icon

Máte skúsenosti so štúdiom Priemyselného inžinierstva na MTF STU?

julia51
2. sep 2026

Je tu niekto, kto študoval Priemyselné inžinierstvo na MTF STU? Bolo to náročné? Akí sú vyučujúci?

anonym_848c05
2. sep 2026

@julia51 ano ja ale viac ako 20 rokov dozadu

baboobchod
2. sep 2026
@anonym_848c05

@anonym_848c05 aj ja cca tak 😵‍💫🙈🤣

julia51
autor
2. sep 2026
@baboobchod

@anonym_848c05 aj ja cca tak 😵‍💫🙈🤣

@baboobchod a ake to bolo?

julia51
autor
2. sep 2026
@anonym_848c05

@anonym_848c05 a ake to bolo?

pbra40
3. sep 2026
@julia51

@anonym_848c05 a ake to bolo?

Ahoj, prve dva rocniky su zvacsa na MTF rovnake, su len minimalne odchylky v predmetoch. Priemysleny manazment bol jeden z tych lahsich odborov, vo vyssich rocnikov boli predmety zamerane skor na ekonomicku oblast. Vseobecne MTF je zvladnutelna, ak neratam "sitove" predmety (v kazdom rocniku mas nejaky: prvy a druhy rocnik matematika, v druhom uz i fyzika, potom tam bola operacna analyza). Predmety ako technologie zvarania, zlievania, materialove inzinierstvo - tieto sa dali naucit a zvladnut.
Ja osobne uz by som asi dala tazsi odbor, ked uz su tie nosne predmety rovnake a zvolila by som si Materialove inzinierstvo.

julia51
autor
3. sep 2026
@pbra40

Ahoj, prve dva rocniky su zvacsa na MTF rovnake, su len minimalne odchylky v predmetoch. Priemysleny manazment bol jeden z tych lahsich odborov, vo vyssich rocnikov boli predmety zamerane skor na ekonomicku oblast. Vseobecne MTF je zvladnutelna, ak neratam "sitove" predmety (v kazdom rocniku mas nejaky: prvy a druhy rocnik matematika, v druhom uz i fyzika, potom tam bola operacna analyza). Predmety ako technologie zvarania, zlievania, materialove inzinierstvo - tieto sa dali naucit a zvladnut.
Ja osobne uz by som asi dala tazsi odbor, ked uz su tie nosne predmety rovnake a zvolila by som si Materialove inzinierstvo.

@pbra40 a kedy si sa učil tam? Inziniersky stupen bol aky?

anonym_7169a5
3. sep 2026

no bol som tam niekedy od 2003 🙂 . Bola narocna matika, ale s tou som nemal problem. Dufam ze dnes sa zmenilo co sa vyucuje, lebo to bolo plno zbytocnej teorie vtedy

pbra40
3. sep 2026
@julia51

@pbra40 a kedy si sa učil tam? Inziniersky stupen bol aky?

@julia51 inziniesrky uz bol fajn. Odborne predmety. Ja som mala este odbor IKP. Ten sa uz teraz nevyucuje.