Primark Eurovea
Boli ste pozrieť?chodila som do Viedne hlavne na veci do domácnosti.Da sa nakúpiť ste spokojné?
aj moja mama vždy do Viedne, dlhodobo...porovnala to a povedala, že oničom oproti Viedni a dokonca, že aj drahšie...tam vždy nakúpila plné tašky, z tohto vyšla len s jedným balením ponožiek..dá sa tam niečo nájsť, ale nie je to "vončo"
absolutne slaba kvalita aj ponuka, taka fast fashion, rychla moda co nie je ani ktovie ako pekna ani kvalitna, skor clovek natrafi na nieco pekne za nizsiu cenu v pepcu ako tam, mna osobne to velmi sklamalo. Tie veci skoncia nenosene na smetisku bud v afrike alebo v pusti v Chile - zial.
Za mňa slabota, ja mám veci z primarku z Anglicka , kamoska mi tam nakupuje a stále posiela a to sa nedá porovnať ani kvalitou a hlavne cenou. Túto úplne iné nekvalitné nepekné veci a strašne drahé, nikdy som nedala také peniaze za veci ako túto su. Čiže ja som tam kúpila tak ako píšu výške ponožky pre syna aj trenky a to bolo všetko. Mám pocit že tu sú veci ktoré nikde nepredajú a potrebujú za toho zbaviť.

My sme boli a celkom ok , vela detských vecí , ceny tie ich veci basic fajn ale ostatne veci sa mi zdajú nadcenené ohladom kvality