icon

Skúsenosti s gynekologickými zákrokmi na KOCH Bratislava

17. dec 2025

Ahojte mate niekto skusenosti prosim s gynekologickým zákrokom v Kochu ? Ak Ano budem rada za skusenosti

gulicka93
17. dec 2025

@anonym_autor aký zákrok myslíš? Ja som tam bola na kyrete

anonym_f3e773
17. dec 2025

Aj mna by zaujimalo, napr. Operacia endometrioznej cysty - budem musiet asi riesit, len neviem kde

autor
17. dec 2025
@gulicka93

@anonym_autor aký zákrok myslíš? Ja som tam bola na kyrete

@gulicka93 a ako prebehol?? Ako to tam funguje niesom ich pacientka. Na podobny zakrok.

gulicka93
18. dec 2025
@anonym_autor

@gulicka93 a ako prebehol?? Ako to tam funguje niesom ich pacientka. Na podobny zakrok.

@anonym_autor prišla som ráno, dali ma na izbu a dali mi košeľu na prezlečenie, prišla sestrička pichla mi kanylu do žili a pichli taky oblbovak, potom ma odprevadili na op. sálu, prišla doktorka, polohovala som sa na lehátku ako potrebovala a dali mi cez kanylu niečo na spanie. Do asi 5 sedkund som bola K. O. odvtedy si nepamätám nič, zobudila som sa na izbe. Susedka, ktorá bola vedľa mňa mala zákrok predomnou a tá prišla na izbu už zobudená.Tak to je asi individuálne. Po nejakej hodine alebo dvoch mi doniesli krupicovu kašu s grankom, medzi tým chodila sestrička kontrolovať, krvácanie, tlak a tak, a keď som bola v pohode vybrali kanylu zo žily, prišla doktorka, ktorá má prepustila s prepúšťacoulu správou a šla som domov.

gulicka93
18. dec 2025
@anonym_f3e773

Aj mna by zaujimalo, napr. Operacia endometrioznej cysty - budem musiet asi riesit, len neviem kde

@anonym_f3e773 tak s týmto neporadím, ale myslím že sa v Kochu nemusíte ničoho báť.

bobova
Včera o 18:57
@anonym_f3e773

@anonym_f3e773 Ahoj, ja som bola na takom zákroku u nich vo februári 2024, čo konkrétne by si chcela vedieť? Prišla som ráno o 7:00, postupne nas odviedli do izieb, dostala som pančuchy, injekciu a zadriemala som. Sestra ma zobudila, odviedla na operačku,a po zákroku som sa prebrala na izbe, mala som slabé bolesti, napínalo ma z narkózy. Sestra ma obskakovala, všetok personál bol veľmi milý.
O dve-tri hodiny na to som vstala a išla na wc, priniesli mi aj večeru, ale ja som nemohla jesť.
Tri mini ranky som mala, a hadičku - redón mi ráno vytiahli, a prepustili ma ma domov. Bola som spokojná so všetkým. Dva týždne pred operáciou už mi cysta robila problémy- bolesti brucha a krížov, nadúvanie, striedavo hnačka /zápcha, nevoľnosti, tak som bola rada, že je vonku.

anonym_f3e773
Včera o 19:53
@bobova

@anonym_f3e773 Ahoj, ja som bola na takom zákroku u nich vo februári 2024, čo konkrétne by si chcela vedieť? Prišla som ráno o 7:00, postupne nas odviedli do izieb, dostala som pančuchy, injekciu a zadriemala som. Sestra ma zobudila, odviedla na operačku,a po zákroku som sa prebrala na izbe, mala som slabé bolesti, napínalo ma z narkózy. Sestra ma obskakovala, všetok personál bol veľmi milý.
O dve-tri hodiny na to som vstala a išla na wc, priniesli mi aj večeru, ale ja som nemohla jesť.
Tri mini ranky som mala, a hadičku - redón mi ráno vytiahli, a prepustili ma ma domov. Bola som spokojná so všetkým. Dva týždne pred operáciou už mi cysta robila problémy- bolesti brucha a krížov, nadúvanie, striedavo hnačka /zápcha, nevoľnosti, tak som bola rada, že je vonku.

@bobova a kolko ta to vyslo, taky zakrok v tejto nemocnici a ako dlho potom prebiehalo zotavenie? Kolko si sa musela obmedzovat? Stehy sa vyberali, ci to bolo tie, co sa rozpustia same? A este jedna otazocka, to vyberanie hadicky robili aspon setrnejsie? Lebo vraj je to moc neprijemne. Ďakujem za odpoved.