icon

Neodporúčam doktora Ladislava Mechuru. Máte lepšie skúsenosti?

lu2003
17. júl 2026

Dobrý deň, tým že som vybavola nového lekára potřebovala som aj obvodného a hneď po prvom sedení mám zlú skúsenosť pretože chce mi brať krv a aj keď som sa mu snažila vysvetliť že to zle znášam on na tom trval a vôbec žiadny ústupok alebo kompromis. Ak s ním máte nejaké skúsenosti napríklad lepšie dajte vedieť

Strana
z2
bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
rozculena
18. júl 2026
@anonym_07d17a

a aky kompromis by si navrhovala pri odbere krvi? Ze ju nebude brat zo zily ale pocka kym sa ti samovolne spusti z nosa? nechapem

@anonym_07d17a možno by ju mohol pohrýzť ako upír....to by bolo také hororovo-romantické

rozculena
18. júl 2026
@beata_k

@lu2003 Stahovala som sa X krat a teda aj menila lekara. Nikdy, ale nikdy mi ziaden lekar nebral krv. Lebo chodim na preventivne prehliadky a tam mi krv beru. Vzdy len pozreli do karty a kratky rozhovor. Autorka, chcel na tebe cez poistovnu trochu zarobit.

@beata_k ja som menila obvodnú a hneď mi urobila aj preventívku aj s odberom.Takže ak meníš lekára a máš každé dva roky preventívku,tak nemajú dôvod ti brať krv,lebo to nemajú ako vykázať.

zuzubb007
18. júl 2026

Túto svoju labilnosť odporúčam riešiť s psychiatrom najskôr

rozculena
18. júl 2026
@amel

@beata_k ak nema v poriadku preventivky,ano,štandardný postup.
Ako som pisala,príspevok je jednostranný a nevieme,co mu predchádzalo.Urazat lekára je jednoduche.
Samozrejme,nie vsetci su ideálni,ale zrovna tu pochybenie lekára neregistrujem.
Dalsia vec,vzdy ma pacient pravo odmietnuť.
Ktovie,ako reagovala autorka príspevku.
P.S. Navyše vidím,ze meno lekára bolo zmazané.

@amel zmazané? Veď je v názve

amel
18. júl 2026
@rozculena

@amel zmazané? Veď je v názve

@rozculena chvíľku mi to nevyhadzovalo,nerozumiem tiez.

anonym_fe0f58
Autor odpoveď zmazal
verus_16
18. júl 2026

Raz pri mne ležala pani na izbe čo sa nenormalne bala odberov krvi ... realne sa triasla, plakala, pištala ked k nej prišli s ihlou, keby som toto nevidela nrealne ani by som neverila, že takato fobia existuje. Ak ma ozaj taku fobiu asi netreba na nu utocit, ale rozhodne liecit by sa mala.

nenne27
18. júl 2026
@anonym_3ecc1a

@lu2003
byť ním,tak ťa udám za ohováranie

@anonym_3ecc1a presne, poskodzovanie dobreho mena

nenne27
18. júl 2026
@verus_16

Raz pri mne ležala pani na izbe čo sa nenormalne bala odberov krvi ... realne sa triasla, plakala, pištala ked k nej prišli s ihlou, keby som toto nevidela nrealne ani by som neverila, že takato fobia existuje. Ak ma ozaj taku fobiu asi netreba na nu utocit, ale rozhodne liecit by sa mala.

@verus_16 no fasa, takze my mame chapat ju, ze ma fobiu a kyda na lekara???

anonym_847914
18. júl 2026

Doktor Mechura nie je este na dochodku?

verus_16
18. júl 2026
@nenne27

@verus_16 no fasa, takze my mame chapat ju, ze ma fobiu a kyda na lekara???

@nenne27 ona nema utocit na doktora a ma sa liecit , to som povedala. A ty ked chces utocit na osobu s poruchou, to uz je na tebe.

nenne27
19. júl 2026
@verus_16

@nenne27 ona nema utocit na doktora a ma sa liecit , to som povedala. A ty ked chces utocit na osobu s poruchou, to uz je na tebe.

@verus_16 ?????

Strana
z2