icon

Pomôžete mi identifikovať ženu z Bratislavy a okolia?

23. sep 2026

Cauko.... dievcata nepoznate tuto zensku? Predpokladam ze Bratislava a okolie..

anonym_8e9d9d
•
Včera o 06:30

@anonym_autor manzela si už s tým konftontovala?

autor
•
Včera o 06:33
@anonym_8e9d9d

@anonym_autor manzela si už s tým konftontovala?

@anonym_8e9d9d nestoji mi za to, mam od neho 7 zmeskanych hovorov a nemam chut mu odpisovat ani volat..... zbalila som si niektore veci este vcera ked bol v robote a som u rodicovna...... na pondelok mam dohodnuteho pravnika... jedina konfrontacia by bola napluvanie do tvare.....

patrike
•
@anonym_autor

preco ste take hnusne a nechcete pomoct. Ja som urazena, ponizena, tu nejde iba o to ze ma podviedol.... som ovela krajsia od nej a nechapem preco to robi.... a pouzit kameru ste mi poradili vy tu..... najviac ma asi urazilo ze somnou je to vec 5 min a ju obrabal celu noc na kazdom kusku naaseho bytu..... do toho bytu viac nevkrocim, hnusilo by sa mi cohokolvek dostnut.... a ta stetka s nim spava podla vsetkeho uz minimalne 3 mesiace.... a preto chcem vediet kto to je....

@anonym_autor To ti pomoze ako, ked budes poznat jej identitu ?
Pojdes jej dohovorit a potom partnerovi odpustis ? Ries si chlapa, rozid sa s nim a vybavene. Jasnych dokazov mas par hodin na zazname. Co viac potrebujes ?

anonym_e07bc3
•
@anonym_autor

preco ste take hnusne a nechcete pomoct. Ja som urazena, ponizena, tu nejde iba o to ze ma podviedol.... som ovela krajsia od nej a nechapem preco to robi.... a pouzit kameru ste mi poradili vy tu..... najviac ma asi urazilo ze somnou je to vec 5 min a ju obrabal celu noc na kazdom kusku naaseho bytu..... do toho bytu viac nevkrocim, hnusilo by sa mi cohokolvek dostnut.... a ta stetka s nim spava podla vsetkeho uz minimalne 3 mesiace.... a preto chcem vediet kto to je....

@anonym_autor autorka, chapem ta... mrzi ma velmi tvoja situacia, bohuzial ani ja neviem identifikovat osobu na fotke. Avsak, rozumenejsie ako dohladavat info o tej zene, je (v ramci moznosti) zachovat chladnu hlavu a premyslat nad tym, ako toho chlapa poslat do riti a zaroven z toho ziskat co najvacsi prospech. Podla mna, ked vies o tom, ze ta podvadza a on nevie ze ty to vies - mas zvyhodnenu poziciu. Ja by som sa napr. tvarila, ze o nicom neviem. A vycicavala ho z penazi aspon mesiac. Nech ti kupi nejaky pekny zlaty sperk (neskor ho das s usmevom do zalozne alebo co). A potom ho osklbala na sude. Mas cas si to premysliet. Ale urcite z toho nechces vyjst ako hystericka sliepka (z toho nic nemas, je ti to iba na skodu). Uvazuj, co by bolo v tejto situacii najlepsie pre teba.

anonym_e07bc3
•
Včera o 06:34

Aha, teraz som docitala tvoj posledny komentar. Nuz, uz je po zlatych sperkoch...

patrike
•
Včera o 06:34
@anonym_autor

@anonym_8e9d9d nestoji mi za to, mam od neho 7 zmeskanych hovorov a nemam chut mu odpisovat ani volat..... zbalila som si niektore veci este vcera ked bol v robote a som u rodicovna...... na pondelok mam dohodnuteho pravnika... jedina konfrontacia by bola napluvanie do tvare.....

