icon

Odporučte logopéda pre 2,5 ročné dieťa v Bratislave

19. júl 2026

Ahojte, viete mi odporučiť logopeda s ktorým mate dobrú skúsenosť? Pre 2,5 ročné dieta
Ďakujem

anonym_0ebc11
19. júl 2026

@anonym_autor ASOBI

minesasubu
19. júl 2026

My chodíme do Centrum Dialog

zuzike123
19. júl 2026

Asobi nieeee, uz som to tu viac x pisala, ale stal sa z toho cisty biznis. Terapie si platis, tusim 20 ci 30€ za 30 min, ale pauzy medzi pancientami terapeutka nema ziadne. To znamena, ze prvych x minut sa ti dieta v ambulancii vyzlieka a vyzuva a pomedzi to odpovedas na par otazok, potom snaha pracovat a ak logopedka nezaujme dieta hned na prvy krat, ale absolutne meni sposoby prace, tak pokojne prejde 10-15min a dieta este ani neotvorilo usta. A v 25.min ta zacnu nahanat, ze obuvat sa/obliekat a rychlo dat novy termin. Za mna cista katastrofa. Boli sme na Sustekovej, raz muz a druhy x ja, ale ten zhon a efektivita ma totalne odradili od dalsej spoluprace.

diana1972
27. júl 2026

Mladý logopéd Tomáš vytvoril logopedickú hru Zamotané jazýčky, ktorá vznikla priamo z jeho každodennej práce s deťmi. Je určená na hravé precvičovanie výslovnosti a rozvoj reči.
Momentálne prebieha kampaň na jej výrobu. Ak sa Vám projekt páči, veľmi by nám pomohlo, keby ste odkaz zdieľali medzi rodičov, pedagógov alebo kolegov.
Veríme, že hra môže pomôcť mnohým deťom na Slovensku.

https://www.facebook.com/100028127277184/posts/...