icon

Maminky z Podunajských Biskupíc, z Vrakune na kočíkovanie

1monimoni1
30. jún 2012

😉 s pomaly 11m. dievčatkom hladame kamosky na kočikovaniee 🙂

lolko_lenka
3. dec 2012

@vikusjk my prídeme 🙂

vikusjk
3. dec 2012

@lolko_lenka super, budeme sa tešiť 🙂

kucanka
4. dec 2012

@vikusjk pozerala som na to na FB ale malý mi spáva od 10-12. Takže bohužiaľ. Ale ak by sa rozhodol si zmeniť režim určite niekedy dobehneme.

jankatn
4. dec 2012

No práve sa chystáme 😀 takže idemee 😀

vikusjk
4. dec 2012

No dnes bolo dobre maminy, že? 🙂

zdejka
17. jan 2013

Ahojte, rada by som sa pripojila do diskusie, mam rocneho synceka a chcela som sa opytat, ci v ten utorok chodievate do herne a pripadne ci ste boli i na cviceniach a ako sa vam to pacilo, nakolko je este jedno miesto volne a rozmyslam nad prihlasenim, doma mi je uz dlho a byvame blizko. Dakujem za infa 🙂

katkagab
8. feb 2013

ahojte maminy... mám 8.mesačného syna Michala... bývame v Podunajských... a sme tu sami... pridal by sa k nám niekto na kočíkovanie, stretávanie sa?
budeme sa tešiť!
Katarína

bosorka3113
17. feb 2013

@katkagab aj my mame 8 mesiacov a radi sa pripojime 🙂

katkagab
18. feb 2013

@bosorka3113 jéj to ma teší. Dnes ale máme trochu behačky. Ale zajtra určite radi pôjdeme ;)
chodíme von okolo jednej. podľa toho ako spíme doobeda 🙂 a tak na hodku a pol max, lebo väčšinou pospí len pol hodiny ...
tu je moje č. 0902739179, zavolaj a dohodneme sa na nejaký deň. Budeme sa tešiť.
k.

jankatn
1. mar 2013

Ahojte baby ja len že ak sa nudíte teraz v zime a nechcete sedieť doma prídite do MC Rybka, v pondelky sa budeme stretávať maminky s cca 2 ročnými a viac, v utorky ročné detičky, atď. ostatné dni sú herničky aj krúžky.. Ja som sem tiež prisťahovaná a moc som tu nikoho nepoznala, takto sa aspon nenudím doma sama s malým, ktorému to v zime lezie hore krkom a vyvádza neplechu. A nehambite sa tam prísť, sú tam naozaj milé maminky.

lilinka81
6. mar 2013

Ahojte maminy,....neviete nahodou ci v Rybke este byvaju burzy detskych veciciek??

ladybird1l
25. mar 2013

Prosim pomozte.
Strateny kocurik v Podunajskych Biskupiciach. Kto byvate v tejto oblasti a nahodou zaregistrujete potulovat sa bielo sivo cierno, malinko rysaveho kocurika, prosim ihned mi napiste spravu alebo volajte na 0911 310 523. V piatok sa nam stratil, na Bodrockej ul., zial asi vypadol z balkona, ale urcite prezil, pocuva na meno Miciak, ma asi 9 mes.,je pritulny a miluje detičky, velmi nam chyba. Nikdy by som neverila, ze moze byt tak silny citovy vztah k macke, bojim sa o neho...... Foto je v fotoalbume. Dakujem.

sevi
27. mar 2013

ahojte je tu niekto? Akosi to tu nežije... Napíšte 🙂 🙂

rysavcek
13. apr 2013

ahojte baby dajte nejaku dobrú radu kam sa da ísť prejsť s bábatkom tu v okolí dik za tipy 😉

jankatn
15. máj 2013

@lolko_lenka
@rysavcek
@sevi
@ladybird1l
@lilinka81
@katkagab
@zdejka
@kucanka
@bosorka3113
Ahojte baby dovolila som si Vás označiť a informovať že v sobotu 9-12 bude v MC Rybka na bodvianskej burza letného oblečenia https://www.facebook.com/events/436991669719567/ pekný deň Janka

