Podnájom v Bratislave pre rodinu do 350 EUR
Dobry den prosimvas nema niekto prenjom izby v ba pre zenu s detmi a muzom do 350 eu dakujem
Tiez som si myslela,ze byt a citam izbu.Musis to mat tazke,pokracujes v takom tazkom zivote ako si mala sama detstvo,take davas aj svojim detom.Vyser sa na muza a chod do toho azyloveho domu,ty a deti.Otec nech sa postara sam o strechu nad hlavou.Ty si aspon takto zabezpec deti,aby si o nich neprisla.Na tom ti musi zalezat a nie este mysliet na muza.
Drzim ti palce,az si najdes lepsiu pracu platenu ako tvoj muz.
Neviem sice preco si vytiahla kartu rasizmus, lebo nikto na teba neutocil a uz vobec nie s rasovym kontextom. Si si to nejako sama doplnila.
Kazdopadne mrzi ma tvoja situacia, diskutujuce sa ale naozaj snazia vysvetlit to krutu realitu, podnajom za 350€ s dvomi detmi a manzelom v BA skratka nezozenies a narocne to bude aj kdekolvek inde. Cize jedina moznost socialny byt (caka sa dlho), zvysit prijem (neviem ci sa tebe da napr. vecer chodit upratovat alebo nejake pomocne prace, napr. upratovat sa da castokrat chodit aj s dietatom, mali sme taku pani, ktora so sebou nosila dceru a ta si zatial kreslila), pripadne skusit azylovy dom a bez manzela ale to bude veru velmi narocne. Ja osobne tam inu moznost ako skusit zvysit prijem nevidim a chapem, ze to nie je jednoduche. Pripadne este ak by niekto prenajimal nejaky zahradny domcek/chatku ale to len tak trieskam napad.
@bielasovicka aj teraz ma urazas ze problemovy zivot a co som nejaka ozralkina alebo narkomanka alebo prizivnicka alebo co som soplacka co mina peniaze na seba alebo sa flagam fajcim ano?!!!!!
@billyidol ty nie si normálna. Ved pred chvíľou si ty sama písala ze aký si mala život, že si utekala od rodičov a pred násilníkmi, a co ja viem co ešte. Tak mi nehovor ze som si to ja vymyslela. A už mi nepíš lebo si šibnutá.
@billyidol ty nie si normálna. Ved pred chvíľou si ty sama písala ze aký si mala život, že si utekala od rodičov a pred násilníkmi, a co ja viem co ešte. Tak mi nehovor ze som si to ja vymyslela. A už mi nepíš lebo si šibnutá.
@bielasovicka ved moji rodicia boli nasilnici boze
@bielasovicka ved moji rodicia boli nasilnici boze
@billyidol Neurazaj sa. Napisala si najprv ze materska a ze mas doma babo. Preto sa ta pytali ci mas 3 deti.
3 rocne uz nie je babo, potom si napisala ze konci rodicak, ze deti su 2.
A nespoliehaj sa na to ze muz si da pozor alebo sa zas rozhodne ze ti spravi dieta. Chran sa.
Na zaciatok azylove centrum, pomozu ti s rozvodom ak je to manzel, s vyzivnym, zverenim deti, mozno aj s pracou. A ked sa postavis na nohy tak si snad najdes najom.
Za tu sumu nezozeniete ani ubytovnu. Ak ste ako rodina v nudzi, mam super kolegyne soc pracovnicky na charite, mozes sa na nas obratit. Mozno by stalo za to poziadat o mestsky najomny byt, alebo riesit vasu situaciu inak.
@zuzike123 dobrý den môžete mi napísať kontakt do ss. Ďakujem

@bielasovicka ty utocis a povies na mna nehanbíš sa?!!!!
@billyidol Zober deti a choď do najbližšieho azylového domu. Na muža sa vykašli, tam ti pomôžu, keby opäť niečo skúšal a daj sa sterilizovať. Tu iná rada ani pomoc neexistuje.