@anonym_autor Ok, prve kroky vykonane, nic viac neries, proste si zila s kurevnikom, je uplne jedno, s kym sa kurvil (mohlo ich byt viac).

patrike
•
Včera o 06:38
@anonym_autor

@anonym_autor Prezradim ti tajomstvo : muz skor oceni priemerny typ, ktory ma rad sex, je aktivny a ochotny vselico skusat, nez peknu, ktora lezi ako poleno a k nicomu sa nema.

anonym_33bf54
•
Včera o 06:40
@patrike

@anonym_autor Prezradim ti tajomstvo : muz skor oceni priemerny typ, ktory ma rad sex, je aktivny a ochotny vselico skusat, nez peknu, ktora lezi ako poleno a k nicomu sa nema.

@patrike Mozno je to manzel tej, co tu kazdy tyzden vypisuje, ako sa manzel stale k..vi s inymi. 🙃

autor
•
Včera o 06:47
@anonym_33bf54

@patrike Mozno je to manzel tej, co tu kazdy tyzden vypisuje, ako sa manzel stale k..vi s inymi. 🙃

@anonym_33bf54 ano samozrejme... dva krat som tu pisala o podozreni .... a ako stprosta hus som roky predtym pisavala akeho mam uzasneho milujuceho manzela... raz ste mi na neho vsetky pisali ze je dokonaly a z mi ho zavidite..... nech sa paci je volny za par tyzdnov....

anonym_74b0f1
•
Včera o 06:49
@anonym_33bf54

@anonym_33bf54
Nie je to tá, čo našla blond vlasy v sprche?

anonym_74b0f1
•
Včera o 06:50
@anonym_autor

@anonym_33bf54 ano samozrejme... dva krat som tu pisala o podozreni .... a ako stprosta hus som roky predtym pisavala akeho mam uzasneho milujuceho manzela... raz ste mi na neho vsetky pisali ze je dokonaly a z mi ho zavidite..... nech sa paci je volny za par tyzdnov....

@anonym_autor je to smutné, mrzí ma to. Ale lepšie odísť, ako žiť s niekým takým. Čas všetko zahojí .

tilly
•
Včera o 06:51
@anonym_autor

@anonym_autor ty si písala o tých prezlecenych perinach a vlasoch v sprche v sobotu?

anonym_33bf54
•
Včera o 06:55

Pardon, ja tomu stale neverim. Takze sa opakujem, ale...🍿🍿

huxy
•
Včera o 07:21
@anonym_autor

@anonym_autor štetka nešetka, stále ti tu tvrdíme, že si rieš muža a nie cudziu ženskú, čo ťa nepodvádzala. Neviem na čo by ti bolo vedieť, kto to je. V ničom ti to nepomôže. Ak je to real, sústreď sa na rozvod a delenie majetku. Ak nemáte deti, o to lepšie, doriešiš si to a v živote ho nemusíš viac vidieť.

anonym_d7ef1c
•
Včera o 07:46
@tilly

@anonym_autor ty si písala o tých prezlecenych perinach a vlasoch v sprche v sobotu?

@tilly tiez ma napadlo ze je to ona. Ale pôvodnú diskusiu uz neviem najst

sisa_s
•
Včera o 07:51
@anonym_d7ef1c

@tilly tiez ma napadlo ze je to ona. Ale pôvodnú diskusiu uz neviem najst

anonym_8e9d9d
•
Včera o 09:03
@anonym_autor

@anonym_autor ale ci o tom vie ze si ich zastihla takto na kamere? Podľa mňa aj keď máš kam ísť tak super, čaká ta nový život a lepsi. Taky chlap ktorý má ešte v priamom prenose svadobné fotky a toto robí.... to je od lásky ďaleko. Rána pod pás ale neboj sa, určite ťa čaká lepsi život bez neho a už teraz sa môžeš tešiť na taky.

anonym_d7ef1c
•
Včera o 09:12

@anonym_autor autorka daj vedieť ci si ho uz konfrontovala

anonym_977efe
•
Včera o 10:47
@anonym_33bf54

Stale ma to bavi 🍿🍿

@anonym_33bf54 si úbohá/ý živiť sa na cudzom trápení... daj si pozor aby sa život nezabavil na tebe

anonym_977efe
•
Včera o 10:50
@anonym_autor

@anonym_autor nedaj sa žena, držím ti palce. Nech tvoj hnev ti dodá silu nájsť vlastnú hodnotu a urobiť správne rozhodnutie....

minenkaa
•
Včera o 10:51
@anonym_977efe

@anonym_autor nedaj sa žena, držím ti palce. Nech tvoj hnev ti dodá silu nájsť vlastnú hodnotu a urobiť správne rozhodnutie....

