icon

Pôrod v Bratislave - poraďte lekára

simonad7
4. jan 2021

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ktorá ste rodili alebo budete rodiť tu v BA. Podľa čoho ste sa rozhodli kde? Viete odporučiť nejakého dobrého konkrétneho lekára? Napr. Ružinovska nemocnica. Počujem veľa dobrých recenzií na sanatórium Koch, ale príde mi to hroooozne predražené. Dakujem. Pekný deň.

Strana
z3
zuzkaase
1. nov 2021

@simonad7 ja som rodila 16 hodin, tazky porod, maly resuscitovany (mozno boh vie lebo sa nevedeli dohodnut v kochu a nepamatali si) potom 24 hod v inkubatore a poviem ti ... kiezby ma vtedy o rruhej rano osvietilo a sla som na Antolsku ..ale hold co uz .. ja som sla do kocha lebo ved..Koch .. no ..nikdy viac!

simonad7
autor
1. nov 2021

@zuzkaase to ma veľmi mrzi, dúfam že všetko ok.

zuzkaase
1. nov 2021

@simonad7 nuz..dnes uz ano, ale ...nebolo to ok ... vdakabohu sme aj s malym v poriadku no ako som pisala, Koch uz nechcem vidiet ani na obrazku

simonamunk
19. feb 2022

@lulu0123 a ste obaja ockovani? Lebo na mna sa pozerali pri registracii ako keby neviem co ziadam, ked som sa spytala na otecka pri porode. Ze jedine ak je ockovany, a ze ci to nezvladnem aj sama. Ja som normalne teraz z toho v soku, to je akoze mozne aby tam pustali len ockovanych? Nic o pcr ani inej alternative nehovorili, som si pripadala jak kebh som blazon ze co sa ich to vobec pytam 😱

petamich
20. feb 2022

@simonamunk je to tak teraz vo vsetkych porodniciach, nielen u Kocha - partner iba ak je ockovany a s negativnym testom 🤷‍♀️ mozno sa tie opatrenia zmenia v dohladnej dobe ak nie, tak zial

lulu0123
20. feb 2022

@simonamunk Ja som rodila v aprili 2021,kedy sme sa este ani nemohli ockovat,takze vtedy sa vyzadoval 7 dnovy pcr test pre oboch.Podmienky sa stale menia.

Strana
z3