icon

Pôrodnica Bory

8. máj 2023

Ahojte ,
Dá sa už registrovať do pôrodnice ? Telefonicky či mailom? Ako to prebieha? Pripadne kedy sa má spustiť registrácia? Neviem nájsť na webe žiadne konkrétne info, okrem toho, že bude od júna.

Strana
z6
darkswan
24. jún 2023

@dibie tak zas zalezi co, ja napriklad nedam dopustit na koch, krasny porod a to sukromie na apartmane top

dibie
24. jún 2023

@darkswan to áno ale to súkromie máš v boroch tiež 🙂 my sme tam od pôrodu žili v izbe ako jedna rodinka s mužom a babom

darkswan
24. jún 2023

@dibie na izbe asi ano ale neviem ci tam maju rodinny apartman?

dibie
24. jún 2023

@darkswan no to asi nie 😅 teda aspoň som také nič nepočula

aviska
24. jún 2023

@darkswan rodinny apartman nie kedze je to tam vsetko zadarmo. V kochu nechas za ten apartman majland. Nie kazdy si to ie dovolit.

dibie
24. jún 2023

@aviska tak je to možné, ja som apartmán k pôrodu ani po ňom nepotrebovala ale rozumiem že niekto možno ano 🙂

aviska
24. jún 2023

@dibie nerozumiem co je mozne? Bory su zadara koch nie to je jasne nie mozne.

dibie
24. jún 2023

@aviska myslela som že je možné že nie každý si to vie dovoliť 😂😂 bože... Ja viem že Koch je platený a Bory nie, dik za info

martinaju
25. jún 2023

@darkswan nie je jedno ci si na izbe kde mozes mat rovnako muza alebo v apartmane? Co pptrebujes aky priestor na tych par dni? Ved je super ze si sama neviem aky je teda rozdiel koch apartman a bory normalna standardna izba. 🙈

darkswan
25. jún 2023

@martinaju mas viac miesta a mozes tam mat aj dieta☺️ nie je to len jedna izba

aviska
26. jún 2023

@darkswan a kde nemozes mat dieta v Boroch? To len v kochu mozes mat dieta na izbe..pardon v apartmane? Boze...

darkswan
26. jún 2023

@aviska no neviem ci tam mozes mat aj manzela a aj starsie dieta🤷‍♀️
Asi si to troska nepochopila😀

aviska
27. jún 2023

@darkswan no lebo nikde nepises ze ake dieta. Lebo to co porodis tam mozes mat. A nejakom druhom dietati sa tu nikto nebavil ale pochybujem ze do kocha si niekto bude brat vsetky deti ked rodi napr 4. 🤣🤣🤣

darkswan
27. jún 2023

@aviska tak mne ani nenapadlo, ze by to niekto nepochopil lebo ako pises babatko je automatika vsade…ale vidim, ze ta asi ten apartman drazdi, jasne nie je to nevyhnutnost, co som tym celym chcela povedat je, ze ked porovnavame uz koch a Bory toto je napriklad sluzba ktoru myslim neposkytuju, to je cele

aviska
28. jún 2023

@darkswan no vsak to ze porovnavas jablko s hruskami. Nemocnica vs sanatorium zamerane len na porody. Takze netreba tu pliest apartmany. Mna nedrazdia len nechaoem ako moze niekto napisat ze v nemocnici nemaju apartman ako u kocha. No lebo je to nemocnica nic na nepochopenie.

