Neodporúčam doktora Ladislava Mechuru. Máte lepšie skúsenosti?
Dobrý deň, tým že som vybavola nového lekára potřebovala som aj obvodného a hneď po prvom sedení mám zlú skúsenosť pretože chce mi brať krv a aj keď som sa mu snažila vysvetliť že to zle znášam on na tom trval a vôbec žiadny ústupok alebo kompromis. Ak s ním máte nejaké skúsenosti napríklad lepšie dajte vedieť
Hlaven prosim neobtazuj inych lekarov, nez psychiatrov, svojimi vymyslami.
Odber krvi je uplny zaklad, bez toho sa obvodny nikam nepohne ma pravdu.
Nový lekár ti chce spraviť základne odbery, veď to je jeho praca. Si dospela osoba, tak snáď niečo ako odber krvi zvládneš, nemáš 3 roky
Ak máš s týmto problém, tak vyhľadaj psychiatra
Ja normálne ľutujem lekárov keď narazia na takú super pacientku ako si ty
@anonym_44e1b2 ale no,moja 3ročná zvládla odber.krvy aj každý týždeň
@anonym_44e1b2 ale no,moja 3ročná zvládla odber.krvy aj každý týždeň
@anonym_74a111 vidím, že zas nejaká ostrá ceruzka pochopila pointu
3 ročne dieťa má nárok báť sa a robiť cirkus. Dospela žena by už mala mat rozum a chápať prečo jej doktor chce robiť odbery a hlavne to bez zbytočnej drámy aj zvládnuť
Pekný večer
Aky kompromis si madam predstavuje?. Dame odbernu nadobku a pockame kym sa porezes?
A aký ma vôbec zmysel ísť k doktorovi ak nechceš odobrať krv? Väčšina chorôb sa dá práve indikovať z odberu krvi. Ak by ti ju nezobral a tebe by sa neskôr niečo prejavilo, mal by reálne problem so zákonom za zanedbanie
A navyše urcite po Tebe chcel,aby si sa vyzliekla....navrhujem k tyraniu a ublizovaniu na tele pridat i sexuálne obtazovanie
a aky kompromis by si navrhovala pri odbere krvi? Ze ju nebude brat zo zily ale pocka kym sa ti samovolne spusti z nosa? nechapem
Toto uz je hrozne… aby tu pomaly kazdy den bola diskusia, kde sa utoci na zdravotnikov za totalne hluposti. Vcera kvoli tomu, ze zosnuleho nenechaju sa rozkladat na oddeleni, ale ho daju mimo oddelenia do miestnosti na to urcenej a teraz preto, ze lekar chce urobit vstupne odbery. Kedy sa toto, prosim, stalo, ze sa tak zacalo utocit na lekarov, celkovo zdravotnikov, hladat sa vsade chyba, pritom castokrat to pisu ludia, ktori nechapu, ako sa veci maju?
@lu2003 Stahovala som sa X krat a teda aj menila lekara. Nikdy, ale nikdy mi ziaden lekar nebral krv. Lebo chodim na preventivne prehliadky a tam mi krv beru. Vzdy len pozreli do karty a kratky rozhovor. Autorka, chcel na tebe cez poistovnu trochu zarobit.
@beata_k ale nevieme ,ako to bolo ..je mozne,ze autorka na preventivke nebola...to,ze sa mení lekár,neznamená,ze vzniká narok na preplatenie preventívky navyše.
Mam silný pocit,ze autorka napisala "A",ale "B" zabudla.
@beata_k ale nevieme ,ako to bolo ..je mozne,ze autorka na preventivke nebola...to,ze sa mení lekár,neznamená,ze vzniká narok na preplatenie preventívky navyše.
Mam silný pocit,ze autorka napisala "A",ale "B" zabudla.
@amel Narok na preolatenie preventivky nevznika, ale vzdy sa da najst "nieco" kedy sa musi brat krv.
Moj pripevok bol skor o tom, ze pri zmene lekara sa automaticky neberie krv. Nie je na to dovod.
@lu2003 Stahovala som sa X krat a teda aj menila lekara. Nikdy, ale nikdy mi ziaden lekar nebral krv. Lebo chodim na preventivne prehliadky a tam mi krv beru. Vzdy len pozreli do karty a kratky rozhovor. Autorka, chcel na tebe cez poistovnu trochu zarobit.
@beata_k áno, milionár sa z neho stane. Až 5 euro dostane. Tak to je naozaj luxusný zárobok
@amel Narok na preolatenie preventivky nevznika, ale vzdy sa da najst "nieco" kedy sa musi brat krv.
Moj pripevok bol skor o tom, ze pri zmene lekara sa automaticky neberie krv. Nie je na to dovod.
@beata_k ak nema v poriadku preventivky,ano,štandardný postup.
Ako som pisala,príspevok je jednostranný a nevieme,co mu predchádzalo.Urazat lekára je jednoduche.
Samozrejme,nie vsetci su ideálni,ale zrovna tu pochybenie lekára neregistrujem.
Dalsia vec,vzdy ma pacient pravo odmietnuť.
Ktovie,ako reagovala autorka príspevku.
P.S. Navyše vidím,ze meno lekára bolo zmazané.
@beata_k ak nema v poriadku preventivky,ano,štandardný postup.
Ako som pisala,príspevok je jednostranný a nevieme,co mu predchádzalo.Urazat lekára je jednoduche.
Samozrejme,nie vsetci su ideálni,ale zrovna tu pochybenie lekára neregistrujem.
Dalsia vec,vzdy ma pacient pravo odmietnuť.
Ktovie,ako reagovala autorka príspevku.
P.S. Navyše vidím,ze meno lekára bolo zmazané.
@amel Necitala som jej ine diskusie
Troll jeden den sa pytas ako zvladnut odber a potom pises, ze ti bral krv a nebola si nato pripravena? Velmi dobre si to vedela vopred.
Mal by ta poslat k psychologovi/psychiatrovi
Neni povinnost mat vseobecneho lekara, mozes sa doma liecit bylinkami a lekar ta kludne po tomto moze vyradit z evidencie
neznasam odbery. za mna je kompromis to, ze mi zoberie krv v lahu. a v minulosti som zazila aj vysmech sestricky, ze co som to za zenu a co budem robit ked budem rodit. no asi je lepsie odpadnut aby potom nasledovalo kriesenie...
@lu2003 neviem čo by si robila na mojom mieste, chodím každé 3 mesiace na odber krvi. A nie len jednu ampulku e 6 niekedy aj 8 a 10

Nový lekár ti chce spraviť základne odbery, veď to je jeho praca. Si dospela osoba, tak snáď niečo ako odber krvi zvládneš, nemáš 3 roky
Ak máš s týmto problém, tak vyhľadaj psychiatra
Ja normálne ľutujem lekárov keď narazia na takú super pacientku ako si ty