icon

Nočný výbuch v Bratislave

sidonika
5. sep 2025

Viem že to nie je veľmi téma do koníka,ale včera v noci o trištvrte na 12 nás zobudil brutálny výbuch,ako keby niekde vybuchlo plyn ,alebo padla budova. Mali sme potom problém zaspať. Len som zvedavá či niekto neviete o čo išlo. V správach nie je ani zmienka

Strana
z2
anonym_c8aa4d
5. sep 2025
@pribinak

@martul keby bol výbuch tak sú toho plne noviny správy internet, že? Nikde nič. Čiže žiadny výbuch
Maj sa
@martul

@pribinak napriklad u nas v meste vybuchla cast spalovne nebezpecneho odpadu, konkretne sklad s litiom. V TV to prezentovali ako "maly poziar" v kancelarskej budove spalovne a v ovzdusi udajne ziadne chemicke latky nenamerali. My sme to ale citili. Ak by neboli na nete videa, vobec by to ani nepriznali. Kazdopadne pointa je, ze existuju dovody, preco sa nie vsetko zverejnuje a ututlava.

willacontella
5. sep 2025

Ja som to tiez počula a bol to riadny tresk, vraj ohnostroj?

skumavka
5. sep 2025

@sidonika vybuchol plyn v starom meste na Gorkeho v Bratislave. Výkopové práce v blízkosti vraj porušili plynové potrubie. Bola to riadna rana, počuli sme to v Ružinove, jedno podlažie budovy sa zrútilo, 2 osoby sa zranili

martul
5. sep 2025
@skumavka

@sidonika vybuchol plyn v starom meste na Gorkeho v Bratislave. Výkopové práce v blízkosti vraj porušili plynové potrubie. Bola to riadna rana, počuli sme to v Ružinove, jedno podlažie budovy sa zrútilo, 2 osoby sa zranili

@skumavka @pribinak takže skutočne sa nič nestalo?!

roja01
5. sep 2025
@macatt

Ja som počula rovnaký výbuch včera okolo 10:00 Trnava, aj niektorí susedia vyšli von a našla som toto

@macatt presne, aj mne hneď napadla stíhačka letiaca nadzvukovou rýchlosťou.

skumavka
5. sep 2025
@martul

@skumavka @pribinak takže skutočne sa nič nestalo?!

@martul dievčatá, asi som vas nechtiac zaviedla, teraz som si všimla, že článok z ktorého som čerpala bol z r.2019. Zas na druhej strane AI mi píše, že výbuch na Gorkeho bol 2.9.2025. Tak si vyberte. Každopádne, my sme ho počuli dnes v noci veľmi zreteľne a následne húkanie sanitiek a hasičov

anonym_d32919
5. sep 2025

Ano, tiez sme poculi v Petrzalke, ale co to bolo netusim.

anonym_b2646e
5. sep 2025
@balerina2025

mozno slovnaft zas vypustal

@balerina2025 byvam pri nom a nic veru nebuchlo

anonym_1e54a0
5. sep 2025

Ahoj, v skupine BRATISLAVA-PETRŽALKA sa to riešilo, ak teda mas na mysli to.
https://www.facebook.com/share/p/1CcXp2tJ3K/

rosicek223
23. sep 2025
@anonym_cc5b17

Zaujímavé, ja som počula v noci výbuch v Trnave.

@anonym_cc5b17 nic nove na zapade

Strana
z2