ladybird1l
15. máj 2013

@jankatn dakujem 🙂

lolko_lenka
15. máj 2013

@jankatn ďakujem 🙂

lilinka81
16. máj 2013

@jankatn dakujeem 😉

cica869
16. máj 2013

ahojte je tu niekto z biskupic na kocikovanie? ja mam malu 2-mesacnu kto sa prida? byvam tu kratko a nikoho nepoznam 🙂

lilinka81
17. máj 2013

@jankatn ahoj,nevies prosim ta ako je to ak chcem predavat? o kolkej treba prist ? a treba nejaku deku,alebo su tam nejake stoliky,este som v rybke nebola na burze,....dakujeem

katussska24
17. máj 2013

@lilinka81
@jankatn jejej, to by aj mna zaujimalo ... ide o letne oblecenie pre dospelych ? Nejde mi otvorit ten fb link 😕

jankatn
17. máj 2013

@lilinka81
@katussska24 Ahojte baby tak kopírujem z udalosti na FB info: Milé mamičky,
letná burza detského oblečenia a potrieb sa uskutoční individuálnym predajom. Každá z Vás si môže priniesť vlastné veci na predaj, uhradí vstup do areálu Centra detskej tvorivosti a pred naším materským centrom si ponuku rozložiť.
Tým, že si budete veci predávať samé, máte možnosť dohodnúť sa na cene s kupujúcim, teda zareagovať na jeho prípadný argument a väčšiu šancu predať než to bolo pri hromadnom odbere a predaji v kopách podľa veľkostí. Výhodou bude ak si k svojim veciam pripravíte väčš...ím napísané veľkostné čísla, aby padli do oka okoloidúcim. Ďaľšou výhodou tohto spôsobu predaja, ktorý bežne využívajú takmer všetky materské centrá je to, že môžete ponúknuť na predaj aj dámske veci, doplnky a čokoľvek čoho sa potrebujete zbaviť a niekomu to ešte môže poslúžiť.
Srdečne Vás teda pozývame na náš "blší trh" a dúfame, že dobre predáte a ešte lepšie nakúpite🙂
Vstupný poplatok 2 eurá zahŕňa propagáciu akcie, vstupné a v rámci toho možnosť využiť aj kuchyňu MC Rybka (napr. na prípravu kávy, resp.kúpeľne...). Plánujeme otvoriť aj detskú herňu pre tie mamičky,ktoré nemajú vôbec možnosť dať si dieťa postrážiť. Na ihrisku budú zavesené i hojdačky, bude i detský kútik s dozorom. Privítame tiež mamičky,ktoré by pomohli s organizáciou.
V prípade nepriaznivého počasia burza nebude zrušená, ale prebehne v hudobnej miestnosti.

Tešíme sa na Vašu účasť !

Minule to bolo tak že si každá rozložila veci na vlastnú deku aké chcela predať, boli tam detské veci trojkolky, hračky, odsávačky... ak bolo treba Karin (organizátorka/predseda MCčka) poskytla aj stoličku na sedenie, bolo tam aj opatrovanie detí a ovorená herňa pre detičky takže sa zabavili kým maminky predávali/kupovali. Myslím že ak si donesiete aj iné veci ako dospelácke tak to nebude vadiť. teším sa na Vás ja prídem ako kupujúca 😀 dúfam že vyjde počasie ak nie je miestnosť kde sa dajú veci rozložiť preto je vhodné prísť skôr a obsadiť si flek teším sa paa

lilinka81
17. máj 2013

@jankatn velmi pekne dakujeem za info 🙂

petaba
20. jún 2013

Ahojte nakuknite aj do skupiny https://www.modrykonik.sk/skupina/2370/?post_id... Mamičky BA - Podunajské Biskupice, samozrejme sú vítané aj maminy z Vrakune 🙂

monia123
2. júl 2013

@1monimoni1 ahoj,tiez som z hronskej,ale narodi sa nam to za mesiac 🙂 m.

1monimoni1
autor
3. júl 2013

@monia123 a z kolkatky? mozno sa pozname z videnia :D

monia123
Autor odpoveď zmazal
1monimoni1
autor
7. júl 2013

@monia123 ahoj nedoslo mi ze si mi odpisala kedze si neoznacila do spravy meno .. 🙂 my sme z 22 ...akurat pozeram ze si este len v ocakavani ale uz to mas o chvilku co 🙂)

monia123
Autor odpoveď zmazal