Odporúčania na lekára po úraze členka v Bratislave
Dobrý den,
Prosím o odporúčanie na lekára, ktory Vam pomohol s clenkom. Po úraze, po zlomenine, bolesti z pretazenia.
Aku ste aj mali liečbu? Je niekto kto sa problemu aj venoval ?
Mňa zatiaľ dvaja odmietli, ze oni len ramena a kolena riesia.
Ďakujem pekne za pomoc
A čo od toho lekára potrebuješ? Operovať ten členok? Skús Dr. Malinovský, operuje na Kramároch, tam aj ambuluje raz týždenne a potom 1 deň v týždni operuje na súkromnej klinike v DS. Je to traumatológ.
A čo od toho lekára potrebuješ? Operovať ten členok? Skús Dr. Malinovský, operuje na Kramároch, tam aj ambuluje raz týždenne a potom 1 deň v týždni operuje na súkromnej klinike v DS. Je to traumatológ.
@anonym_8436af uz bolo u neho nenormálne vela straveneho času, suma presiahla dávno 1000 eur.
@melanta pozrieť magneticku rezonanciu a urcit dalsi postup.
@anonym_8436af uz bolo u neho nenormálne vela straveneho času, suma presiahla dávno 1000 eur.
@melanta pozrieť magneticku rezonanciu a urcit dalsi postup.
@anonym_autor tak skús Malinovského, zavolaj do tej ambulancie na Kramároch a ak by ti povedali, že členky aktuálne nerieši, tak nech ti povedia, kto z ich lekárov rieši aj členky. Tam má každý deň v týždni ambulanciu niekto iný z operatérov, niekto členky určite robí.
Manžel je čerstvo po úraze ramenného púzdra a kĺbu. Sme veľmi spokojný s Klinika ortophedica v OC Retro.
Manžel je čerstvo po úraze ramenného púzdra a kĺbu. Sme veľmi spokojný s Klinika ortophedica v OC Retro.
@wiwi28 prosim, ako ho liecili?
Spravili mu MR a rontgen a odporučili rehabilitácie. Prasknuté puzdro sa vraj inak neošetruje (nosil to 6 týždnov v závese). Rehabilitácie absolvuje tak isto u nich Cvičí každý deň 2 až 3x a už má obnovenú celkovú hybnosť a výrazne sa obmedzila bolesť. V akútnej fáze si mal na bolesť dávať flektor. Začal užívať aj klbovú výživu a uvažuje o botoxových injekciách do toho ramena (môj otec je 2r po CMP a obnovili mu týmto cit v nehybnej ľavej ruke).
mojej znamej operoval clenok po uraze vyssie spomenuty Malinovsky na Kramaroch, takze by mal riesit aj clenky

choď k fyzioterapeutovi