Neodporúčam doktora Ladislava Mechuru. Máte lepšie skúsenosti?
Dobrý deň, tým že som vybavola nového lekára potřebovala som aj obvodného a hneď po prvom sedení mám zlú skúsenosť pretože chce mi brať krv a aj keď som sa mu snažila vysvetliť že to zle znášam on na tom trval a vôbec žiadny ústupok alebo kompromis. Ak s ním máte nejaké skúsenosti napríklad lepšie dajte vedieť
a aky kompromis by si navrhovala pri odbere krvi? Ze ju nebude brat zo zily ale pocka kym sa ti samovolne spusti z nosa? nechapem
@anonym_07d17a možno by ju mohol pohrýzť ako upír....to by bolo také hororovo-romantické
@lu2003 Stahovala som sa X krat a teda aj menila lekara. Nikdy, ale nikdy mi ziaden lekar nebral krv. Lebo chodim na preventivne prehliadky a tam mi krv beru. Vzdy len pozreli do karty a kratky rozhovor. Autorka, chcel na tebe cez poistovnu trochu zarobit.
@beata_k ja som menila obvodnú a hneď mi urobila aj preventívku aj s odberom.Takže ak meníš lekára a máš každé dva roky preventívku,tak nemajú dôvod ti brať krv,lebo to nemajú ako vykázať.
@beata_k ak nema v poriadku preventivky,ano,štandardný postup.
Ako som pisala,príspevok je jednostranný a nevieme,co mu predchádzalo.Urazat lekára je jednoduche.
Samozrejme,nie vsetci su ideálni,ale zrovna tu pochybenie lekára neregistrujem.
Dalsia vec,vzdy ma pacient pravo odmietnuť.
Ktovie,ako reagovala autorka príspevku.
P.S. Navyše vidím,ze meno lekára bolo zmazané.
@amel zmazané? Veď je v názve
Raz pri mne ležala pani na izbe čo sa nenormalne bala odberov krvi ... realne sa triasla, plakala, pištala ked k nej prišli s ihlou, keby som toto nevidela nrealne ani by som neverila, že takato fobia existuje. Ak ma ozaj taku fobiu asi netreba na nu utocit, ale rozhodne liecit by sa mala.
Raz pri mne ležala pani na izbe čo sa nenormalne bala odberov krvi ... realne sa triasla, plakala, pištala ked k nej prišli s ihlou, keby som toto nevidela nrealne ani by som neverila, že takato fobia existuje. Ak ma ozaj taku fobiu asi netreba na nu utocit, ale rozhodne liecit by sa mala.
@verus_16 no fasa, takze my mame chapat ju, ze ma fobiu a kyda na lekara???
Doktor Mechura nie je este na dochodku?