Pôrodnica Bory
Ahojte ,
Dá sa už registrovať do pôrodnice ? Telefonicky či mailom? Ako to prebieha? Pripadne kedy sa má spustiť registrácia? Neviem nájsť na webe žiadne konkrétne info, okrem toho, že bude od júna.
@srdeenko19 no aj na jul sa dalo az od 15.05 a uz boli poregistrovane. Tak sa len pytam ze ci sa oplati vobec volat alebo 15.6. o 7:05 to uz bude vsetko plne... pri stasti ze sa tam clovek dovola.
@aviska ja som tam volala minuly tyzden ze sa chcem registrovat a povedala mi ze 15.6 sa da. tak pevne verim, ze ked tam budem rano volat, nebude vsetko obsadene
@viktoriina len mam obavu ze zas tie co tam maju lekarov tak tie uz maju terminy zajednane a na nich sa ten datum 15.6 nevztahuje. A my co nam lekar nerobi v porodnici mame smolu.
@viktoriina ako podarilo sa ti. Vraj uz je plno a neberu.
Podarilo sa niekomu dovolať? Lebo vyzerá, že im padli linky..
@viktoriina uz aj oktober uz je vsetko manzel bol aj osobne ale hovoril ze mu na recepcii povedali ze rodicky tam cakali uz od siestej.
Ja som bola osobne o 8 lebo som sa nevedela dovolať, padli im linky a poslali ma preč, že ženy stali od 6 pred nemocnicou. Ale myslim, že to boli už pred spustením vybookovane. Slovensko :(
@ofelias ono ani linky nepadli. Fungovalo to tak ze ja som sa dovolala spajali ma s operatorom ze mam cakat a poyom ze nik volny nieje ze mam zavolat neskor. V tom momente na par minut ti akoby blokli tvoje cislo ze si sa tam nevedela dovolat ja som vtedy volala z muzovho ale aj tak bez sance
Bsby stale objednavaju len malicko zien na TP kedze porod moze prist hoci kedy a nechcu aby sa stalo ze nebudu kapacitne zvladat napor rodiciek tak stale maju obmedzeny pocet podla toho ako to aj napisali. Takze niet sa cudovat ze to bolo hned plne. A to call centrum funguje na vsetky oddelenia jedno takze ano dovolat sa tam aj bezny den ked nespustaju system pre rodicky je problem a treba volat viac krat.
Ahojte, tu v tejto skupine som sa docitala, ze zazmluvnenie porodnika na boroch bude stat 1300 eur. Vie mi niekto prosim potvrdit tuto infosku?
@yoxinka jasné, pošlem: https://dennikn.sk/blog/3423215/prvy-cisarsky-r...
@dibie
Preto píšem, že dúfam, že im to vydrží, lebo porovnávam s Kochom. Koch bol tiež naparádu, kým mali máličko pôrodov. Keď sa tam začalo rodiť masívne, celé im to padlo na hlavu. Ja som rodila raz na Kramároch a dvakrát v Kochu, takže viem aj porovnať a uvedomujem si klady a zápory Kocha. Ja som tam bola spokojná, ale objektívne, kvalita tam šla rapídne dole, podľa mňa.

@aviska Na september/október budú objednávať až od 15 júna.