 🙂 Na Viglasskej... Dufam, ze SA niekedy stretneme
@terezka2233 áno to som bola ja 🙃 jasne niekedy nám musí vyjsť to stretko. Takže dnes už neprídeš....
@las_ka to riadne vytrvalo :D ..super..dufam, ze SA pridamree s dcerkou nabuduce🙂)
@terezka2233 my ideme von dnes po 15tej,nepridas sa?
@misskisa ahojte, dnes sme neboli doma. Kebyze idete.v utorok, rady SA pridame 🙂
Ahojte baby, kedy sa pridáte kocikovat? Zatiaľ sme len dve 😉
@agata2811 Ahoj, aj ja hľadám parťáčku na kočíkovanie. Mám 31 a 2 mesačné bábo. Mala by si čas?
@mirka010101 ahooj od kial si? S @misskisa chodime na prechádzky sa môžeš pridať
@las_ka velmi rada sa pridam. Byvame pri petrzalskom korze blizko zeleznicnej stanice. Kde sa zvyknete prechadzat?
@mirka010101 ahooj my bývame pri drazdiaku, ale kludne sa mozme dohodnúť a niekde stretnúť, @misskisa kedy pôjdeme na prechádzku?

@terezka2233 tak super sa stretneme v tej jame?