darkswan
28. jún 2023

@aviska bolo to na margo prave porovnavania s kochom;)

srdeenko19
11. júl 2023

Volala som minulý týždeň za termín na november, ešte nemali vyhodený kalendár. Ani mi nevedela povedať, kedy bude, kedy ho lekári zostavia. Dnes som tam volala už 5x a nič. Všetci operátori obsadení a potom ma to úplne vyhodi a zruší sa hovor. Nedávam už tomu nejako šancu, že sa tam dostanem. 😂

aviska
11. júl 2023

@srdeenko19 sleduj ich na FB/Insta alebo si daj posielat novinky mailo. Mne poslali v predstihu mail ze 15.6 spustaju registraciu a najlepsie urobis ked v dany den pojdes najlepsie uz o 6 rano do borov pred recepciu kde registrun tu hodinku pockas a budes medzi prvymi v rade. Telefonicky je to nula bodov. Ja som sa tam nedokazala dovolat ako x zien a co som pocula najviac sa tam dostali tie co boli osobne. Alebo posli manzela len mu daj svoj obciansky.

martinaju
12. júl 2023

@darkswan boli tam ubytovani aj s dietatom, navstevy boli odkedydokedy kto chcel. Ja som tam ani nie 2 rocneho nevhcela mat nonstop nudil bysa ale v den prepustenis tam boli so mnou od rana az so 13kedy som dostala vsetky spravy a nikto nepovedal pol slova a to som nezaplatila ani cent ze tam niekto bol.

martinaju
12. júl 2023

@srdeenko19 dnes sa dalo dovolat kamoska volala (ohladom zmenyterminu poradne) ale v pohode sa dva krat dovolala. Treba skusat a nevzdat to.

srdeenko19
1. aug 2023

Maminky, takže dnes bol termín na objednávanie sa na mesiac november a december.
Prišla som s maminkou a malou o 6,25 hod. do borov a dostala som cislo 146. 🤣 Ďalších cca 100 mamiciek ešte po mne. Obrovské množstvo ľudí, maminiek, oteckov. Vyzeralo to ako jedna veľká party, recepcia. Pracovníci nemocnice v kuse nosili prázdne stoličky, k dispo balené vody, koláče, mufiny. Od 7 začali registrovať na recepcii C 3 ženy, plus na recepcii B im pomáhala ďalšia jedna a plus par ich vybavovalo cez call centrum. Maminka sedela pri mne a skúšala sa dovolať. Podarilo sa jej na 47x, kedy bola v kuse hluchá linka, ani nezačalo vytacat. Najprv bolo síce obsadene, ale zdvihli mi. Podarilo sa mi objednať na termín a číslo som im vrátila. Baby písali na fb, že pri čísle 90 bol november úplne full, december ešte pár miest. Takže viac ako polovica nedostala termín. 7,35 už bolo všetko zastavené, pre plnú kapacitu. Boli tam mamičky z celého Svk, recepčná vravela, že niektoré tam stáli už od rána od pol 4.
Pred 7 mou hodinou, pred spustením nás prišiel privítať nejaký manažér v obleku, ktorý poďakoval za tolky záujem, že si to veľmi vážia a teší ich to, že možno niekedy postavia vedľa samotnú budovu ako pôrodnicu, aby sa každá mamička dostala. 🤣 Zároveň sa hneď aj ospravedlnil, že aby bolo jasné, že žiaľ z toľkého množstva sa nedostane každá na radu. Tak aby ste vedeli pre predstavu, ako to bolo. 😊

najmodrejsi_konik
22. sep 2023

@srdeenko19 nevies ako to funguje konkretne s tymi terminmi? Je to na presny termin den/mesiac? Ak ano, musi to byt termin z tehotenskej knizky?

srdeenko19
22. sep 2023

@najmodrejsi_konik áno. Tak ako píšeš. Na termín z tehotenskej knižky. Samozrejme, že keď bude skôr alebo neskôr, počítajú s tebou. A teraz nova info
Už sa nebude chodiť ani osobne, ani telefonicky, zrušili to.
Bude sa registrovať online cez systém. Dajú k tomu bližšie info. Začiatkom októbra to bude niekedy na mesiace január a február.
Čiže zase to bude len o šťastí, akurát z pohodlia domova.

najmodrejsi_konik
29. sep 2023

@srdeenko19 dakujem za info. Ano, ciham na spustenie online registracie.

marthy001
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6