icon

Máte čerstvé skúsenosti s MUDr. Millym počas tehotenstva?

Včera o 18:01

Ahojte, tie ktoré ste za posledný rok boli tehotné a navštevovali ste MUDr.Millýho…boli ste spokojné? Ako to celé prebiehalo?
Prosím fakt iba tie, ktoré máte “čerstvú” skúsenosť

anonym_4f5093
Včera o 18:08

@anonym_autor ja som otehotnela v apríli minuly rok a katastrofa. Odchádzala som od neho v 16 týždni. Poradne trvali asi 3 minúty. Ak by slm od neho neodišla tak asi prídem o bábätko, zanedbával mi nízku hladinu progesteronu po ivf a neustále som krvacala a tie posledné týždne som tam bola aj 3x do týždňa a nič mi nepredpisal. Zachránila som dieťa tým že som od nebo odišla,

guudy
Včera o 18:46
@anonym_4f5093

@anonym_autor ja som otehotnela v apríli minuly rok a katastrofa. Odchádzala som od neho v 16 týždni. Poradne trvali asi 3 minúty. Ak by slm od neho neodišla tak asi prídem o bábätko, zanedbával mi nízku hladinu progesteronu po ivf a neustále som krvacala a tie posledné týždne som tam bola aj 3x do týždňa a nič mi nepredpisal. Zachránila som dieťa tým že som od nebo odišla,

@anonym_4f5093 vyzera, ze pristup nezmenil za 25 rokov…smutne

anonym_b51b30
Včera o 19:03

prepac autorka, ja trosku mimo temy, ale tiez mam skusenost s Millym, pred rokom som odisla, doslova zufala a lutujem ze som tam vobec mala kartu a doverovala tomu lekarovi. Tehotna som nebola, ale uplne prehliadal veci, ktore iny gynekolog hned videl a zacal riesit. Vlastne uz sa zhodli dalsi dvaja gynekologovia, (pocas mojej liecby) na tom istom.

anonym_746ac5
Včera o 21:27
@anonym_4f5093

@anonym_4f5093 spravila si najlepsie, co si mohla. Ja som bohuzial neodisla, aj ked som o tom velakrat uvazovala, kedze tento doktor neustale zlahcoval moje problemy, dokonca sa az vysmieval a spochybnoval, co som povedala nielen ja, ale aj iny doktor na pohotovosti, kde som opakovane skoncila kvoli krvacaniu. Bolo toho este viac zleho, co som si s nim pocas tehotenstva zazila, ale to sem nechcem pisat. Bohuzial syn sa narodil o 2 mesiace skor a verim tomu, ze by sa to nestalo, ak by som dostala adekvatnu starostlivost. Autorka, ak si unho a tehotna, tak utekaj rychlo prec, ak unho este nie si, tak o tom prosim ta ani neuvazuj.

anonym_4f5093
Dnes o 00:03
@anonym_746ac5

@anonym_4f5093 spravila si najlepsie, co si mohla. Ja som bohuzial neodisla, aj ked som o tom velakrat uvazovala, kedze tento doktor neustale zlahcoval moje problemy, dokonca sa az vysmieval a spochybnoval, co som povedala nielen ja, ale aj iny doktor na pohotovosti, kde som opakovane skoncila kvoli krvacaniu. Bolo toho este viac zleho, co som si s nim pocas tehotenstva zazila, ale to sem nechcem pisat. Bohuzial syn sa narodil o 2 mesiace skor a verim tomu, ze by sa to nestalo, ak by som dostala adekvatnu starostlivost. Autorka, ak si unho a tehotna, tak utekaj rychlo prec, ak unho este nie si, tak o tom prosim ta ani neuvazuj.

@anonym_746ac5 mrzí má Vaša skúsenost a verím že syn je v poriadku.
Mne tiež veľa toho zľahčoval, mala som aj nejakú infekciu asi mykozu a stále tvrdil že mi nič nie je že bábätko je v poriadku a neustále len odo mna bral 10€ za ultrazvuk. Potom som išla k inému leksrovi po druhý názor a nakoniec stery ukázali nejakú infekciu a ešte aj ten nízky progesteron. A keďže dlho sa neliecila ta infekcia tak tiež si myslím že to súviselo s tým že sa mi začal skracovať krčok v 30 týždni mi hrozil predčasný pôrod.. takze to že som u Milliho bola cely začiatok sa so mnou ťahalo až ku koncu.. odporúčam každej tehotnej ísť z tej ambulancie hneď preč ideálne hľadať lekára už pred otehotnením nakoľko tehotné skoro nikde nechcú zobrať a je to ťažké..

autor
Dnes o 06:06
@anonym_746ac5

@anonym_746ac5 ďakujem za radu, ja u neho som už pár rokov, ale chodila som len na preventivky..teraz som tehotná a mám ísť k nemu na 1.skríning čoskoro tak preto zvažujem, že ako ďalej, problém je, že veľa lekárov v BA tehotné bud neberie, alebo pýtajú dosť veľa za ročné poplatky + vyšetrenia

anonym_b51b30
Dnes o 06:10

Skuste, ak budete hladat ineho lekara, berie MUDr. SEMIVAN na Trnavskej ceste, len je trochu drahsi, ale ma top vybavenie na detailne vysetrenie a mimoriadne citlivy pristup. Pripadne este Auramedica - tiez beru novych, tiez je to nova ambulancia. Alebo v petrzalke Zenaya. Mozno este aj Prva zenska ambulancia beru. Alebo sukromnik bez zmluv s poistovnou - Kosibova - vyborna odbornicka. Tieto ambulancie zadarmo nie su, clovek si musi priplatit, ale za zdravie vas a dietatka to stoji.

anonym_4f5093
Dnes o 06:36
@anonym_autor

@anonym_746ac5 ďakujem za radu, ja u neho som už pár rokov, ale chodila som len na preventivky..teraz som tehotná a mám ísť k nemu na 1.skríning čoskoro tak preto zvažujem, že ako ďalej, problém je, že veľa lekárov v BA tehotné bud neberie, alebo pýtajú dosť veľa za ročné poplatky + vyšetrenia

@anonym_autor ja som išla na antolsku k Mudr.Kollar. Oveľa viac sa zaujíma o pacientky ako Milly. Poradne trvali aj 15-20 min. A teda pri každej kontroloval krčok a robili usg. Čo viem tak Milly krčok nekontroluje skoro vôbec.