Skúsenosti s umelým prerušením tehotenstva v Bratislave
Ahojte viem ze nikto o tom dobrovolne pisat nebude no predsa len skúšam... je tu nejaka žena/ maminka ktora podstúpila upt v BA a okolí?? A ak Ano kde na akej klinike? Hladam nejake skusenosti a ci boli zeny spokojné. Neviem sa rozhodnúť ktoru kliniku kontaktovat . Vopred ďakujem kazdej ❤️🤞🏻 prosim pre blbe reči ani nekomentovať...
@anonym_autor Moja sestra bola v nemocnici na utp v ba keďže tam pracovala ale v akej neviem ale prebehlo to v poriadku ráno šla a poobede už bola doma.Bola spokojná vraj aj personál bol milý aj poznám pár žien co boli a nik sa nesťažoval ani nemali problémy čiže za mňa je jedno kde podstúpiš
@anonym_2f2e88 a to boli vsetko zeny v tej istej nemocnici ?
@anonym_2f2e88 a to boli vsetko zeny v tej istej nemocnici ?
@anonym_autor nie boli random myslím ze šli tam kde im dali skorší termín. Ja osobne som bola v martine na čistení lebo som potratila a tiež to bolo šup šup po tom ako ma uspali som sa uz len zobudila na izbe po 2 hodinách ma dr ešte skontroloval sonom a šla som domov

@anonym_autor Moja sestra bola v nemocnici na utp v ba keďže tam pracovala ale v akej neviem ale prebehlo to v poriadku ráno šla a poobede už bola doma.Bola spokojná vraj aj personál bol milý aj poznám pár žien co boli a nik sa nesťažoval ani nemali problémy čiže za mňa je jedno kde podstúpiš