Možnosti brigády v Bratislave
Ahojte,
chcem sa spýtať, či neviete o nejakej možnosti privyrobiť si v Bratislave. Pracujem na TPP z domu (administratíva), ale rada by som si popri tom našla ešte niečo menšie – napríklad upratovanie, práca čašníčky.
Skúšam to aj cez Profesiu, ale často tam hľadajú skôr študentky, tak skúšam šťastie aj tu.
Budem vďačná za akýkoľvek tip alebo odporúčanie. Ďakujem! 💛
@lea345
Fajn brigády.sk...cez agentúry, ja tak chodím, medzi 5 - 6.5e na h. Zaregistruj sa a budú ťa kontaktovať
@lucyluska dobrý den prajem, ďakujem veľmi pekne za rada. Len registrovala som sa už cez p.j servis - tiež nejaká agentúra, volala som tam niekoľkokrát a stále mi tvrdili, že nemajú nič voľne.. ak ovšem mi vôbec dvíhli. A hlavne ked som mala vypĺňať údaje tak vyvolávali každý deň. Že boli neskutočne otravní… ale keď človek hľadá brigádu tak pomaly ani nezdvihnú. Tak si ste mali len dobre skúsenosti cez túto stránku? Určite dám teda ešte šancu druhej agentúre, keď ta prvá tak sklamala…
@lucyluska dobrý den prajem, ďakujem veľmi pekne za rada. Len registrovala som sa už cez p.j servis - tiež nejaká agentúra, volala som tam niekoľkokrát a stále mi tvrdili, že nemajú nič voľne.. ak ovšem mi vôbec dvíhli. A hlavne ked som mala vypĺňať údaje tak vyvolávali každý deň. Že boli neskutočne otravní… ale keď človek hľadá brigádu tak pomaly ani nezdvihnú. Tak si ste mali len dobre skúsenosti cez túto stránku? Určite dám teda ešte šancu druhej agentúre, keď ta prvá tak sklamala…
@lea345 zaujímavé, cez tú prvú agentúru pracujem už asi mesiac. Aj zajtra mám brigádu od nich.
@lea345 brigádovať nizes aj ked si neni študent
@lea345 brigádovať nizes aj ked si neni študent
@klotildabazarik to ona vie
@lea345 zaujímavé, cez tú prvú agentúru pracujem už asi mesiac. Aj zajtra mám brigádu od nich.
@lucyluska ako myslite že cez tu agentúru p.j. Servis alebo cez tu ktorú ste napísali vy ? Lebo ja som tam registrovaná asi mesiac a volala som im za ten mesiac 5 krát a stále povedali že nič nemajú a že mám skúsiť iný deň
@lucyluska skúsim tam zajtra zavolať.. ale ja mám zatiaľ zle skúsenosti, nerozumiem tomu. Jedine čo mi raz ponúkli, že do pokladne, kde sú potrebné skúsenosti. Tak som povedala že to teda nemám, ale inak stále že nemajú voľne. Ach jaaaj, tak ja už nerozumiem
@lea345 ja som robila na pri otváraní obchodu sinsay, alebo v Lozorne 9 dní kontrolovala kvalitu sedačiek poťahov do áut, alebo kontrolovala FA s tovarom a dávala na miesto v sklade, to bolo fajn.
@lucyluska skúsim tam zajtra zavolať.. ale ja mám zatiaľ zle skúsenosti, nerozumiem tomu. Jedine čo mi raz ponúkli, že do pokladne, kde sú potrebné skúsenosti. Tak som povedala že to teda nemám, ale inak stále že nemajú voľne. Ach jaaaj, tak ja už nerozumiem
@lea345 a teraz pred Vianocami bude veľa roboty, možno aj v Januári. Mám ale skúsenosť že brigády berú Ukrajinci, aj Kazachstan ... nič proti nim. Určite aj Indovia a samozrejme študenti.
@lea345 zajtra budem mať hovor s touto firmou https://www.violacare.sk/ starostlivosť o seniorov, ja to chcem v rámci Petržalky, postarať sa viem, doopatrovala som mamičku.
@lea345 ja som skusila na domelii aj keď teraz je tam toho po menej ale mám odtial jedno dievča s ktorou sa chodievam učiť. Takisto som sa vcera registrovala na hlidačky.sk ale teda napisala som viacerým a anik sa neozval. Potom este agentura yes. Tam som mala zopár. Alebo vela hostes veci sa robi pred Vianocami ponúkajú to na fb v skupine hostess

pomocnú silu do kuchyne zoberú všade