icon

Očná pohotovosť v Bratislave

reenie
16. okt 2022

Ahojte , viete kde je očná pohotovosť? Potrebovala by som na dnes . Dosť má zapálené oko.. dospelý

Strana
z2
janinah
16. okt 2022

@trgypadl a keď to idú riešiť napr.vypovedami ( ja som proti.ale chápem to) tak sú zlí u kolegov aj u verejnosti

trgypadl
16. okt 2022

@janinah je to kazdeho volba, a moze im byt ukradnuté, co si myslia kolegovia.... Mozno snad dojde konecne ku zmene

reenie
autor
16. okt 2022

@trgypadl
@janinah tak ale teraz musite uznať, že za toto pacient nemôže..za celý nah..systém..chudák s opuchnutým okom cez víkend nemôze dostať vyšetrenie, lebo by ho zneužil..LEBO..ach jaj..ja vás chápem..netrpíte len vy..ale aj pacienti..ale možno by iba stačilo trochu dôvery lekárnikom a k pacientom a v akútnych prípadoch atb mastičku povoliť predať. Aby nemuseli zaťažovať vyťažených lekárov. Ak by nezabrala tak po víkende k očnému..alebo na kontrolu..Vlastná skúsenosť..aj tak dosť očných pri akútnych prípadoch výter nerobí..

trgypadl
16. okt 2022

@reenie ano nemôže, zial je rukojemnikom...vobec sa nehladi na pacienta, cest vynimkam... Ja som tiež z toho nestastna, verte mi...

h2o2
16. okt 2022

@reenie Ja som bola v Ružinove ani som nemusela čakať na centralnom prijme len som tam predtym zavolala.

ysseba
16. okt 2022

@reenie ocna pohotovost je v ruzinove. Na antolskej tusim nie a kramare na 100% nemaju. Kukam, ze ty si z lamaca- tam je aj pohotovostna ambulancia, sukromna, ale neviem kolko sa plati 🤷🏼‍♀️

lusyc
25. mar 2025

Dobrý večer. Prosím Vás, kto má skúsenosť. Kam ísť s 8 ročnou na očnú pohotovost. Pichla si pred chvilou drevenú haluz do oka, má 3mm tržnu ranu na rohovke. Ďakujem.

mamina7070
25. mar 2025

kramare

sisa_s
25. mar 2025

@lusyc nudch kramare

lusyc
25. mar 2025

Ďakujem. Už muž s ňou vyštartoval.

Strana
z2