@anonym_977efe toľko zloby,to naozaj máš v sebe

anonym_977efe
•
Včera o 10:58
@minenkaa

@anonym_977efe toľko zloby,to naozaj máš v sebe

@minenkaa kde presne cítiš zlobu? Že vyjadrím podporu žene v náročnej životnej situácií? Či čo by som si mala do nej kopnúť a tešiť sa z cudzieho nešťastia? Mysli si čo chceš, nič to nehovorí o mne...

minenkaa
•
Včera o 11:03
@anonym_977efe

@minenkaa kde presne cítiš zlobu? Že vyjadrím podporu žene v náročnej životnej situácií? Či čo by som si mala do nej kopnúť a tešiť sa z cudzieho nešťastia? Mysli si čo chceš, nič to nehovorí o mne...

@anonym_977efe a to podporovanie hnevu ,veď ublizujen tým len seba ,nikomu inému ,vlastne každému je jej hnev ukradnutý a jej to len dvíha zbytocne tlak

minenkaa
•
Včera o 11:06
@anonym_977efe

@anonym_977efe a ešte ake nešťastie ,že nevie čo so sebou a zila ďalej s chlapom o ktorom vedela,že obraba kopec iných?
Veď to je len a len jej chyba,že s ním bola ďalej

anonym_33bf54
•
Včera o 11:15
@anonym_977efe

@anonym_33bf54 si úbohá/ý živiť sa na cudzom trápení... daj si pozor aby sa život nezabavil na tebe

@anonym_977efe Poviem ti tajomstvo- niektore pribehy su od trollov. Neveris, co?

secret_a
•
Včera o 11:20

@anonym_autor niektore tu ste riadne neempaticke, autorke sa ruca zivot a vy tu pisete aka je ta milenka nadherna a krasna. Fakt na hlavu.

anonym_977efe
•
Včera o 12:49
@anonym_33bf54

@anonym_977efe Poviem ti tajomstvo- niektore pribehy su od trollov. Neveris, co?

@anonym_33bf54 viem že sú tu príbehy aj od trollov, nie je to pre mňa žiadne tajomstvo. Ak sem píšu vymyslené príbehy, je to ich problém. Ja reagujem podľa svojho nastavenia a je mi v podstate jedno či je to reálny príbeh, alebo troll. Ak "viem", že je to troll nereagujem.

anonym_977efe
•
Včera o 12:52
@minenkaa

@anonym_977efe a ešte ake nešťastie ,že nevie čo so sebou a zila ďalej s chlapom o ktorom vedela,že obraba kopec iných?
Veď to je len a len jej chyba,že s ním bola ďalej

@minenkaa hnev ako emócia v takej situácií sa dá z psychologického hľadiska použiť ako zdroj energie atď., nie je to o žiadnej mojej zlobe. A aj keby druhý človek urobil neviem koľko "chýb a zlých rozhodnutí" nemám dôvod ho kvôli tomu dávať dole...

minenkaa
•
Včera o 13:02
@anonym_977efe

@minenkaa hnev ako emócia v takej situácií sa dá z psychologického hľadiska použiť ako zdroj energie atď., nie je to o žiadnej mojej zlobe. A aj keby druhý človek urobil neviem koľko "chýb a zlých rozhodnutí" nemám dôvod ho kvôli tomu dávať dole...

@anonym_977efe a kto ju tu dal dole

minenkaa
•
Včera o 13:07
@anonym_977efe

@anonym_977efe v tomto prípade keď ona chce riesit človeka čo s ich manželstvom nemá nič spoločne ,je dosť mimo podporovať ju v hneve ako v sile ,kolky ľudia dokážu ovládať svoj hnev ,keď majú takéto myslenie ako autorka